פורסם 2008 בדצמבר 1916 שנים יש לי בעיה במחשב חדש של דל.המחשב עולה אבל לאחר דקה או שנים הוא נתקע ללא כל סיבה ולא מגיב - לא נותן לי להכנס לאינטרנט אקפלורר ואפילו נתקע בתפריט ההתחל.הדרך היחיד היא לכבות את המחשב ולהדליק מחדש עד שהוא יתקע שוב לאחר דקה.ניסיתי לעשות שיחזור מערכת אך גם זה לא עזר.לפעמים המסך מבהיר את תמונת הרגע גם.מישהו יודע מה הבעיה?
פורסם 2008 בדצמבר 1916 שנים מחבר windows vistadell inspirion 1525שמתי לב שברגע שאני הולך לתפריט ההתחל הוא בדוק נתקע!
פורסם 2008 בדצמבר 1916 שנים יש לי מחשב כזה. אני מאמין שהבעיה במערכת הפעלה יכול להיות בעיה של חומרה אך לא נראה ליתעשה בדיקה לזיכרונותhttp://hwzone.co.il/downloads/index.php?act=view&id=81
פורסם 2008 בדצמבר 1916 שנים כמה זמן כבר יש לך ויסטה?[br]פורסם בתאריך: 2008-12-19, 22:57:58יכול להיות גם וירוס שתוקע לך תמחשב תעשה סריקה של וירוסים לא הולך ?תתקין מחדש ויסטה .חוזרת הבעיה ממש אחריות
פורסם 2008 בדצמבר 1916 שנים (זה אני עברתי מיוזר של חבר draak31)יומיים.אני בסייף מוד וומנסה להתקין דרך הדיסק החום הבא עם המחשב - windows vista.הוא לא קורא את הדיסק אני שומע את הדיסק רץ מפנים אבל כלום לא קורא הוא לא מגיב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.