פורסם 2003 ביולי 322 שנים איך הצלחת לפתוח ת'רד חדש?לא הצלחת להגיע לאף פורוםרק לת'רדים שהיו בעמוד הראשי היום
פורסם 2003 ביולי 322 שנים האתר התחרפן לגמרי אני לא מצליח לעשות כלום, אפילו לשלוח תגובות הוא לפעמיים לא נותן לי!מנהלים מה קורה לאתר?
פורסם 2003 ביולי 322 שנים באופן מוזר הוא מבקש סיסמא כשאני הולך לחיפושWTF?עוד לא ראיתי את הפורומים במצב כזה!הם שם אבל הם לא!אולי הערוץ במירק נפתח?
פורסם 2003 ביולי 422 שנים אוףףף זה קשה להיות בלי חננה דוט קום ;D אפילו לחצי שעה!! אני מכור לאתר הזה ואני מבקש שיחזירו אותו כבר לפעול!!!!! :smiliedisco1:
פורסם 2003 ביולי 422 שנים ;D ;D ;D ;D חחחחחחחח תגיד מה אתה עושה בשעה כזאת ער? עם כל הכבוד, HW לא ידוע ביציבות שלו, למרות שאני חייב לציין שבזמן האחרון המהירות והיציבות השתפרו (כולל הERROR אחרי שליחת הודעה). אבל כרגע האתר לא מתפקד טוב, אבל היה כבר יותר גרוע.
פורסם 2003 ביולי 422 שנים WTF ?! איך הצלחת לפתוח ת'רד ? אני לא יכול להכנס לפורום בכלל, אני רק יכול להכנס רק להודעות שמופיעות כ"הודעות אחרונות בפורומים" בדף הראשי של האתר בצד ימין באמצע
פורסם 2003 ביולי 422 שנים האיכות והיציבות של PHP...זה מזכיר את כל אותן שטויות שנוהגים להתמכר אליהן בישראל (פוגים, המורדים, היי פייב וכל דבר מפגר אחר) ובסוף נעלם בלי עקבות, יאללה, עזבו כבר את הPHP הזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.