פורסם 2008 בדצמבר 2516 שנים הי.ההורים שלי מתכוונים לנסוע ללפלנד בפרברואר-מרץ. הכוונה היא לטיול מאורגן. יש למישהו נסיון עם חברה מסוימת?
פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים בדיוק רק אתמול אמרתי לעצמי שבעתיד אני רוצה לטוס ללפלנד, מקום מדהים. אכן נילס ואווזי הבר
פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים חחחחחחחחחחחחחח עלק נילסכלכך מזכיר לי את המשפט העתיק שמחליף את ה'' לך לך לישון'' או ''לך תז***''היום זה , סע סע ללפלנד חחחחחחחח אממ איסתא באמת חברה אמינה !אבל אני לא יודע אם יש להם חבילות ללפלנד.....
פורסם 2008 בדצמבר 2816 שנים אם אתה יכול לארגן את הכל עצמאית אתה יכול לחסוך כחצי מהעלות,משרדי הנסיעות קורעיםבמחיר,תנסה לבדוק דרך האינטרנט.
פורסם 2008 בדצמבר 2816 שנים ב 2 טיולים שערכתי באוסטריה ובאיטליה חברים שלי טיילו במקביל באותם מקומות פחות או יותר ,אחד מהם באותו זמןוהשני בהפרש של חודש ,שניהם שילמו חצי ממני, השנה אני אנסה לארגן לבד ונראה.
פורסם 2008 בדצמבר 2816 שנים מחבר בעיקרון אנחנו תמיד נוסעים לבד. אבל הפעם זו סביבה קצת אמ...מיוחדת. אז נראה לי שעדיף פה עם קבוצה מאורגנת
פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים ב 2 טיולים שערכתי באוסטריה ובאיטליה חברים שלי טיילו במקביל באותם מקומות פחות או יותר ,אחד מהם באותו זמןוהשני בהפרש של חודש ,שניהם שילמו חצי ממני, השנה אני אנסה לארגן לבד ונראה.בדקת רק טיסות + בתי מלון + השכרת רכב ? כלומר אותו דבר . כלומר אותו חברה טסתם באותו סוג טיסה . באותו סוג חדר באותו בית מלון ? הרבה פעמים מפספסים את הפרטים הקטנים כשמתאמים . אתה יודע שאם מזמינים כמה חודשים טובים טיסות באלעל אפשר להוזיל את הכרטיסים ? אפילו יותר נמוך מהכרטיסים של הרגע האחרון .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.