פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים מחבר למה לנעול למה אתה חושב ככה? כל עוד אף אחד לא עובד על החוקי הפורום אבקש לא לנעול
פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים ובבקשה אל תעבירו את זה לפורום אקטואליה ותרבות, זה מבזה את הפורום שאלו האשכולות שיהיו בו, עדיף שתשאירו בכללי (אם בכלל)ובקשר לסקר, אני ממש שונא את שפרה, אבל אני גם לא חושב שמגיע ליוסי לזכות, אז נגיד יוסי, למרות שאם הייתי צריך להצביע לתכנית הבזיונית הזאת, הייתי מצביע לאיתי
פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים בכל מקרה המפסיד הגדול הם אזרחי מדינת ישראל שנאלצו לסבול את התוכנית הזו במשך 100 ימים שלמים.
פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים מחבר ההפסד היחיד שזה היה משחק מכור וזה עצוב מאוד כולם נהנו עד הגמר שהיה ממש מכור
פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים ^^^ ??? למה הסדרה ריאלטי המעפאנה הזאת הצליחה להשפיע כל כך על אנשים.... כי אתם פרידמנים! מואעאעאעאעאע
פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים אני ציפיתי בסדרה מדי פעם..לא ממש עקבתי את לא לקחתי כל כך קשה את מה שאמר או שנעשה שם, הכל שטויות .אבל אנשים ממש נכנסו לסרטים בגלל הזבל הזה
פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים מחבר כי בכל ההדחות יוסי הביא הכי הרבה קולות זה לא יכול להיות שפתאום בגמר שפרה הביאה 50 אחוז זה לא הגיונייש שמועות שההפקה קנתה לשיפרה 500 אלף SMS אני גר ממש קרוב לבית של האח הגדול ואני מכיר אנשים משם מההפקה אני שומע הרבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.