פורסם 2008 בדצמבר 2316 שנים יש לי SAMUNG SGH I600אין לי מושג מה לעשות עם הורדות שהן JAR וJAD להעביר לפלאפון להתקין איך שהוא?
פורסם 2008 בדצמבר 2316 שנים הכינותי מראש: http://mxit.defza.com/2007/mxit-or-java-on-samsung-blackjack-i600-or-windows-mobile/ בהצלחה.
פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים מחבר הכינותי מראש: http://mxit.defza.com/2007/mxit-or-java-on-samsung-blackjack-i600-or-windows-mobile/ בהצלחה. תודה בן אדם! אני יתעסק עם זה היום בערב שלח לי MSN בפרטי אתה נכס בעניין הSP
פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים מחבר הורדתי איזה קובץ CAB איך אני מתקין אותו?הסתדרתי תודההורדתי את התוכנה אחרי זה דרש ממני להכנס לMXIT זה לא הצליח למצוא את הכתובות למרות שרשמתי במדיוקאז נכנסתי דרך הדפדפן של הפלאפון הורדתי את הMXIT ואז מה אני עושה איך אני מתקין דרך זה קבצי JAVA?
פורסם 2008 בדצמבר 2516 שנים ה- MXIT הזה הוא תוכנה למסרים מיידים, אתה לא חייב להתקין רק את הקובץ CAB הראשון.או שתכניס את הכתובת בתוך האמולטור, או שתוריד ותפעיל קובץ JAD מהמכשיר והוא יפתח לבד את האמולטור ויתקין.
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים מחבר ה- MXIT הזה הוא תוכנה למסרים מיידים, אתה לא חייב להתקין רק את הקובץ CAB הראשון.או שתכניס את הכתובת בתוך האמולטור, או שתוריד ותפעיל קובץ JAD מהמכשיר והוא יפתח לבד את האמולטור ויתקין.תאמת לא הבנתי מילה מממשרשמתאת MXIT אני לא צריך בכלל?את הEMO התקנתיאיך אנ י פותח איתו משחקי JAVA?
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים ה- MXIT הוא תוכנת מסרים מיידיים כמו ICQ וכאלה.אתה צריך רק את האמולטור שהתקנת, תפתח את קובץ ה-JAD של המשחק והאמולטור אמור להיפתח,להוריד את המשחק (קובץ JAR) מהרשת ולהתקין. אם יש לך כבר את קובץ ה-JAR תנסה לפתוח אותו במקום ולראות אם הוא עובד.אחרי ההתקנה כל הקבצים המותקנים אמורים להופיע באמולטור וניתן להפעיל אותם משם.
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים מחבר הבנתי שאני ילעג בכתובת URL לא שמתי מספיק "/" :s07: :s07: :bash: :bash: כל משחק שאני מנסה להתקין זה עושה לי EROR משו עם קבצי JAR אז שמתי את שניהם באותו מקום וזה עושה אותו דבר אני חושב שהמקום ממנו הורדתי את המשחקים המשחקים שם דפוקים יש מצב אתה מארגן איזה לינק למשחק שאתה יודע שעובד
פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים לא התעסקתי במשחקי JAVA אבל אתה יכול לנסות את הדפדפן של אופרה מיני ואפליקציות של גוגל שאמורות לעבוד.mini.opera.comgmail.com/app
פורסם 2008 בדצמבר 2816 שנים מחבר לא התעסקתי במשחקי JAVA אבל אתה יכול לנסות את הדפדפן של אופרה מיני ואפליקציות של גוגל שאמורות לעבוד. mini.opera.com gmail.com/app תודה בן אדם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.