עבור לתוכן

כאבי גב

Featured Replies

פורסם

אני יודע שזה לא פורום רפואי וכדומה....אבל עד שאני אלך לשאול רופא , למי שהיה פעם כאבי גב שעברו לו ויכול לתת עצות ?

מיום שישי שעבר יש לי כאבים בגב התחתון : מין כאב קל עיקצוץ כזה שלא עבר לי עד עכשיו. ממה זה יכול להיות ?

אף פעם לא היו לי כאבי גב שלא עברו תוך יום יומיים, קרה לך פעם משהו שזה היה שבוע ועבר לבד ?

יכול להיות שזה מהקור והמזג אוויר ? או סוג של התקררות ? סך הכל אני עובד פעם בשבוע בעבודה פיזית בימי שישי

ז"א קם מ6 בבוקר ויוצא בקור ומרים בעבודה איזה 100 כיסאות על שולחנות ואז מוריד , אבל אני עושה את זה לאט לאט ולא מרים כסאות כבדים.

יש מצב שזה קשור למיטה ? אני ישן על מיטה ספה וחצי ולפני שבוע הזזתי אותה צד , הצד השני שלה יותר קשה ואני רגיל לצד הרך.

יכול להיות שבגלל זה התחזקו הכאבי גב ? למרות שזה התחיל בדיוק ביום שישי שעבר. אולי כי קר אצלי בחדר ואני ישן עם חולצה קצרה ?

אבל אין ניסיתי הכל החזרתי תמיטה בחזרה , אני לובש בגדים ארוכים , ניסיתי לשים ערק על הגב וגם משחה כזו הודית ועדיין לא עבר.

אם אני הולך לרופא הוא יכול לומר לי אם זה דלקת מהחורף או מה זה לדעתכם ? ז"א לבן אדם בן 24 יכול להיות נזק בגב בקלות ? חס וחלילה

• תגובות 30
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

השאלה היא האם הכאבים הם באחד מהצדדים של הגב התחתון שיכול להעיד על בעיה בכליות או כאבים של חוסר אפשרות תזוזה?

בכל מקרה אם שכיבה על הגב והרמת העכוז לא מקילה עליך, ואם תנוחת הכלב (על ארבע והרמת הגב התחתון בעגינות ובתנועות עיגול) לא מקילה עליך -גש לרופא.

אגב, הליכה ושחיה (על הגב בלבד!!!) מאוד עוזרים וזה מניסיון!

פורסם
  • מחבר

זה לא בצדדים זה באמצע כזה בגב התחתון

אי אפשר לעשות הליכה ושחייה בחורף עד לפני שבועיים הייתי משחק כדורסל והכל

אני אלך לרופא יום ראשון , אני מקווה שזה פשוט כאבים שעוברים תוך שבוע שבועיים

קראתי באינטרנט ששכתוב שכל אחד בחיים יקבל מתישהו כאבי גב תחתון אבל לרובם זה עובר אחרי שבועיים ?

מקווה שזה התקררות משהו

פורסם

יש משחה לא רעה להקלה של כאבי ודלקות מפרקים ו- Volterine. לא צריך מרשם.

לי זה עזר..

פורסם

תשב ישיבת עובר על העקבים בזמן שאתה מחבק את הקרסוליים ומחבק אותם והראש למטה עד שהסנטר נוגע בחזה תנשום נשימות עמוקות במצב הזה דקה ואז תשכב על הריצפה בשכיבת גופה יענו כל הגוף נוגע בריצפה ידיים רגליים פרושות עוד 5 דקות זה אמור לשחרר לך את הלחץ

פורסם
  • מחבר

איו לי תוולטרן הזה ..וגם שמעתי על בנגיי ?

שמתי משחה כזו חריפה עם ציור של טיגריס שאחותי קנתה מתאילנד נראה לי אותו דבר

תשב ישיבת עובר על העקבים בזמן שאתה מחבק את הקרסוליים ומחבק אותם והראש למטה עד שהסנטר נוגע בחזה תנשום נשימות עמוקות במצב הזה דקה ואז תשכב על הריצפה בשכיבת גופה יענו כל הגוף נוגע בריצפה ידיים רגליים פרושות עוד 5 דקות זה אמור לשחרר לך את הלחץ

אחי לא נ'ינגה ...לא נראה לי שאני יצליח לעשות את זה עם כאבי גב תחתון.

שמתי תמשחה הזו ונלך לנוח על הגב - עם משהו שירים תרגליים , נקווה שזה התקררות משהו זה מה שחסר לי עכשיו

רק לפני כמה שבועות הייתי משחק כדורסל וכדומה , אני מקווה שזה משהו במזג אוויר

פורסם

קירור.

במידה ו(לרוב) אחרי אימון אתה נחשף למקור קור פתאומי (משב רוח לגב חשוף וכו') העצבים בגב מתקררים, וזה גורם לעקצוץ לאחר מכן.

אמור לעבוד בתוך כמה ימים עד שבוע, אין צורך ללכת לרופא.

פורסם
  • מחבר

קירור.

במידה ו(לרוב) אחרי אימון אתה נחשף למקור קור פתאומי (משב רוח לגב חשוף וכו') העצבים בגב מתקררים, וזה גורם לעקצוץ לאחר מכן.

אמור לעבוד בתוך כמה ימים עד שבוע, אין צורך ללכת לרופא.

אבל זה כבר מעל לשבוע...זה מיום שישי שעבר. נגיד באותו יום שישי יצאתי בקור ב6 בבוקר ואז התחממתי אז בגלל זה ?

וגם השבוע עוד כמה פעמים עשיתי הליכה וספורט בקור ? אבל איך זה קשור ? אף פעם לא היה לי משהו כזה

גם כואב לי כזה בעצם הזנב שאני קם מעל הכסא של המחשב..נראה לי התכווצות שרירים בכל הגוף

מעצבן הקופת חולים האלה , מאז הצבא אני משלם להם על מושלם ובכלל כמעט ולא בא לשם , עכשיו הכל לחכות לאורטופד לצילום וכל זה

גם אי אפשר להזמיו עכשיו תור רק בבוקר , אוף נראה לי אני הולך מחר בלי תור לאורטופד

פורסם

אבל זה כבר מעל לשבוע...זה מיום שישי שעבר. נגיד באותו יום שישי יצאתי בקור ב6 בבוקר ואז התחממתי אז בגלל זה ?

וגם השבוע עוד כמה פעמים עשיתי הליכה וספורט בקור ? אבל איך זה קשור ? אף פעם לא היה לי משהו כזה

גם כואב לי כזה בעצם הזנב שאני קם מעל הכסא של המחשב..נראה לי התכווצות שרירים בכל הגוף

מעצבן הקופת חולים האלה , מאז הצבא אני משלם להם על מושלם ובכלל כמעט ולא בא לשם , עכשיו הכל לחכות לאורטופד לצילום וכל זה

גם אי אפשר להזמיו עכשיו תור רק בבוקר , אוף נראה לי אני הולך מחר בלי תור לאורטופד

תלוי עד כמה חמור קיררת את העצב, תנסה לא לחשוף את הגב לקור בכלל, וההתכווצות זה בגלל העצב שלא עובד כשורה, היה לי את זה כבר מס' רב של פעמים, אחרי כמעט כל תחרות שמזיעים כמה דליים והגב חם ויוצאים החוצה...

פורסם
  • מחבר

יאיר מה אתה חושב ?

הייתי אצל האורטופד הוא נגע לי בעמוד השדרה ושאל אם יש כאבים ואמרתי שלא..רק שהוא נגע לי בצדדים של הגב הרגשתי כאבים

כאילו המצב התשפר אבל עדיין כואב בצדידים בעיקר בשרירי שם וקצת בגב התחתון

הוא עשה לי צילום והסתכל עליו , ואמר שהוא לא רואה שום סימן לפרידת דיסק או משהו כזה חס וחלילה

אז מה מהתקררות זה ככה כואב ? גם שמתי משחת בנגיי. איך משחררים את השרירים ? רק אחרי שעשיתי הליכה היום השתחרר קצת..

פורסם

לי עוזר לעשות מסאג' עצמי עם מגבת ארוכה. אני תופש קצה בכל יד, מעביר מסביב לגב התחתון ועושה תנועות מסור. חשוב לעשות זאת כשאתה לבוש כדי לא לחטוף שפשוף שיוסיף כאב. זה מחמם את האזור, מגביר זרימת דם ואם ממשיכים למרות העייפות, זה מרפה שרירים - כדי להגיע להרפייה צריך לפעמים לעבוד קשה :cool2:

פורסם

בנגל/וולטרן אתה שם תוך יום-יום וחצי עובר לך. מניסיון.

פורסם
  • מחבר

שמתי בנגיי

עבר נגיד רוב הכאבים אבל עדיין

הבנגיי הזה סתם מסריח

פורסם

יאיר מה אתה חושב ?

הייתי אצל האורטופד הוא נגע לי בעמוד השדרה ושאל אם יש כאבים ואמרתי שלא..רק שהוא נגע לי בצדדים של הגב הרגשתי כאבים

כאילו המצב התשפר אבל עדיין כואב בצדידים בעיקר בשרירי שם וקצת בגב התחתון

הוא עשה לי צילום והסתכל עליו , ואמר שהוא לא רואה שום סימן לפרידת דיסק או משהו כזה חס וחלילה

אז מה מהתקררות זה ככה כואב ? גם שמתי משחת בנגיי. איך משחררים את השרירים ? רק אחרי שעשיתי הליכה היום השתחרר קצת..

זה פחות השרירים, יותר העצבים.

לא ידועה לי דרך כלשהי להפטר מזה חוץ מוולטרן, מסאז' לא כל כך יעזור במקרה הנ"ל...

ובנגיי זאת משחה מחממת ומשחררת שרירים, אחרי שמרחת אותה בכלל לא כואב יותר?

פורסם
  • מחבר

זה פחות השרירים, יותר העצבים.

לא ידועה לי דרך כלשהי להפטר מזה חוץ מוולטרן, מסאז' לא כל כך יעזור במקרה הנ"ל...

ובנגיי זאת משחה מחממת ומשחררת שרירים, אחרי שמרחת אותה בכלל לא כואב יותר?

מה ז"א העצבים ? אם עשיתי צילום והוא הסתכל ואמר שהכל בעמוד שדרה וזה רק השרירים ?

אני לא יודע אם זה השתחרר לי בגלל הבנגיי או משהו אחר.

כן הבנגיי מחמם את זה כזה , עברו נגיד 80 אחוז מהכאבים נשאר קצת , לא יודע אם זה קשור אבל אני אמרח שוב .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים