עבור לתוכן

איזה מסך הכי משתלם לקנות היום למשחקים וסרטים?

Featured Replies

פורסם

אין לי שום שמץ של מושג מה הולך היום בשוק הזה. יש לי viewsonic vp171b כבר משהו כמו חמש שנים, ולמען האמת הוא עוד סוחב לא רע בכלל.

בהנחה שאני רוצה לשדרג, והצרכים שלי הם משחקים וסרטים, איזה מסך אתם ממליצים לי שנחשב כיום לבעל התמורה הטובה ביותר למחיר?

פורסם

יש פה בפורום מיני ביקורת על הסמסונג T220P. זה מסך 22" במחיר נמוך יחסית (~1300 שח) בעל רזולוציית FHD.

בנוסף, יש את אחיו הגדול הT240 (מחיר ~1750 שח) בעל אותה הרזולוציה אבל בגודל של 24".

שניהם בעלי פאנל TN שמתאים לשימושים שציינת. מי שעובד / קורא הרבה על המחשב יעדיף פאנלים יקרים יותר ויתפשר על גודל (ומחיר...).

פורסם
  • מחבר

האמת שאני כן קורא הרבה...

אין היום מסכים מומלצים של viewsonic במחירים סבירים? (2500+-)? אני מאד אוהב את החברה הזאת.

פורסם

במחיר הזה יש לך מסך 20" נהדר עם רזו' של 1600X1200. יש לי את המסך והוא מדהים.

הוא אינו בפורמט רחב, שזה בעיני עדיף למשחקים ושימוש כללי, ופחות נוח לסרטים.

ממה שאני יודע VIEWSONIC לא באותה פריחה בה היא היתה לפני מספר שנים.

פורסם

האמת שאני כן קורא הרבה...

אין היום מסכים מומלצים של viewsonic במחירים סבירים? (2500+-)? אני מאד אוהב את החברה הזאת.

יש, את זה - http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=VP2330WB&cart=12301722636301795〈=heb

אבל בעוד 400 ש"ח יש את ה - PHILIPS 240PW9EB שעדיף עליו מכל הבחינות.

פורסם
  • מחבר

רגע, לא עדיף לקנות widescreen?

פורסם

ו ?

איפה ראית הצעות למסכים שאינם רחבים פה ?

פורסם

ה-VP2330wb יצא מזמן מייצור (אם אני לא טועה), זה יהיה מאוד מפתיע אם אכן יהיה ניתן להשיג אותו.

פורסם

וגם לפי הביקורת של XBIT הוא מסך בינוני מאד (אם כי הוא מסך ה - 1920X1200 הלא TN ההכי זול בארץ בהפרש די משמעותי של 400 ש"ח מהפיליפס ועוד יותר מה - 2408 של דל...).

פורסם
  • מחבר

ו ?

איפה ראית הצעות למסכים שאינם רחבים פה ?

במחיר הזה יש לך מסך 20" נהדר עם רזו' של 1600X1200. יש לי את המסך והוא מדהים.

הוא אינו בפורמט רחב, שזה בעיני עדיף למשחקים ושימוש כללי, ופחות נוח לסרטים.

ממה שאני יודע VIEWSONIC לא באותה פריחה בה היא היתה לפני מספר שנים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים