פורסם 2008 בדצמבר 2516 שנים מדובר במסך 17 רגיל של VSהשאלה אם אפשר לקנות שנאי כזה של 19V 2.6A מתאים למסך??תודה מראש!
פורסם 2008 בדצמבר 2516 שנים למה שנאי אתה יכול לקנות כבל חשמל רגיל אתה גם יכול לחבר כבל לספק כוח אם אתה זוכר את הכבל שפעם היו מחברים לספק http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=9164
פורסם 2008 בדצמבר 2516 שנים יניב, תעשה טובה, אם אתה לא יודע, לא לענות.פותח הת'רד, מה המתח שהמסך אמור לקבל?, יש ברשותך את השנאי השרוף?
פורסם 2008 בדצמבר 2516 שנים יניב, תעשה טובה, אם אתה לא יודע, לא לענות.פותח הת'רד, מה המתח שהמסך אמור לקבל?, יש ברשותך את השנאי השרוף?אתה מוכן להסביר לי מה הטעות שלי אשמח לדעת באיזה מסך מדובר שלא שמעתי עליו
פורסם 2008 בדצמבר 2516 שנים יש מסכים שהשנאי שלהם הוא חיצוני ולכן לא יתאים להם כבל חשמל רגיל. ל-LG למשל יש כמה כאלה.יש מקום שאתה יכול לקנות בו שנאי תפור לצרכים שלך, אבל אתה תצטרך את השנאי המקורי או את המפרט שלו. זה נקרא "שנאי נגבה" והם יושבים באור יהודה במלאכה 15.
פורסם 2008 בדצמבר 2516 שנים מחבר כמו שאמרתי שנאי של 19V על 2.6A כבר הפעלתי אותו עם שנאי של מסך אחרוהבעיה שאין לי את השנאי הישן שלו
פורסם 2008 בדצמבר 2516 שנים אם זה פועל בצורה תקינה עם השנאי החלופי שלך אתה יכול לקחת אותו לשם ולבקש שיבנו אחד זהה.
פורסם 2008 בדצמבר 2516 שנים מחבר זה בסדר הסתדרתי!הזמנתי אחד מקורי מאיבייחשבתי שאני יוכל לקנות בארץ אבל לא חשוב בכל מקרה תודה כולם על העזרה!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.