עבור לתוכן

שפרה קורנפלד VS יוסי בובליל או איתי הסקר האמיתי כנסו להצביע

מי באמת היה צריך לנצח שפרה יוסי בובליל או איתי? 1,318 הצבעות

1. 1. מי באמת היה צריך לנצח שפרה יוסי בובליל או איתי?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

לדעתי זה לא מכור, רצו לראות בבית את יוסי כי הוא הביא צחוקים וזה, אבל לא רצו שהוא והתת רמה וה"חוכמת רחוב" שלו יזכו

אז נתנו לשפרה

ואני אישית אהבתי את איתי

פורסם
  • מחבר

זה מכור וגם אני אהבתי את איתי

פורסם

up

wtf

אתה חתיכת פופוליסט, למה לעזאזל אתה מקפיץ ת'רד שלא מעניין אף אחד? רק בשביל להיכנס לויכוח מיותר?! :s07:

פורסם

איתי אפור מדי. לדעתי לאון היה צריך להיות במקום השלישי. לגבי שפרה או יוסי אני לא יודע, שניהם מאוד מיוחדים. אבל בגלל שיוסי הפסיד אני אבחר בו.

פורסם
  • מחבר

לפי דעתי איתי היה צריך להיות במקום השני הוא היה הכי ישר ואמין

ובקשר לתגובה של הפופוליסט לא כל דבר שלא מעניין אותך חייב לא לעניין את האחרים

פורסם

נשמע לי כמו אשכול "אוי אוי אוי בובליל לא זכה"

פורסם

בתוכנית של רזי ברקאי בגלי צה"ל , עלתה סוקרת לשידור ( הוא עשה אייטם על הנושא ) וטענה נחרצות שיש פילוח של התוצאות

לזיכרוני היא אמרה ש: 45% מהמצביעים עבור שיפרה הם מצביעי קדימה ומר"צ ומעל 40% ממצביעי בובליל הם מהפריפיריה ,

( מישום מה לא ניראה לי שמישהו שמבין בסקרים יכנס לתרד הזה כדי שיוכל לנתח מה זה אומר - אבל ) תרומתי הצנועה .

פורסם

זה אומר שלתומכי שיפרה יש נטייה להצביע קדימה ומרצ ושלתומכי בובליל יש נטייה להצביע ימינה. רק שקשה לי להאמין שמישהו באמת בזבז כסף כדי להזמין סקר אמיתי בנושא.

פורסם

הה

אני מבין שאתה ה"מומחה" של הסקרים ? - שויין , שיהיה

לי ניראה גם שיש כאן עדתיות שכולם מנסים לטאטא מתחת לשטיח

ההפליה בין העדות נעשתה בעבר אבל את הגלים שלה מרגישים עד היום , זה עוד דבר שהסקר הזה אומר , שכן הילדה הבובלילית אמרה את האמת שלה " פרידמנים "וגו' שכן הפריפריה נוטה לרכז את הני עדות המזרח ואילו המרכז את אחינו האשכנזים ועוד יותר מכך שאת האפליה שהייתה בעבר ששמה אנשים ממגזר מוגדר בעמדות מפתח , מיותר לציין שעד כה לא היה ראש ממשלה מעדות המיזרח כמו שמיותר לציין שהדמות של המיזרחי נכון לעד הבובליל מצטיירת כדמות נילעגת וכניראה גם מופלה לפחות לפי דעת חלק מ "בובלילים "

לא לשכוח שאנחנו מפלים אזרחים נוספים שהם מיעוטים .

פורסם

אני חושב שהמשחק מכור לגמרי, הראו רק את החרא שביוסי ובעינב וששפרה קיללה לא הראו כלום

"יהודים בשקל.." למי ששמע, ושצבר עשה זין למצלמה

אני עדיין חושב שיוסי, אני בתכלס חשוב שהוא חרא של בן אדם, אבל חכם.

לדעתי הוא היה צריך לזכות כי הוא עשה להם את המשחק, אני מדבר רק מהסתכלות על הצד האסטרטגי שלו

פורסם

על זה כבר נאמר - "הכושי עשה את שלו הכושי יכול ללכת "

אפליה היא כמו טרואמה - מרגישים אותה עוד הרבה זמן אחרי שהיא מסתיימת .

וכן אי אפשר להתעלם היכולת המניפולטיבית של ערוץ 2 והעורכים של התוכנית - זה שאין "הוכחות" בידיי הציבור זה לא אומר שמניפולציות לא נעשו , עד לאיזה דרגה ולאיזה עומק ( 500 אלף SMS וכו' ) ? אני לא יודע וגם לא מעניין מפני שזה היצליח להם , אני אישית שמח מפני שזה העלה את הבעיה שוב על פני השטח ( ממש כמו אלי ישי ) וכל פעם שהבעיה הזו עולה על פני השטח היא חוזרת קטנה יותר .

פורסם

הה

אני מבין שאתה ה"מומחה" של הסקרים ? - שויין , שיהיה

לי ניראה גם שיש כאן עדתיות שכולם מנסים לטאטא מתחת לשטיח

ההפליה בין העדות נעשתה בעבר אבל את הגלים שלה מרגישים עד היום , זה עוד דבר שהסקר הזה אומר , שכן הילדה הבובלילית אמרה את האמת שלה " פרידמנים "וגו' שכן הפריפריה נוטה לרכז את הני עדות המזרח ואילו המרכז את אחינו האשכנזים ועוד יותר מכך שאת האפליה שהייתה בעבר ששמה אנשים ממגזר מוגדר בעמדות מפתח , מיותר לציין שעד כה לא היה ראש ממשלה מעדות המיזרח כמו שמיותר לציין שהדמות של המיזרחי נכון לעד הבובליל מצטיירת כדמות נילעגת וכניראה גם מופלה לפחות לפי דעת חלק מ "בובלילים "

לא לשכוח שאנחנו מפלים אזרחים נוספים שהם מיעוטים .

אם המזרחים מהווים רוב באוכלוסיה ולא בוחרים ראש ממשלה מזרחי אז זו בעיה שלהם ולא בעיה של כל האוכלוסיה, אין שום קשר לגזענות (אני חצי מזרחי, חצי אשכנזי). להזכירך לפני מספר שנים הרמטכ"ל היה מזרחי ולאחר מכן הפך לשר בטחון וגם הנשיא היה מזרחי, שניהם אמנם היו בזיון מהלך אך זה מראה שהגזענות לא קיימת כפי שאתה מנסה להראות.

מהצפייה הקצרה שלי באח הגדול הגזענות הופנתה בעיקר מהמזרחים אל האשכנזים אז כדאי שמשפחת בובליל תיטול קורה מבין עיניה ותסתכל על הגזענות שהיא מציגה כלפי אחרים במקום להתבכיין על גזענות לכאורה כלפיה.

בתוכנית של רזי ברקאי בגלי צה"ל , עלתה סוקרת לשידור ( הוא עשה אייטם על הנושא ) וטענה נחרצות שיש פילוח של התוצאות

לזיכרוני היא אמרה ש: 45% מהמצביעים עבור שיפרה הם מצביעי קדימה ומר"צ ומעל 40% ממצביעי בובליל הם מהפריפיריה ,

( מישום מה לא ניראה לי שמישהו שמבין בסקרים יכנס לתרד הזה כדי שיוכל לנתח מה זה אומר - אבל ) תרומתי הצנועה .

בלבולי שכל, חד וחלק. אין שום סיכוי שלסוקר כלשהו בארץ יש גישה למאגרי המידע של ערוץ 2, טלכלל וחברות הסלולר יחדיו כדי לבצע פילוח אוכלוסיה כפי שאותה "סוקרת" ניסתה לבצע, מדובר במאגרי מידע יקרי ערך והחברות הללו שומרות עליהם היטב וגם אין אפשרות לאותן חברות לגלות לאיזו מפלגה הצביע בבחירות כל אחד בבחירות. דרך אגב, זו לא הפעם הראשונה שאתה מביא ציטוטים משום מקום כדי לחזק טענה שלך בדיונים, החוכמה היא להביא מקורות מידע אמינים ולא לצטט אנשים שאומרים כל מה שבא להם.

פורסם

אמרתי דבר בשם אומרו - לא היצגתי את ה"מחקר" שלי

שנית , האם אתה באמת חושב שאפליה מוטמעת עד כדי כך היא דבר טוב ?

האם אתה חושב שמעל חצי מיזרחיים כל כך מדוכים עד כדי מצב של העדר מחשבה חופשית הוא דבר טוב למדינה ?

אם אתה חושב כך - אני יכול להבין אתה מה שאמרת .

אני לא מנסה להציג גיזענות , אני טוען שהיא קיימת , היכן , כיצד ואיך היא באה לידיי ביטוי - את זה לא אמרתי ולא אמרתי שמישהו אחר אמר .

אבל אם אתה מבקש שאני אציג גיזענות אז אולי תוכל להסביר את ההבדלים בכמות "המיזרחיים" בבתי הסוהר אל מול נניח מסימיי תואר שני ושלישי ?

אבל לך תדע , אולי הבעיה היא גנטית :screwy:

אהוד ברק ביקש סליחה או לא ביקש ?

אז הוא ביקש וזהו , זה עבר ?

הטראומה מורגשת הרבה זמן אחרי שהארוע היסתיים .

שמע , גם בסרט סלאח שבאתי אפריים קישון האשכנזי מסכם את העיניין כאשר סאלח אומר :"אין דבר ,לכשיבואו העולים החדשים אחרינו , גם אנחנו נדפוק אותם "

זה מובן לי .

הדבר שלא מובן לי זה , מדוע "הפרידמנים" מסתירים את זה , אפריים קישון ז"ל , לא הסתיר את זה . אתה מבין המתעלל תמיד יאשים את הקורבן וכמו כן המתעלל תמיד ישאף להמשיך את ההיתעללות על ידי הכחשה של ההיתעללות ומניעה מהקורבן את ההכרה בסיבלו ובכך ימנע ממנו להחלים .

זו הבעיה , לא ההיתעללות והאפליה . הבעיה שלא גומרים עם זה ע"י הודאה , אבל אולי יעשו את זה רק בעוד הרבה שנים שכל אותו הדור ימות וכבר לא יהיה בזה תועלת לבד מלדפי ההיסטוריה .

הייתה בארץ אפליה שאת התוצאות שלה עדיין מרגישים במוקדי הכח .

עריכה :

אוי יו יוי - הינה מיגזר לדוגמה שההפרדה והאפליה חיה נושמת בועטת ומפרנסת :

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3644065,00.html

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים