עבור לתוכן

מזמין לוח אם, מעבד וזכרונות מחו"ל

Featured Replies

פורסם

EP43-DS3L- 80$

E8400- 150$

2GB 1066MHZ OCZ- 10$

(בקשר למחיר של הזכרונות, אני לא צוחק, יש כזה דבר...)

סך הכל 240$=920ש"ח

המחיר של מפרט כזה בKSP למשל: 1495 ש"ח.

חסכון של 575 שקל :D

עכשיו, אני יבקש מקרוב משפחה שגר באזור לקנות את הרכיבים ולשלוח אליי לארץ או פשוט להזמין מהחנות בחו"ל.

לפי מה שראיתי באתר של המכס (http://62.219.95.10/taarifhistory/TaarifList.aspx?type=2&code=42&helek=16&perek=85&prat=42&seif=0000&pratmeches=0 ) אין מכס או מס כלשהוא על חלקים אלקטרונים אבל לפי מה שהבנתי יש מע"מ...

אם ישלחו לי את זה(לא החנות) בדואר, כמה אצתרך לשלם למשלוח ולמע"מ או מה שצריך?

כמה יעלה מע"מ אם אזמין מהחנויות בחו"ל?

פורסם

זה אמנם חסכון אבל מומלץ לעשות את זה רק אם יש מישהו שמוכן לעשות את זה בשבילך..

ואם אתה יכול שלח לי הודעה פרטית בבקשה ,

פורסם

אם קרוב משפחה ישלח לך את זה..הסיכוי שתשלם משהו הוא קטן מאוד..מחנות רוב הסיכוים שתשלם..

כמו כן עם כל הכבוד למחירים בחו"ל...האחריות בארצנו לרכיבים האלו היא בערבון מוגבל אם קיימת בכלל..

מהמעבד אני לא מודאג..אבל לוח אם זה די רציני.. ;D

ואם כבר למה לא לקנות כבר 4GB של זיכרון ?

פורסם
  • מחבר

למה אתה מודאג מהלוח אם? לא הבנתי אותך כל כך ???

מישהו יודע אם לGIGABYTE INTEL ו-OCZ יש אחריות בינלאומית?

פורסם

כי מכל מה שהזמנת הלוח אם הוא זה שנוטה להיות הבעייתי..שכן הוא רכיב שנוטה להתקלקל יותר משאר הרכיבים..

ולגבי האחריות..כמו שציינתי כבר..אתה חייב לברר את זה עם היבואן או מהחנות שאתה קונה בה..שכן אני בספק אם האחריות "תופסת" בארץ..

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה!

אני עכשיו יברר ויערוך ת'הודעה אם אני ימצא משהו

פורסם

מועבר לפורום כללי, שכן אין מדובר בשום צד טכני של העניין.. אלא באחריות/שירות/משלוח/מכס.. whatever

בהצלחה :)

פורסם

זה יוצא כמו 200-300 אפילו 400 שקל פחותתת

השאלה היא אם זה שווה לך את האחריות .........

פורסם
  • מחבר

מה יוצא 400 שקל פחות?

פורסם

כל העניין הזה

ונגיד שלחו לך לוח אם או רכיב אחר שהוא במקרה בא מהחברה תקול (לא בכוונה לדפוק אותך כי אתה רחוק)

הייתי אומר שדיי אכלת אותה ..

פורסם
  • מחבר

בשביל זה יש אחריות לא?

חשבתי שאם אין להם אחריות בינלאומית אני ישלח את זה חזרה למי ששלח לי את הלוח אם והוא ישלח את זה לחברה..

פורסם
link=topic=384135.msg3304255#msg3304255 date=1230544782]

בשביל זה יש אחריות לא?

חשבתי שאם אין להם אחריות בינלאומית אני ישלח את זה חזרה למי ששלח לי את הלוח אם והוא ישלח את זה לחברה..

התהליך של זה...עלול להמשך חודשים.

פורסם

ורק משלוח לשמה יעלה לך עוד איזה 100-150

איפה משלוח חזרה?

מה הרווחת ? 100 שקל?

עזוב אותך תקנה בארץ שיהיה אבא ואמא לחלקים שלך ..

אם כבר אתה קונה......

אז רק מעבד...

פורסם
  • מחבר

ת'זכרונות 10$ אני בטוח קונה.

מעבד אני חושב שאני יקנה גם בחו"ל לא בטוח.

ולוח אם...כמה שהמחיר מפתה...מצאתי בחנות מסויימת שמוכרים ת'לוח ב500 שקך(!!!) שזה יוצא חיסכון של 200 שקל מחו"ל.

אם תהיה בעיה בלוח כזאת רצינית שתדרוש תיקון במעבדה...אז שלא יהיה לי מחשב להרבה זמן (עד שישלחו אותו בחזרה מחו"ל) שזה לא כל כך נוח...

אז חשבתי, הרי אני חוסך די הרבה מקניית הזכרונות והמעבד בחו"ל אז אני לא יוצא כל כך מופסד אם אני יקנה ת'לוח אם פה בארץ :)

ראיתי גם הארד דיסק 250GB 7200RPM 8MB סיגייט ברקודה ב45$=173 שקל. רק מהחסכון של הזכרונות אני יכול לקנות את ההארד דיסק :D

פורסם
link=topic=384135.msg3305156#msg3305156 date=1230575973]

ת'זכרונות 10$ אני בטוח קונה.

מעבד אני חושב שאני יקנה גם בחו"ל לא בטוח.

ולוח אם...כמה שהמחיר מפתה...מצאתי בחנות מסויימת שמוכרים ת'לוח ב500 שקך(!!!) שזה יוצא חיסכון של 200 שקל מחו"ל.

אם תהיה בעיה בלוח כזאת רצינית שתדרוש תיקון במעבדה...אז שלא יהיה לי מחשב להרבה זמן (עד שישלחו אותו בחזרה מחו"ל) שזה לא כל כך נוח...

אז חשבתי, הרי אני חוסך די הרבה מקניית הזכרונות והמעבד בחו"ל אז אני לא יוצא כל כך מופסד אם אני יקנה ת'לוח אם פה בארץ :)

ראיתי גם הארד דיסק 250GB 7200RPM 8MB סיגייט ברקודה ב45$=173 שקל. רק מהחסכון של הזכרונות אני יכול לקנות את ההארד דיסק :D

39 ש"ח ל-2GB זיכרון??? שווה מאוד!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים