עבור לתוכן

צריך חוות דעת לגבי המסך LG W2261V ?

Featured Replies

פורסם

לפי הנתונים הוא ממש טוב ובמחיר סביר.

גודל 22 .

רזולוציה 1920X1080 FULL HD

כניסת HDMI

עולה 1190 ש"ח.

כדאי?

או שלא צריך להתלהב מזה שזה FULL HD ?

עריכה: או שאולי עדיף את ה T220P של סאמסונג שהוא בערך עולה אותו מחיר?

או בכלל מסך אחר?

פורסם

מצטרף לבקשה.

על פניו זה אחלה מסך

תומך בFull HD ברזולוציות של 1920x1080.

זמן תגובה 2ms

ניגודיות 1:20,000

כניסות : DVI, HDMI, D-Sub

השאלה אם למישהו יצא לראות איך זה..

אשמח לשמוע תגובות.. תודה מראש :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

קצת חיפשתי על המסך הזה ועוד באינטרנט ושמתי לב לכמה דברים שלא ממש מעודדים אותי לקנות את המסך הזה.

כמו למשל (תקנו אותי אם אני טועה)

HDMI ו DVI זהים באיכות שלהם ואין כל סיבה להתלהב מזה שיש חיבור HDMI.

הרזולוציה הגבוהה תהיה טובה רק אם אני אראה סרטים ב HD לכל דבר אחר זה יהיה חיסרון.

גם לסרטים ב HD זה לא כל כך ישנה אם אני אראה ב FULL HD או ב HD READY (כמו למשל במסך T220 ) בגלל גודל המסך (שהוא קטן יחסית).

בגלל כל כאלה החלטתי לרדת מהמסך הזה (אלא אם כן תראו לי שטעיתי).

הסתכלתי במסכים המומלצים בסטיקי .

Samsung 2243BWX כבר כמעט לא ניתן להשיג.

ASUS MW221C יש ציפוי מסך מבריק ולכן אני מעדיף לא לקחת אותו.

Chimei CMV-222H גם קשה לי למצוא חנות ליד הבית שיש שמה את המסך הזה וגם אני מעדיף Samsung שהיא חברה יותר מוכרת ואמינה לדעתי.

היחיד הנורמלי שיש ואפשר להשיג אותו מבחינתי הוא Samsung T220 .

השאלה אם יש מסך אחר שכיום יותר מומלץ. לא אכפת לי גם להוסיף בסביבות ה-200 שקל אבל שיהיה שווה את זה.

חשוב לי במסך שתהיה לו הטיה לצדדים מה שהבנתי שאין ב - T220.

פורסם

ה-222H בכלל לא רע כמו שרואים מהביקורת ומציג איכות תמונה טובה יחסית למתחרים מקבילים עם פאנל פשוט. ארגונומיה שימושית למי שלא מוצא את ה-2243BW/BWX. תזמין אותו דרך אחת החנויות המקוונות שמופיעות בזאפ. אם ישלחו משהו אחר בטעות אפשר לבטל עיסקה ללא בעיה כפי שזה מוגדר בחוק ובתקנון של החנויות.

דגם יותר טוב מבוסס TN אין, אלא אם כן תעלה בגודל וברזולוציה ל- Philips 240BW8EB. זה מטופש לדעתי להשקיע 1400 ש"ח במסך 22" עם אותה טכנולוגיה פאנל מבלי להוסיף גודל ורזולוציה. אנשים כבר קונים T220P, שיש לו אותה רזולוציה של 24", ואם כבר מעוניינים ב- Full HD אז עדיף להעלות את התקציב עבור תוספת אינצ'ים ועבור ארגונומיה טובה יותר.

זה מצחיק. אנשים מתפתים ל-Full HD ב-21.5"/22", אבל לא רוצים 24" שכבר לא כזה יקר.

פורסם

ה-222H בכלל לא רע כמו שרואים מהביקורת ומציג איכות תמונה טובה יחסית למתחרים מקבילים עם פאנל פשוט. ארגונומיה שימושית למי שלא מוצא את ה-2243BW/BWX. תזמין אותו דרך אחת החנויות המקוונות שמופיעות בזאפ. אם ישלחו משהו אחר בטעות אפשר לבטל עיסקה ללא בעיה כפי שזה מוגדר בחוק ובתקנון של החנויות.

דגם יותר טוב מבוסס TN אין, אלא אם כן תעלה בגודל וברזולוציה ל- Philips 240BW8EB. זה מטופש לדעתי להשקיע 1400 ש"ח במסך 22" עם אותה טכנולוגיה פאנל מבלי להוסיף גודל ורזולוציה. אנשים כבר קונים T220P, שיש לו אותה רזולוציה של 24", ואם כבר מעוניינים ב- Full HD אז עדיף להעלות את התקציב עבור תוספת אינצ'ים ועבור ארגונומיה טובה יותר.

זה מצחיק. אנשים מתפתים ל-Full HD ב-21.5"/22", אבל לא רוצים 24" שכבר לא כזה יקר.

מדי פעם יש צורך להתייחס למקום ישיבה וכו'..

אני מעדיף 22'' אך ורק בגלל גודל המקום והמרחק ישיבה שלי מהמסך... אחרת מן הסתם שהייתי קונה 24'' בהפרש מחירים זעום.

פורסם

לא דווקא. אפשר לשבת בנוחות מול 24" גם באותו מרחק ישיבה שנהוג עם 22". הגודל הנוסף של 24" משפר את מקדם ההנאה ממשחקים וגם בעת צפייה מזדמנת בסרטים עם זווית צפייה ישירה.

הרזולוציה הגבוהה יותר מוסיפה עוד מקום לכל אחד משני יישומים, המוצגים במסכי 24" לעומת 22" עם רזולוציה סטנדרטית. והטקסט לעומת זה של 22" עם רזולוציה 1920X1200 או 1920X1080 הוא בגודל נוח בהרבה עם אופטימליות מספיק טובה בנוגע למידת הפיקסול שלו.

פורסם

וגם כשיש BENQ T2200HD ב - 900 ש"ח לא הייתי מסתכל בכלל על ה - LG הנ"ל ועל ה - T220P.

פורסם

קודם כל, יש אנשים ששואלים אותם על מסך HD והם ישר פוסלים ומציעים מסך לא HD. אז לידיעתכם - לא משוים תפוחים לעגבניות. אני הייתי באותה התלבטות ולבסוף הזמנתי את המסך הזה ולא את ה 220P בגלל שיש לו יציאת HDMI (ולכל החוכמולגים עם המתאמים - לא, זה לא אותו דבר) וזאת למרות שאין עליו ביקורות ברשת בכלל (הוכרז בעולם רק באוקטובר שנה זו). בעוד מס שבועות אתן את התרשומותי.

לדעתי, כל מי שהיום לא קונה מסך מחשב HD עושה טעות כי מסך קונים ל 4-5 שנים לפחות והשימושים פשוט לא נגמרים - החל ממצלמת וידאו HD שעולות היום כ500$ בארה"ב ויורד במהירות, דרך כונני בלו ריי שגם הם יורדים וצפויים לרדת במהירות, המשך בחיבור אפשרי לממיר HD שגם זה יגיע בקרוב במחיר יותר נמוך (והיום אין מה לקנות פחות מ 22'' שמאפשר צפייה כטלוויזיה) וגומר בקונסולה שגם היא מאפשרת שימוש איכותי ב HD.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים