עבור לתוכן

המלצות לספרים

Featured Replies

פורסם

כותרת

פורסם

זאנר? סגנון? ספרים\סופרים שאהבת?

למה נראה לך שמישהו יקלע למה שתרצה? :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

זאנר? סגנון? ספרים\סופרים שאהבת?

למה נראה לך שמישהו יקלע למה שתרצה? :nixweiss:

אהבתי את דן בראון ואת דיוויד באלדאצ'י ורם אורן קראתי את נקודת ההונאה של דן בראון ואת משחק השעות של דיוויד

אין ממש סוגנון שאני אוהב לרוב זה ספרי מתח פשוט תמליצו ותיכתבו ביקורת

לא משנה לי איזה ספר היקר שתהיה עלילה טובה

פורסם

יש את הטרילוגיה "חרב האופל" של מרגרט וייס וטרייסי היקמן. ההתחלה קצת משעממת אבל הספר(ים) מדהים! ממליץ בחום!

פורסם

אני יכול להמליץ לך על סדרת הספרים של הרלד קובן :xyxthumbs:

פורסם

אני יכול להמליץ לך על סדרת הספרים של הרלד קובן :xyxthumbs:

מצטרף להמלצה!

ושמו הרלן קובן

בנוסף יש את סדרת הספרים של לי צ'ילד שאני אישית מאוד אהבתי :xyxthumbs:

פורסם

יש את הטרילוגיה "חרב האופל" של מרגרט וייס וטרייסי היקמן. ההתחלה קצת משעממת אבל הספר(ים) מדהים! ממליץ בחום!

בל לפגוע, אבל לדעתי בחרת את הסדרה הכי משעממת מכל הסדרות שהם כתבו (והם כתבו הרבה)

פורסם

ההתחלה באמת משעממת. בערך עד החצי של הספר הראשון. אבל באמת שזה מתשלם אח"כ

פורסם

קראתי את הסדרה כולה ואני נשאר בדעתי.

פורסם

מחזור שער המוות

שבעה ספרים, כל אחד מדהים בפני עצמו...

פורסם

זה יהיה מאוד צפוי להמליץ על טום קלנסי(שהוא גם מהז'אנר של הסופרים שחייבים להפגין את הידע שלהם=בראון). אני יכול גם להמליץ על הטמפלר האחרון (ריימונד חורי) , הסוד השלישי (סטיב ברי) הצופן האלכסנדרוני(ויל אדמס). כל אלה דומים למה שקראת (לפי דעתי) אם תרצה משהו שונה אני יכול להמליץ על קץ הילדות של ארתור ס קלארק או על סדרה שאחותי קוראת -ספטימוס היפ. אם תרצה יש עוד המלצות.

פורסם

מצטרף להמלצה!

ושמו הרלן קובן

אני רוצה לשפר את ההמלצה הזאת ולהמליץ לך לקרוא לא יותר מספר אחד שלו(הרלן קובן) , כי בשני אתה תתחיל לחשוב "האאםם לא קראתי את זה כבר"

ועוד ספרים זה את הסידרה של ג'וזפ פיינדר שכתב את "המנכ"ל" ו"פרנויה",

ואת רוני דונביץ הישראלי שכתב את "נרדף" שאני קורא עכשיו,

ויש גם ספר חדש יצא החודש "בלי לומר שלום\לינווד ברקלי" שאחותי קוראת ואומרת שהוא טוב.

בלי קשר עכשיו זה זמן טוב לקנות ספרים במיוחד שיש 4 ספרים ב 100 שקל בצומת ספרים,

(ניצלתי את ההזדמנות ,וכבר קניתי כבר 9 ספרים החודש בגלל זה). :cool2:

פורסם

להתרחק מהרלן קובן כמה שאפשר

כל הספרים שלו הם אותו דבר

אני קראתי מספר ספרים שלו , הראשון נחמד מאוד, אבל זה חוזר על עצמו כל הזמן...

מצטרף להמלצה של TOM CLANCY

המליצו פה גם על מחזור שער המוות , סדרה טובה מאוד , אבל זה לאו דוקא מתח , זה נחשב פנטזיה

כנ"ל לגבי ארתור C קלארק , זה נחשב מדב

פורסם

+1 על התרחקות מקובן- זה סופר שיש לו ספר אחד טוב(ויש שיגידו אפילו יותר מטוב) שמכר הרבה עותקים, ועל הגל הזה ההוצאה רכבה בספר השני מה שגרם לו גם למכור הרבה עותקים ואז הכל מתחיל להתגלגל.

אני המלצתי על קץ הילדות למרות העובדה שזה לא מאותו ז'אנר (יש בו כמה אלמנטים של מתח)בגלל שזה ספר מאוד טוב. אותו דבר על הספרים של אורסון סקוט קארד. זה ספרים שהמלצתי עליהם לאנשים שממש סולדים ממד"ב אבל זה עדיין ריתק אותם.

אני הייתי נמנע מלקנות 4 ספרים במאה...

עוד כמה דברים שעלו ; ,תגובה רועמת של דן שילון, שרלוק הולמס ::) . הספרים של קולין פורבס(במיוחד צלב האש אבל גם השאר מצוינים) צלף(זה של פיליפ קר, אבל גם של לי צ'יילד לא יאכזב) אולי הלוחם ה61 של אלון אבידר. תיק שקנאי של ג'ון גרישם.

יש לך פה המלצות שיספיקו לחודשיים אבל אם אתה רוצה עוד רק תבקש ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים