פורסם 2008 בדצמבר 2316 שנים שלום לכולם. קניתי לפני שבועיים מסך חדש (הישן היה CRT רגיל), SAMSUNG T160P. סרטי HD נראים עליו נהדר כמובן אבל משום מה סרטים רגילים (DVD) נראים פחות טוב. ניסיתי להוריד את הרזולוציה בסרט, זה משפר טיפה. יש דרך לשנות זאת? בנייד שלי עם מסך 15.4 אני רואה באיכות מעולה
פורסם 2008 בדצמבר 2316 שנים זה בגלל שהרזלוציה שלו הרבה יותר גבוהה מזו של סרט DVD ולכן יש UP SCALING כשאתה צופה בסרט מה שמוריד מהאיכות.
פורסם 2008 בדצמבר 2316 שנים להתחיל לקנות סרטי HD??גם על הטלווזיות החדשות, שידורי טלוויזיה/DVD נראים פחות טוב, לכן עוברים לשידורי HD/BR.
פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים מחבר זה לא כל כך נכון כמו שאתה אומריש בטלוויזיות החדשות גם מעבד שגורם לשידורים רגילים להראות טוב יותר. השאלה שלי היא אם מעבד כזה אמור להמצא בתוך מסך המחשב או שקשור בגלל לכרטיס מסך. כי אני כל הזמן רואה שרשום בכרטיסי המסך Pure Hd וכאלהמישהו יודע?
פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים בכרטיסי המסך אכן יש מעבד שמשפר את איכות התמונה של הסרטים אבל השימוש בו עולה כסף מעבר למחיר הכרטיס
פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים בכרטיסי המסך אכן יש מעבד שמשפר את איכות התמונה של הסרטים אבל השימוש בו עולה כסף מעבר למחיר הכרטיסתוכל לפרט קצת יותר על איך אני משתמש בו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.