פורסם 2008 בדצמבר 2016 שנים שאלה פשוטה, האם אתם מאושרים/שמחים עכשיו מהחיים שלכם/ תקופה אחרונה...מוזמנים לשתף.אני אומר 75% - לא.
פורסם 2008 בדצמבר 2016 שנים תלוי , כמה ימים אחרונים לא ממש... לפני זה..כמה שנים טובות שהחיוך לא עוזב את הפנים שלי ליותר מחמש דקות
פורסם 2008 בדצמבר 2016 שנים תפסתם אותי באחת התקופות החרא שלי!בימים האחרונים הרגשה על הפנים, זה תמיד קורה לי משום מה בשבוע של היום הולדת..מקווה שיהיה בסדר!
פורסם 2008 בדצמבר 2016 שנים ^ גם לי זה קורה בד"כ.אני יודע שתכלס אין לי ממש למה לא להיות שמח, ובעוד כמה שנים אני אזכר בתקופה הזאת של התיכון ואחשוב שסתם הייתי ילד, עכשיו נכון לעכשיו זאת לא התקופה הכי מאושרת אצלי.
פורסם 2008 בדצמבר 2016 שנים מחבר תפסתם אותי באחת התקופות החרא שלי! בימים האחרונים הרגשה על הפנים, זה תמיד קורה לי משום מה בשבוע של היום הולדת.. מקווה שיהיה בסדר! מזל טוב.. כן אני שמח, אין לי סיבה לא ליהיות שמח ואתה(פותח הת'ראד) שמח או לא? לא.
פורסם 2008 בדצמבר 2016 שנים שמח, למרות שיש לי חרא של ציונים בבית הספר אני שמח, כי: הגעתי למסכנה שאני צריך ללמוד ואני יודע שיש לי סיכוי טוב לתקן את כל מה שעשיתי במחצית הזאת... למסכנה זאת לא הייתי מגיע אם לא הייתה לי חברה חדשה (ראשונה),שזאת בעצם הסיבה שבזכותה אני כל כך שמח ערן.
פורסם 2008 בדצמבר 2016 שנים זה בא בתקופות.כרגע אני לא שמח אבל גם לא עצוב. מין "בסדר" עם נטייה כלפי מטה.ככה זה תמיד אצלי במוצ"שים לקראת יום ראשון - חזרה לשבוע לימודים עמוס .;
פורסם 2008 בדצמבר 2016 שנים רק מלחשוב אם אני שמח או לא, מתחשק לי לקחת מזלג, להכניס לעין, ולסובב.חבל, אחר כך אתה תהיה מאוד מאוד - לא שמח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.