עבור לתוכן

עזרה | מבקש חוות דעת על המפרט הבא ב10K

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

טוב, הנה המפרט החדש.

מעבד:

Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM

כמות: 1 - מחיר: ¤849

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer 7 Pro

כמות: 1 - מחיר: ¤109

לוח אם:

Gigabyte GA-EP43-DS3L

כמות: 1 - מחיר: ¤468

מארז:

ANTEC P182 3x120MM Black

כמות: 1 - מחיר: ¤812

קירור למארז:

Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1200RPM 49CFM / 20.1dBA

כמות: 2 - מחיר: ¤70

ספק כוח:

Enermax Pro82+ 525W 40A @ 12V

כמות: 1 - מחיר: ¤523

זיכרון:

A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5

כמות: 1 - מחיר: ¤267

קשיח למחשב שולחני:

Seagate 1TB Sata II 32MB

כמות: 1 - מחיר: ¤558

כרטיס מסך:

Palit Radeon 4870 1GB Sonic Dual Edition GDDR5 HDMI Retail

כמות: 1 - מחיר: ¤1404

כונן אופטי:

Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Retail

כמות: 1 - מחיר: ¤155

רמקולים:

Altec Lansing VS2421 2.1 Multimedia Speakers

כמות: 1 - מחיר: ¤365

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה

כמות: 1 - מחיר: ¤75

סה"כ: ¤5725

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤5611

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il

http://tms.co.il/preview/spec/9rzw1byl

זה לא כולל מסך + עכבר + מקלדת.

בנוגע למסך , ראיתי את ה2408WFP , אני אלך לראות גם את ה2709 ואנסה להחליט איזה מהם עדיף.

עכבר - DeathAdder של RAZAR כנראה.

מקלדת - משהו גנרי ושחור.

מה דעתכם ?

פורסם

אחלה מפרט, פשוט תענוג!

הרמקולים ששמת טובים למוסיקה, אבל למשחקים / סרטים הייתי לוקח 5.1 כמו הX540 של לוג'יטק.

פורסם
  • מחבר

אתה צודק ...

הבעיה שאני לא בטוח איך אני אסתדר עם הכבלים של מערכת 5.1 .

אם אני אתחיל לפרוש כבלים לרמקולים אחוריים נראה לי שכל החדר יהפוך להיות רשת של כבלים...

פורסם

רמקול אחד יושב על החלק העליון של הצג (סנטר), שניים בצידי המחשב כך שנוצר משולש שווה צלעות בינך ובינהם, סאב על הרצפה, והבעייה היא עם השניים האחוריים.

אפשר למתוח אותם לצדדים (יש לא מעט אורך כבל בדגם שהצעתי לך, יש לי אותו בסלון), ואז רואים רק שני חוטים על הקיר.

כאמור, אני בטוח שתהנה גם עם מערכת 2.1

פורסם

מפרט מצויין, מאוזן ומשתלם.

כמה הערות קטנות:

1. ה-P182 לא ממש חייב החלפת מאווררים, אלא אם אתה פריק של שקט.

אם כן - קח את SCYTHE SLIP STREAM 120mm 800rpm. לקבל 40CFM בפחות מ-11DB זה מרשים. 3-4 כאלה יהיו מעל ומעבר.

2. אם שקט בראש מעייניך, קח את ה-KAMA CROSS במקום הפריזר ותחליף את הדיסק הקשיח ל-WD10EADS החרישי.

פורסם

תוכן נמחק

פורסם
  • מחבר

אהלן לכולם,

טוב הזמנתי את המחשב מskypc, לפי המפרט האחרון.

תודה לכולם על כל התיקונים והביקורת. :xyxthumbs:

א. המוכר הציע לי להחליף את כרטיס המסך לגירסת הGeCube OC 4870 במקום הPalit.

ראיתי בביקורת של כרטיסי המסך שכרטיס הזה מומלץ והשיג תוצאות יותר טובות מהPalit ...

זה שווה 100 ש"ח ?

ב. איזה מערכת הפעלה לקחת ?

Windows XP/Vista SP1

Home Premium או Ultimate?

32bit או 64bit ?

זה נכון ש 32bit מזהה זיכרון בלי בעיות בSP1 ושל64bit יש בעיות דרייברים?

ג. שמעתי שסטודנטים למחשבים יכולים להוריד Vista בחינם. זה נכון ? ואם לא, איפה אפשר להשיג רישיון Retail במחיר סביר ?

תודה מראש.

פורסם

א. ההבדלים בין HD4870 של החברות הוא כמעט אפסי, בנצ'מרק יכול להראות הפרש גדול ויכול להראות הפרש גדול יותר, כעיקרון אין ממש הבדל מבחינת ביצועים.

אתה יכול לקח את ה GeCube אני לא ממש רואה פה בעיה. אולם יש לך אופציה נוספת, והיא לקחת GTX260 216SP בכמעט אותו המחיר.

שני הכרטיסים מבחינת ביצועים כמעט זהים, משחק אחד ה ATI חזק יותר, משחק אחר NV חזק יותר.

ב/ג. שמעתי על זה שחלק מהסטודנטים יכולים להוריד בחינם, תחפש/תתיעץ לגבי הנושא בפורום " Windows". לגבי איזה גירסה לקחת זה לא ממש משנה, אני עם ויסטה אולטימט 64 ביט ועד כה לא היו לי שום בעיות איתה. בפורום הנ"ל יש בסטיקי דיון בדיוק לגבי הנושא, אתה יכול לעיין בו.

פורסם

מלים כדורבנות :xyxthumbs:

אם אתה לא מבין בעצמך ב-OC - אל תיקח OC מהחנות. זה מיותר ולא מומלץ.

לגבי המפרט השני:

1. אין לך כל צורך שבעולם ב-8G זיכרון

2. ה-ANTEC900 לא מומלץ במיוחד - רועש יחסית וללא מסנני אבק. ה-1200 בכלל מופרז ומיותר.

3. קח את גרסת ה-SONIC 1G של PALIT וותר על הקירור הנפרד לכרטיס מסך (ותחסוך ~300 ש"ח) עם ביצועים וקירור עדיפים.

4. ה-P45 לדעתי מיותר לחלוטין

5. אתה בטוח שההשקעה על ה-27' כדאית? ה-2408WFP זול בהרבה עם רזולוציה זהה (24') ופאנל דומה.

שלום לך.

קראתי ביקורת באתר "GURU3D" על הכרטיס שאתה מציע, המומהר, אך גירסת החצי ג'גה, ולטענת המבקר, לכרטיס שני חסרונות בכל הנוגע לרעש המאווררים שלו, ולחום שהוא מפיק אל תוך המארז; להלן הציטוט:

First off the cooler, surely it cooled well and definitely, a lot better than the reference cooler. But there two design flaws with it. The first, it's just too noisy. If at 75 CM distance you still get a 48 DBa reading from the product, then trust me ... you'll be annoyed as that's the noise level measured even in IDLE status. Secondly, the RV770 graphics processor disposes a lot of heat, it's why you need that big cooler. What you don't want with a dual-slot cooler, it for it to dump that heat inside your PC. If you do not have proper ventilation in your PC, other components will get warmer as well. So you get the idea I guess, though the Sonic cooler it cools well, I very much dislike the high noise levels it makes.

והקישור, למי שמעוניין לקרוא את הביקורת:

http://www.guru3d.com/article/palit-radeon-hd-4870-sonic-dual-edition-review/14

מה אתה , או כול מישהו אחר,אומרים על כך?

[br]פורסם בתאריך: 25.12.2008 בשעה 12:49:09

לגבי מסך, הDELL בא עם פאנל עדיף (לT240 יש פאנל TN שטוב לסרטים ופחות לשאר), אבל השאלה למה 27" ? זה עצום וכמו שTMPUSR אמר:

"ה-2408WFP זול בהרבה עם רזולוציה זהה (24') ופאנל דומה."

24" זה עדיין גדול מאד, גם לסרטים. אתה יכול ללכת לחנות כלשהי ולשבת מול מסך כזה במרחק הרגיל שאתה יושב בבית מול המסך (בדר"כ פחות ממטר) ולראות אם 24" לא מספיק.

ואני מסכים עם כל מה שיאיר אמר...

שלום

יש לי את מסך ה- 24 של DLL והוא ממש נפלא/מצוייו וכל סופרלטיב שתוכל לחשוב עליו; הגירסה שלי גרסת ה- 2407WFP.

ודרך אגב, בקשר לגודל, אז זה ממש אינדיבדואלי ממשתמש למשתמש; למשל, אני מצאתץי שהיתרגלתי מהר מאד לגודל שלו , ואני רק נהנה מזה, ואפילו אם אני מתקרב אליו ממש.(היה לי קודם מסך סמסונג 20 אינץ - 4:3), ומי יודע, אם הייתי קונה גדול יותר, ייתכן שגם אליו הייתי מתרגל.

כמובן, שחשוב התקציב, והצריכה /דרישה התובענית של המסכים הגדולים מכרטיס המסך.

לסיכום, אני הייתי, בכל זאת, ממליץ על גרסת ה- 24 אינץ של DLL.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים