עבור לתוכן

האם אתה לא אוהב לאחר . . . ?

Featured Replies

פורסם

שמתי לב לאחרונה, שבחלק גדול ממבחני האישיות, ראיונות אישיים (ראה: צו ראשון), סקרים שונים שמתעסקים בהתנהגות, וכנראה בעוד הרבה מקומות . . .

מעניין אותם לדעת אם אתה אוהב לאחר, לאחר, מה אתה מרגיש שאתה מאחר . . .

אז בגלל שיש פה אוכלוסיה מכל גווני הקשת, אני בטוח שאני ימצא פה איזה פסיכולוג / סטודנט לפסיכולוגיה / סתם סקרן שבמקרה יודע כל מני דברים :P

אז יש למישהו יש מושג מה כבר ניתן להגיד על אותו בנאדם, אחרי שאנחנו יודעים שהוא אוהב / לא אוהב לאחר ???

וכן, אני לא אוהב לאחר :silly:

אין לי מושג למה, פשוט לא מתישב לי טוב . . . למרות שאני מנסה להלחם בזה, כי נמאס כבר . . .

פורסם

זאת שאלה מעצבנת כי זה מאד תלוי בסיטואציה.

יש מצבים שטוב לאחר ויש מצבים שלא.

פורסם

שונא לאחר...

פורסם

בד"כ שונא לאחר

פורסם

שונא לאחר, אבל לפעמים מאחר בכוונה (כי אני יודע שאם אני אגיע בזמן אני אחכה לכולם חצי שעה לבד...)

פורסם

ניחוש פרוע:

זה בודק עד כמה אתה לוקח ברצינות מחויבות, ויכול להעיד על עד כמה ברצינות תקח את התפקיד שלך במידה ותקבל.

איך אתה מרגיש אחרי שאיחרת?

ובכן אם אתה מרגיש רע עם עצמך זה אומר שאתה לא אוהב להתפס כמישהו לא אחראי

זה דיי straight forward הניחוש שלי..

פורסם

אני מגיע חצי שעה קודם כשאני יודע שזמן ההגעה לא תלוי בי (אוטובוס, מכונית). שונא לאחר. אני חי כל הזמן סביב השעון

פורסם

מוזר, היום עשיתי שאלון 300 במבחנים לגאמא, ומתוך כל השאלון המטרחן הזה אני לא זוכר שאלה אחת על איחורים

פורסם

שונא לאחר, ולא סובל שאנשים מאחרים.

קובעים בשעה מסוימת וכולם מאחרים חצי שעה, זה פשוט מביא לי תעצבים :pissed:

פורסם

שונא לאחר..

אני תמיד קם מוקדם יותר ויוצא אפילו לפני הזמן כדי להספיק...לא יודע לאחר מכן זה גורם לי להרגיש לחץ כזה של "מה יקרה אם אאחר?"

במיוחד לעבודות...

פורסם

לא אוהב לאחר ולא אוהב שמאחרים לי.

ד"א אומרים שפונקטואליות זו תכונה של מלכים. לכו תדעו...

פורסם

לבצפ'ר בבוקר אני כבר בנוי לבוא בכוונה 5 דקות איחור, כי ככה אני מספיק להגיע לפני המורה, ולהספיק יותר בבית.

בכללי אני לא אדם מאחר, ואף פעם לא איחרתי, אני פשוט מתאים את עצמי, כשתמיד קובעים עם חברים ואני סתם מחכה, אז אני בא בערך מתי שכולם באים, אצל הרבה אנשים בערך אם אומרים נגיד לבוא ב11 אז זה אומר לצאת מהבית ב11 ולא כוללים את הזמן הגעה.

פורסם

לא מאחר בד"כ-משתדל אפילו להקדים אם אפשר.

אם אני מאחר, כמיט תמיד זה יהיה בכוונה (מקרים שבהם בכל מקרה לא יתחילו בזמן/רוצה לבזבז זמן)

פורסם

אני אוהב להגיע בדיוק בזמן.

מעדיף אפילו דקה או שתיים אחרי

מהסיבה שאני שונא לחכות אבל גם לא אוהב שמחכים לי ולבזבז זמן של אחרים..

זה גם מאוד תלוי לאן ומי, אני יכול לאחר גם בחצי שעה וזה לא יזיז לי אם יוצאים או משהו,

פורסם

לא אוהב לאחר ולא אוהב שמאחרים לי.

^^^

כנ"ל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים