עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לקנות מסך 24' עכשיו או לחכות לקיץ?

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מתלבט אם לרכוש מסך 24' (חשבתי על פיליפס 240BW8EB ) עכשיו או לחכות לקיץ.

כרגע יש לי radeon x1800 בתור כרטיס מסך, אני לא מתכנן לשחק במשחקים יותר מידי בזמן הקרוב אלא בעיקר לצפות בסרטי HD.

בקיץ אני רוצה לקנות מחשב חדש ולשדרג את הכרטיס מסך כדי שאוכל גם לשחק משחקים ב-HD.

למה בקיץ? אני סטודנט ואין לי זמן למשחקים כרגע עד החופשת קיץ לכן אני לא רואה סיבה לקנות מחשב עכשיו.

השאלה שלי היא, האם הולכים ליהיות שינויים גדולים עד יולי~ (במחירים/מסכים) שכדאי לחכות להם? אני לא לחוץ על מסך חדש לכן אם יהיה הפרש סביר במחירים או שיהיו דגמים אחרים טובים יותר אני יכול לחכות.

אם לא הולכים ליהיות שינוים גדולים איך הפיליפס בתור מסך לשימוש ביתי(משחקים/סרטים)? האם יש דגם אחר שיותר משתלם לקנות?

תודה,

אלי

פורסם

לא נראה שמישהו יודע בוודאות

אבל שינוים כל הזמן יש. למה דווקא פיליפס ?

חוץ מזה אתה יכול להנות גם 7 חודשים שזה הרבהמאוד

פורסם
  • מחבר

לא נראה שמישהו יודע בוודאות

אבל שינוים כל הזמן יש. למה דווקא פיליפס ?

חוץ מזה אתה יכול להנות גם 7 חודשים שזה הרבהמאוד

קראתי בפורום וראיתי שהרבה מאוד אנשים ממליצים על המסך הזה והוא בגבולות התקציב שלי(1500 שקל פלוס מינוס) אז הנחתי שהוא מסך טוב, יש משהו אחר שעדיף ממנו?

פורסם

סמסונג T240 נותן פייט מעולה. (בליגת ה-TN)

אני מעדיף אותו.

פורסם

^

הוא נחות ארגונומית ויקר יותר, פחות משתלם מהפיליפס שלא נופל ממנו באיכות התמונה.

פורסם
  • מחבר

החלטתי לקנות מסך בשבוע הקרוב, עכשיו רק צריך להחליט איזה.

הדרישות, 24', איכות טובה, HD.

השימושים העיקריים יהיו גלישה באינטרנט, תכנות ובעיקר צפיית סרטי HD ומשחקי מחשב.

התקציב הוא באיזור ה-1500-1700 שקל, אפשר לחרוג אם זה באמת שווה את זה.

לפי קריאה פה בפורומים הבנתי שיש שני מועמדים עיקריים,

הראשון: Philips 240BW8EB

השני: Samsung T240

אני מוטה לכיוון הפילפס כי הוא זול יותר ולא נופל באיכות תמונה מהסמסונג(לפי מה שקראתי בפורום).

מה דעתכם?

יש אולי מסך אחר ששוה לבדוק?

עריכה: עד כמה ה- HDMI עוזר? אני לא מאמין שאני ישתמש במסך לקונסולה או לראות טלויזיה, חוץ מזה יש עוד יתרונות ל-HDMI?

עריכה שניה: נראה שבמכירות אישיות אפשר להשיג את ה-סמסונג באותו מחיר כמו את הפיליפס אז המחיר לא משנה יותר מידי.

פורסם

לגבי הHDMI זה ממש לא קריטי, לדעתי לא צריך להיות שיקול אם אתה לא מתכוון לחבר הרבה דברים למסך.

לגבי האיכות - אני רק אכוון אותך - שאין עוד דעה מקצועית לגבי האיכות של המסך, למעשה יש מעט מאוד מידע. דעות אישיות הן קצת בעיתיות, יש אנשים שיתפעלו רק ממסך PVA יקר ב 3000 או 4000 ש"ח ויש שיתפעלו ממסך ויוסוניק זול ב 1300 ש"ח.

אני אישית לא נתקלתי במשתמש שעשה בדיקה רצינית ראש בראש עם שני המסכים בבית שלו או בעמדת בדיקה אופטימלית עם גישה אישית רחבה (לא מפצל של 10 מסכים בחנות עם מבט חפוז של שתי דקות).

לצערינו אין הרבה מידע על הפיליפס המעניין הזה. הדבר היחידי שניתקלתי בו הוא מאיזה אתר שדיווחו כאן בפורום, דווקא דיווח על איכות ממש לא משהו, אבל גם זה אתר שלא ערך ביקורת מקיפה ומקצועית. לצערי אין לי את הלינק אבל את הלינק והדיווח ראיתי כאן בפורום.

מה שלא יהיה יכול להיות שהאיכות, בין אם היא טובה יותר או טובה פחות, תספיק לך. אם ארגונומיה חשובה לך - בעיקר PIVOT והגבהה אז הפיליפס מוביל כאן, בשאר הדברים של ארגונומייה הם די זהים.

לגבי האיכות תצתרך לחפור יותר, אבל יכול להיות שכרגע עדיין לא תמצא מידע רציני.

לדעתי האישית בלבד העיצוב של הSAMSUNG קצת בעייתי מצועצע גדול ולא סולידי בעיני, אבל זו דיעה אישית בלבד. גם הפיליפס נראה לי לא משהו מבחינת עיצוב בכלל ( אפילו פחות מהסמסונג). חבל שהחברות הללו לא בוחרות עיצוב הייטקסטי יפה כמו של הDELL 2408. אבל זה הכל טעם אישי.

אבל באותו נושא - אם תקנה את הסמסונג, אולי תקבל את ה"גירסה המיוחדת" עם היתוש שטבע בתוך הפלסטיקה השקופה בסגנון פארק היורה : 8)

P1000823.jpg

P1000835.jpg

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות, בסוף החלטתי ללכת על T240.

שאלה קטנה לגביו, זה אני או שאי אפשר לכבות אותו?

אני לא מוצא כפתור הפעלה/כיבוי והייתי מעדיף שיהיה כבוי שאני לא משתמש בו(אני חוזר הבייתה רק בסופ"ש) כדי לחסוך בחשמל ולשמור על המסך עצמו.

פורסם

מכבים על ידי מגיעה במקום מסוים ולא על ידי כפתור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.