פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים שלום יש לי ויסטה home premium(32) עכשיו אני מנסה להתקין את המשחק Kelly Slater's Pro Surfer והוא אומר לי שהוא לא מתאים למע' ההפעלה.לחצתי לחצן ימני ובתאימות בחרתי לו שיתאים את התוכנה ל XP וזה עדיין לא עוזר הוא מתחיל את ההתקנה ואז אומר שהוא לא מתאים למע' ההפעלה.יש עוד דרך לגרום לו "להתאים"??תודה רן
פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים גרסאת הPC היא מ2003 כך שאני לא חושב שהיא לא תעבוד כמו שצריך בויסטה.ניסית להתקין טלאים (פאטצ'ים) למשחק?
פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים מחבר לא לא ניסיתי למה יש פאצ'ים שיכולים לעזו לו לעלות בויסטה?אם כן איך מחפשים דבר כזה? כאילו פאצ'ים מיוחדים למשחק או לויסטה?תודה רן
פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים מחבר ניסיתי לעשות איזה חיפוש אבל אני רואה שלא עשו שום עדכון למשחק כי הוא קצת ישן..אז יש לך עוד רעיון או עוד איזה דרך להפעיל?
פורסם 2008 בדצמבר 2216 שנים מחבר תודה רבה ...אני יינסה כי בנתיים זה לא עולה..!היית בקשור הזה שנתת לי בזמן האחרון כי נראה משהוא לא תקין ..?
פורסם 2008 בדצמבר 2216 שנים מחבר תודה צודק באמת עלה לי.אבל שאני בא להוריד את הפאט'צ הוא מעלה לי דף שמלא מלא בג'יבריש ואין שום דבר להוריד זה ככה או שיש בקובץ בעיה?
פורסם 2008 בדצמבר 2216 שנים מחבר חחח כן ונראה לי שזה מה שיש שם!בעייתי העניין הזה. זו הפעם הראשונה שיש לי תבעייה הזו עם הויסטה, אני סה"כ מרוצה ממנה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.