עבור לתוכן

מה קורה עם בזק?! אין כבר לאן לברוח מבעיות עם האינטרנט

Featured Replies

פורסם

עד לפני חודש נהנתי לי מאינטרנט מהיר בחבילה של 5 מגה עם בזק בינלאומי ובזק.

בחודש האחרון הלכו וגדלו הבעיות. האינטרנט מתנתק כל כמה דקות, איטיות מטורפת בהורדות, P2P שלא זז, גלישה איטית בכלל. בסופו של דבר הגעתי למצב שבו האינטרנט בכלל לא התחבר :s07:

בקיצור קצר ביותר:

אני מתקשר לבזק - בודקים מה הבעיה - מורידים לחבילה קטנה יותר - שולחים טכנאי - טכנאי מגיע, לא עושה כלום - מתקשר לבזק - שולחים עוד טכנאי - טוכנאי לא מגיע - אני סובל כמה ימים עם מהירות אינטרנט נמוכה יותר - שוב בעיות, אינטרנט לא מתחבר - מתקשר לבזק - מזההים את התקלה - מורידים שוב חבילה ושולחים טכנאי - טכנאי לא מגיע - מתקשר שוב - בזק מוציאים תירוץ מהתחת "אין אפשרות לגלוש בחבילה של 5 מגה באזור שלך" למרות ששבועיים לפני גלשתי מצויין (בערך, אם להתעלם בזה שהיו מידי פעם התקנתקויות וכו')

הורידו אותי מחבילה של 5 מגה לפאקינג 1.5 מגה רק כדי שאני אוכל לגלוש! ולא לדבר על זה ששולחים טכנאים והם בכלל לא מגיעים!! :bash:

ואני חשבתי שהיו לי בעיות עם 012... לעזעזל נראה לי שאני יחזור ל012...

לאן אפשר לברוח מהבעיות?! יש איזה ספקית/תשתית נורמלית בארץ?!

:bash: :bash: :bash::s07: :s07: :pissed:

ת'רד זה נועד לפרוק עצבים ולראות מה דעתכם בנושא

פורסם

בישראל לא בוחרים ספקית/תשתית (כמו בדברים רבים אחרים) לפי מי הכי טוב, אלה לפי מי הכי פחות גרועה, ולצערך זאת בב"ל.

פורסם

מה הקשר בין 012 לבעיה שלך?

יש לך בעיית סנכרון שיכולה להירגם מ101 סיבות.

פורסם

גם לי זה קרה פעם, והתשובה של בב"ל הייתה שהתשתית שלהם לאיזור שלי ( :-\ ) לא מספיקה יציבה בשביל קו של 5 מ"ב, ולכן הורידו אותי ל-2.5. מה שעשיתי היה פשוט לעבור מה-ADSL של בב"ל לכבלים של הוט, כאשר אני עדיין נשאר עם 014 כספקית האינטרנט. הבעיה, כמובן, נפתרה.

פורסם
  • מחבר

אין קשר בין 012 לבעיה.

היתי בעבר ב012, עברתי לבזק (כי כמו שRated M אמר, היא הספקית הכי פחות גרועה), ועכשיו אני חושב לחזור אליהם...

ואני בטוח שאם זה סתם בעית סנכרון, הם היו יכולים לפתור אותה בקלות. אבל במקום זה הם ממציאים לי תרוצים שאני לא יכול ליהיות מחובר ל5 מגה (ומה קרה לעזעזל ל2.5 שהם הורידו אותי לשם לפני? גם לזה אני לא יכול ליהיות מחובר?!)

פורסם

אבל אין פה שום קשר לISP שלך.

יש לך בעייה תשתיתית.

פורסם

זה לא קשור לפורום רשתות יותר?

לי גם היו בעיות עם ה ADSL וגם החוטים בבית שלי חוברו באופן חובבני ( אשתי נתנה לדוד שלה לעשות את זה) . כשסיפרתי להם היה להם נוח להאשים אותי - כששלחו טכנאי לנתק את כל הבית ולשים נקודה חדשה. הוא סיים את העבודה , הרימו את הקצב חזרה ל 2.5 והמודם לא הסתנכרן.... בסוף הוא בדק איזה קופסה בבניין ואמר שהיא היתה צריכה "חידוש". הטכנאי הקודם שבא בדק שהכל בסדר בחוץ. אחרי החידוש נקודה בבניין הכל הסתדר.

לפני ששלחו לי את הטכנאי הזה שאלתי "כמה עולה נקודה ,כמה עולה להתנתק, ותוך כמה זמן הם יכולים לשלוח לי טכנאי כי אני רוצה להתקשר לhot אחרי זה לקבל הצאת מחיר אלטרנטיבית" . בקיצור הם שלחו לי טכנאי די מהר. עשה את העבודה ותיקן את הבעיה.

אגב אם אתה רוצה לעבור לhot אתה צריך סבלנות כי הטכנאים שלהם לא תמיד מגיעים...

נ.ב: ספקית האינטרנט שלי זה בזק בינלאומי ויש לי חשבון גיימר אצלם ואני לא מוותר עליו. אני שמעתי לא מזמן שגם נטויזיון מציעים חשבון גיימר אבל טוב לי מדי ב014 כדי לקחת סיכונים מיותרים מה גם שהם לא יחסכו לי הרבה כסף אבל יש להם פוטנציאל לתת לי הרבה כאב ראש.

פורסם

אני דווקא רוצה לציין שאני גם עם בזק אבל האינטרנט שלי מצויין:

מהירויות מקסימליות רוב הזמן, אין ניתוקים בכלל (בחצי שנה-שנה האחרונה לא היה לי אפילו אחד (!!))

השירות לא הכי משהו כשצריך אותו, אבל אני בקושי צריך.

אה כן, ואני עם אינטרנט 4 מגהביט. יום אחד הורדתי יום אחד קובץ שלא הורדתי/התחלתי להוריד אותו קודם, שקל 4.7MB ב2 שניות בערך... אבל זה היה משהו משמים :jump:

יש לציין שהתשתית בבית שלי מעולה, גם מבחינת הקטע שהחוטים עוברים יפה-יפה בקירות, עבודה מקצועית :)

בכל אופן, הבעיה שלך היא באמת תשתית. אין סיבה שהספקית שלך תנתק אותך, אלא אם כן היא רוצה בכך. ודבר שני, אם יש לך אינטרנט אלחוטי זה יכול להיות בגלל זה

פורסם

גם לי זה קרה פעם, והתשובה של בב"ל הייתה שהתשתית שלהם לאיזור שלי ( :-\ ) לא מספיקה יציבה בשביל קו של 5 מ"ב, ולכן הורידו אותי ל-2.5. מה שעשיתי היה פשוט לעבור מה-ADSL של בב"ל לכבלים של הוט, כאשר אני עדיין נשאר עם 014 כספקית האינטרנט. הבעיה, כמובן, נפתרה.

אתה מבלבל בין ספק לתשתית - בזק בינלאומי הם ספק ובזק והוט הם תשתית, הבעיה במקרה הזה היא של התשתית בלבד ואין קשר לספקית האינטרנט.

פורסם
  • מחבר

בכל אופן, הבעיה שלך היא באמת תשתית. אין סיבה שהספקית שלך תנתק אותך, אלא אם כן היא רוצה בכך. ודבר שני, אם יש לך אינטרנט אלחוטי זה יכול להיות בגלל זה

מה הבעיה עם האינטרנט האלחוטי? נראה שזה הדבר היחיד שעוד עובד בסדר אצלי :-X

פורסם

בארץ ה ADSL לא משהו בכלל. בזק גם לא משפרים את זה כל כך, רוב הסיכויים שהם יודעים בדיוק מה הבעיה ואין לסדר ואין להם כוח כי זה עולה כסף (והם כן עושים דברים כאלה, מניסיון).

לא שהמצב בכבלים הרבה יותר טוב אבל לפחות אין בעיה של מרחק ממרכזיה והפריסה הרבה יותר טובה.

בקשר לזה שבזק בין לאומי הספקית הכי טובה, לדעתי לא נכון. אני הייתי בבזק בין לאומי (בכבלים) והאינטרנט עבד בצורה נוראית, היו ימים שלמים שלא היה לי אינטרנט בכלל או שהיה צריך לעשות רפרשים בשביל לפתוח גוגל (ולא מתי שהיה לכולם, גם אחרי זה). הלאגים במשחקים היו נוראיים, היה אפשר לשחק רק 4 שעות ביום שאר היום היה פינגים של 400MS במקרה הטוב, בחלק מהמשחקים אפילו 3000MS (כן 3 שניות, אני לא מגזים). היום אני ב 013netvision והכל עובד. ההורדה מ P2P פחות טובה (משום מה במהלך היום אני לא מצליח לעבור את ה 30K אבל זה לא משנה לי כי אני מוריד בלילה ואז הכל עובד רגיך), הפינגים ב FPS עלו טיפה ל 100-200 אבל הפינג קבוע כל היום (הרבה יותר טוב מ 60-150 במשך 4 שעות ואז 400+), במשחקים כמו CABAL אין לאגים בכלל בהשוואה ללאגים בבזק שהיה אפשר לספור בשעון כמה שניות :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים