עבור לתוכן

רישום לPAYPAL

Featured Replies

פורסם

נרשמתי עם הVISA החייל שלי לPAY PAL.

ועכשיו הם אמורים לקחת ממני כמעת 2 דולר.

א. הם יחזירו?

ב. תוך כמה זמן בערך הקנייה תתבצע? אני כבר רוצה לרשום את 4 המספרים שהם מבקשים בשביל לסיים את תהתליך האימות.

ג. חברת האשראי לוקחת כסף על זה שאני עושה קנייה בדולרים?

עוד שאלה קטנה:

בשביל לראות את החיוב אני צריך להיות רשום באתר של לאומי קארד, או שאני גם יוכל לראות באתר של לאומי תחת לשונית כרטיס אשראי?

פורסם

א. בקניה הבאה יקזזו 2 דולר

ב. יומיים שלושה

ג. כן - המרת מטבע - תלוי בסכום המשיכה

פורסם
  • מחבר

אוי נו באמת!

כמה כסף יקחו לי על המרת מטבע? והאם חיילים לא פתורים מכך?

:s07:

פורסם

איך אפשר? אשראי של חייל הוא לא כרטיס שפתוח לחו"ל

או שבויזה זה כן? כי אני בבנק הפועלים ויש לי אפטרקארד ואי אפשר להשתמש איתו בחו"ל

פורסם
  • מחבר

לא יודע.

אני הצלחתי הרישום עבר בהצלחה והכל, וכתוב לי שנשלח הכסף. - כתוב לי אפילו שהכרטיס תקף רק בישראל והוא רק למכונה.

ולפי מה ששמתי לב אני לא הראשון.

:silly:

פורסם

זה היופי שב- PAY PAL - מקבלים את רוב סוגי הכרטיסים

כמה כסף יקחו לי על המרת מטבע? והאם חיילים לא פתורים מכך?

כמה אגורות/שקלים (בזמנו לקחו לי 6 שקל על 200$)

פורסם

הצלחת ככה"נ בגלל שיש לך כרטיס עם 16 ספרות (אני צודק???),

חוץ מזה בקשר לחיוב, PAYPAL יכולים לחייב את הכרטיס שלך בשקלים וככה לא תצתרך לשלום לחברת אשראי עמלת המרה.

פורסם
  • מחבר

הצלחת ככה"נ בגלל שיש לך כרטיס עם 16 ספרות (אני צודק???),

חוץ מזה בקשר לחיוב, PAYPAL יכולים לחייב את הכרטיס שלך בשקלים וככה לא תצתרך לשלום לחברת אשראי עמלת המרה.

כע 16 ספרות.

איך אני עושה שהיה חיוב בשקלים?

פורסם

סתכל שם בהגדרות אתה תראה את זה

פורסם
  • מחבר

טוב

מה בנוגע לשאלה שלי:

עוד שאלה קטנה:

בשביל לראות את החיוב אני צריך להיות רשום באתר של לאומי קארד, או שאני גם יוכל לראות באתר של לאומי תחת לשונית כרטיס אשראי?

פורסם

תראה את זה תחת כרטיס אשראי

אז paypal ייקחו עמלת המרה לא כך?

פורסם

אני לא מכיר את לאומי אבל זה צריך להיות באיפה שיש את הפירוט חיובים של הכרטיס

ובשפ של החיוב יהיה את ה4 ספרות שצריך,

אני פשוט חיכיתי שגיע לי הדף מהמאסטרכארד בדואר.

פורסם

קצת סדר בבלאגן שנוצר פה:

לפי מה שאני מכיר PAYPAL עובדים עם כרטיסים בינ"ל בלבד! הן מסיבות של אשראי זמין, בטחון של מחזיק כרטיס בינ"ל והן מסיבות של חיובים כאלה או אחרים. עסקה של PAYPAL נחשבת לעסקה בינ"ל (רכישה בחו"ל) וכך גם היא מופיעה בפירוט כרטיס האשראי.

PAYPAL עושים המרה לשקל בעת רכישה והחיוב המתבצע בכרטיס הוא שקלי (אינדיקציה לפי סוג כרטיס ותחת החברה בו הוא רשום והגדרת הכרטיס כישראלי שקלי).

החיוב שמתבצע הוא לצורך זיהוי ואבטחה שלא מדובר בכרטיס מזוייף/גנוב/שאול וכיוב' בסך של 1.98$ והוא מזוכה בחשבון ה-PAYPAL לאחר מספר ימים ואחרי שמקישים את קוד החיוב המופיע בפירוט הכרטיס (כך הלקוחות לא יתעצלו וידאגו להקיש את הקוד).

נ.ב

נראה לי מוזר שהכרטיס שלך התקבל, הן מבחינת היותו כ. מקומי והן מבחינת היותו אלקטרון.

אולי בגלל שהחיוב מתבצע אוטומטית בצורה שקלית זה אפשרי, אך עדיין מוזר.

עד כאן עידכוני PAYPAL להיום ;)

פורסם

תיקון א.

לפי מה שאני מכיר PAYPAL עובדים עם כרטיסים בינ"ל בלבד! הן מסיבות של אשראי זמין, בטחון של מחזיק כרטיס בינ"ל והן מסיבות של חיובים כאלה או אחרים. עסקה של PAYPAL נחשבת לעסקה בינ"ל (רכישה בחו"ל) וכך גם היא מופיעה בפירוט כרטיס האשראי.

לא !

גם כרטיסים מקומיים מתקבלים - כמו שאמרתי - שוב - הם עובדים עם רוב הכרטיסים - יש אצלהם באתר פירוט נרחב.

תיקון ב.

החיוב שמתבצע הוא לצורך זיהוי ואבטחה שלא מדובר בכרטיס מזוייף/גנוב/שאול וכיוב' בסך של 1.98$ והוא מזוכה בחשבון ה-PAYPAL לאחר מספר ימים ואחרי שמקישים את קוד החיוב המופיע בפירוט הכרטיס (כך הלקוחות לא יתעצלו וידאגו להקיש את הקוד).

לא !

קודם כל החיוב הוא 1.95$

ושנית הזיכוי מגיע בקנייה הבאה בקיזוז ולא נשלח סתם.

לכל הספקנים תמונה מצורפת (בעיקר לך BOOM) - הכרטיס הוא כרטיס מקומי ולא בין לאומי

[attachment deleted by admin]

פורסם

פשוט מה שצריך זה כרטיס אשראי 16 ספרות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים