עבור לתוכן

המסך משדר מירוק למטה עד סגול למעלה !!

Featured Replies

פורסם

המסך שלי השתגע. עכשיו הדלקתי אותו והוא מעוות לי צבעים. למטה ירוק ולמעלה סגול (מין מעבר כזה בין צבעים).

אני לא יכול להביא לכם תמונה מסך כי זה המסך ולא הויידואוס או משהו. יש למשהו מושג איך לתקן את זה??? :kopfpatsch:

אגב הדגם של המסך שלי הוא: FLATRON F700B

אני ממש צריך את העזרה שלכם! תודה!![br]פורסם בתאריך: 22.12.2008 בשעה 14:28:22

מה קרה עם זה עכשיו?!

אני שם קצת מסך לבן (שמעתי שזה עוזר) לאיזה 10 דקות.. סתם לנסות. לא עזר. אני בא נכנס לכפתורים שעל המסך מחרטט איזה משהו והופ הוא נדלק מחדש עם כל הצבעים במקום!! חחח.. איזה פוקס :)

:):)

פורסם

הכנסתי לך סוג של תרשים זרימה כתוב, מהקל לקשה...

1. במסכים יש אפשרות לעשות Degauss שזה סמל קטן עם מגנט, תחפש כפתור כזה אולי זה בתפריטים של ההגדרה עליו (אם אין דבר כזה אז הוא פנימי וצריך אלקטרונאי שיפתח ויסדר את זה).

2. שלב הבא לברר אם הכבל VGA שלו בסדר, תנסה להוציא את הכבל ולבדוק שאין לכלוך או פינים עקומים/שבורים בפנים, ותחבר למקום.

3. תתקין מחדש דרייברים של הכרטיס מסך.

4. תחליף כבל VGA אם אפשרי.

5. תחליף מסך.

6. תחליף כרטיס מסך.

פורסם

יש לי תופעה דומה מאד (מימין לשמאל), כשרק מכה במסך מוציא אותו מזה, עד כמה שזה נשמע רע.

תבדוק מה שמליצו לך במיוחד 3 עד 6. ככל הנראה הבעיה במסך ותצטרך לקנות מסך חדש, רק על תעשה זאת לפני שתוודה שבעיה נפתרה עם מסך חלופי כלשהו.

פורסם
  • מחבר

הכנסתי לך סוג של תרשים זרימה כתוב, מהקל לקשה...

1. במסכים יש אפשרות לעשות Degauss שזה סמל קטן עם מגנט, תחפש כפתור כזה אולי זה בתפריטים של ההגדרה עליו (אם אין דבר כזה אז הוא פנימי וצריך אלקטרונאי שיפתח ויסדר את זה).

2. שלב הבא לברר אם הכבל VGA שלו בסדר, תנסה להוציא את הכבל ולבדוק שאין לכלוך או פינים עקומים/שבורים בפנים, ותחבר למקום.

3. תתקין מחדש דרייברים של הכרטיס מסך.

4. תחליף כבל VGA אם אפשרי.

5. תחליף מסך.

6. תחליף כרטיס מסך.

כן עשיתי את אפשרות הראשונה! והיא סידרה לי את המסך.

מה היא עושה?

פורסם

sPoiled שמח שעזרה האפשרות הזו.

בעיקרון כשיש לך השפעה מגנטית על המסך אז הוא משתגע קצת ומראה צבעים משונים... וזה אמור לאפס אותו.

למה זה מתרחש? רמקולים אולי שקרובים למסך או משהו בסגנון, אולי מכשיר סלולרי (למרות שלא שמעתי שהם גורמים לזה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים