עבור לתוכן

HD במסכי מחשב - חובה בכל מסך או סתם אופציה נחמדה ?

Featured Replies

פורסם

אז מה אתם חושבים על FULL HD במסכי מחשב 22"-24" ? הכרחי או סתם אופציה לא שימושית?

אני שואל את זה ביגלל שבימימםהקרובים אני מתכנן לקנות מסך שאני אוכל לחבר אליו את ה XBOX360 + לראות סרטים HD

עכשיו הרבה אנשים בפורום ומחוץ לו המליצו לי ללכת על ה Philips 240BW8EB אבל אין לו HDMI ולא HD

לאומת זאות יש הרבה מסכים אחרים לא ררעים בכלל עם HDMI ו HD

הבעיה היא שאני לא יודע עד כמה ה HD באמת שווה בגדלים כאלה ורציתי לדעת מה אתם חושבים ?

ואני מקווה שלקבל תגובות מכם הפעם

פורסם

שווה שווה, בX360 זה לא יתן יתרון כי הוא במילא לא מריץ על 1080P, אבל בסרטי 1080P אתה תראה שיפור, ובכללי לדעתי זה מאוד מומלץ.

פורסם
  • מחבר

שווה שווה, בX360 זה לא יתן יתרון כי הוא במילא לא מריץ על 1080P, אבל בסרטי 1080P אתה תראה שיפור, ובכללי לדעתי זה מאוד מומלץ.

X360 לא מריץ 1080P ? ......... :s05:

פורסם

רוב המשחקים רצים על 720P, אז אם משחקים על מסך 1080P אז יהיה UP SCALING.

פורסם
  • מחבר

רוב המשחקים רצים על 720P, אז אם משחקים על מסך 1080P אז יהיה UP SCALING.

שזה?

פורסם

אני לפני קנית מסך חדש, ומתלבט באותה שאלה בדיוק. הגעתי למסקנה שבלי קשר לשימוש הספציפי שלי במסך, ומתוך הבנה וניסיון שמסך מחשב מחזיק מעמד לפחות 3 שנים ולמעשה 5, 6 שנים, כלומר צריך לצפות לבאות, המסך הבא שלי יהיה: 1. לפחות 22'', HD, ולא פחות חשוב - יציאת HDMI. לכל החברות הרציניות יש לפחות מסך אחד שעומד בדרישות הללו ואלו הם בד"כ המסכים המתקדמים/האחרונים שלהם. גם המחירים ירדו פלאים בזמן האחרון.

מצלמות HD הופכות זמינות יותר ויותר, חיבור לקונסולות, נגני בלוריי הופכים זמינים גם כן, צורבי בלורי עולים בחול 250$ עם צניחה מהירה, לדעתי בעוד כ שנתיים זה יהיה חובה, ומי שקונה היום צריך לחשוב קדימה ולא אחורה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים