עבור לתוכן

בעקבות טיסת עבודה: מה כדאי במיוחד להביא מארצות הברית (בעיקר בתחום המחשבים).

Featured Replies

פורסם

צריך לקחת בחשבון מכס אני מניח...

מחשב נייד אני מביא בטוח (עם שנה אחריות בינלאומית שאפשר לממש בישראל).

אני גם מתכנן קנית גיטרה חשמלית לאחרונה,כדאי להביא משם ?

פורסם

יש לך איפוד? אם כן אני חושב שמשתלם להביא הנרתיקים, מטענים, CRADLE...כי בארץ זה נמכר במחירי שחיטה...

פורסם

כעיקרון תביא כל דבר שנכנס במזוודה סטנדרטית שתוכל לדחוס פנימה ולכן גיטרה חשמלית לא נראה לי הכי משתלם, תצטרך להוסיף כסף על משלוח או שתצטרך לארוז אותה בנפרד וזה טיפה בעייתי..

סה"כ תביא גאדג'טים קטנים בעיקר אלא אם יש לך תכנון על משהו ספיציפי שיחסית גדול- קונסולה כל שהיא, מחשב נייד או חלק שיחסית גדול.

בכללי תבדוק אם אתה יכול להביא את ה-HTC G1 המדהים שמבוסס על אנדרואיד והוא מדהים! (כל מכשיר סלולארי אחר).

תמיד יש גם את שוק הנגנים הניידים ואם אתה מעוניין יש את ה-S9 החדש של COWON שצריך להיות מדהים וגם יש את כל הנגנים של אפל.

חוץ מזה בארה"ב יש מגוון מטורף ומשתלם של ביגוד ולדעתי שווה להיצטייד בסטוק של כמה מכנסיים וחולצות שעולים שם גרושים..

בקיצור, לא חסרים דברים להביא מחו"ל..

לעוד עזרה ובעיות אתה מוזמן לשאול אותנו שוב ושוב.. :)

פורסם

אם יש לך אוסף מוסיקה יחסית גדול- אייפוד קלאסיק 120GB.

תקנה לו איזה נרתיק או 2, עריסה ועדיין יצא יותר זול מבארץ לדעתי.

גיטרה חשמלית בהחלט מומלץ לקנות מארה"ב, רק תבדוק את הגיטרה לפני שאתה קונה אותה (תנגן עליה וכו')

יחד איתה תקנה נרתיק קשיח מרופד לגיטרה, ותשלח אותה שאתה חוזר יחד עם המזוודות.

פורסם

LAPTOP אתה מביא בטוח אוקי... אבל אל תשכח להביא עוד סוללה !

הסוללות נהיות גרועות לאחר שנה שנתיים. אז כדאי שתהיה לך סוללה נוספת.

פורסם

אייפוד/אייפון/מחשב נייד/מכשירים סלולאריים.

כל מה שאפשר להעמיס, המחירים בארה"ב זולים משמעותית מהארץ (בכללי, כן) ובמיוחד בתקופה הזו של הקריסמס.

פורסם

אגב, אם יש לך הרבה כסף מיותר, הייתי שוקל לקנות משהו כמו 10 מכשירי אייפון 3G שיש להם ביקוש מטורף בארץ..

אתה קונה אותם שם ב 600 דולר, מוסיף טורבו סים שעולה 200 ש"ח ומוכר אותם בארץ ב 3500-4000 ש"ח. עסקה די מדהימה לדעתי...

פורסם

שכחתה להוסיף מכס, מע"מ וTAX.

פורסם

שכחת שיש דבר שנקרא מסלול ירוק, ושאפשר פשוט לפתוח את האייפונים ולזרוק בתיק כלשהו.

לפזר את האביזרים שלהם בין הבגדים...

פורסם

וזה לא "קצת" חשוד שלמישהו יש 10 אייפונים ו"במקרה" האביזרים התפזרו? ואני לא מדבר על זה שאפשר למכור ביותר את האייפון אם הוא סגור בקופסא ומעולם לא נפתח...

פורסם

גיטרה אם אפשר להביא מחו"ל לרוב זה משתלם אם לא משלמים מכס.

עכשיו אתה שואל את עצמך " איך הדביל הזה רוצה שאני יעבור עם גיטרה בלי שהחארות העלו יגבו מכס?!!?"

אז ככה - פשוט הולכים איתה עם נרתיק כלשהו ביד (עדיף קייס קשיח מלא כמובן) ואם שואלים פשוט אומרים שהבאת אותה מהארץ או משהו (כמובן תוריד ניילונים \ זרוק מפרטים בפנים וחוברות תווים כדי שיראו שהשתמשו בה למשך זמן והיא לא חדשה מהניילונים..)

פעם זה עבד מצויין - לא יודע לגביי היום כלכך.. אבל לא נראה לי שהשתנה משהו בנושא..

מה עוד להביא?

שיקול שלך.. לרוב כדאי פשוט מוצרים שיקרים בארץ ולא ממש צריכים אחריות גדולה (אפשר לקרוא לזה מוצרים אמינים של חברות אמינות)..

נ.ב - הקטע עם הגיטרה תקף לכל מוצר שדורש מכס..

ניסיון אישי היה לי גם עם אייפון שעבר ככה ללא בעיה (פשוט היה לי דלוק בכיס אחרי שהוא נפרץ וזרקתי את כל החלקים של הקופסא במזוודה .. ).

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

תכלס איך הם יודעים אם קניתי בחו"ל או לא ?

אם הם לא מוצאים שום קבלה, ונניח שקניתי נייד והוא זרוק שם במזוודה ליד כמה תחתונים ? אני תמיד יכול להגיד שקניתי בישראל

פורסם

הם לא יודעים, ויש לי ניסיון רב בעניין, אבל אני הגבתי לזה שבציעה להביא 10 איפונים, אני בספק אם לא יגלו 10 איפונים חדשים וארוזים עם כל האביזרים בתיק של אדם יחיד.

פורסם

^^

אפשר פשוט לפתוח את האייפונים ולזרוק בתיק כלשהו.

לפזר את האביזרים שלהם בין הבגדים...

:xyxthumbs:

פורסם

ומה הסיכוי שהם לא ישרטו בתיק, כמובן שנשכח את זה שהערך ירד כשהוא לא בקוספה סגורה (הפסד של מאות שלקים לאחד) + סיכון במכס, לך תסביר למה לקחתה איתך מהארץ 10 איפונים לארה"ב (מוצר שלא נמכר רישמית פה) וחוזר איתם חזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים