עבור לתוכן

ה-COWON S9 שוחרר!!!!

Featured Replies

פורסם

היום קיבלתי מייל מ:

http://www.advancedmp3players.co.uk

שאומר כי הCOWON S9 שוחרר והוא מוצע למחירה! :xyxthumbs:

עכשיו רק צריך לחכות לביקורות ראשונות...מעניין איך הסאונד, האם הוא יותר טוב מהקודמים, איך הממשק? איך המסך? וכו'.

כמה PREVIEWS:

המעבד הגרפי נראה די חלש, כאשרש הוא מדפדף בין האלבומים זה די נתקע וזז לאט, כמו כן בין מצב מאוזן למאונך המעבר הוא חד ולא חלק, ממשק מוזר.

לעומת זאת השחוקים נראים מאוד עמוקים ויפים, ואין כמעט הבדל בין זוויות הצפייה השונות

200$ בארה"ב

http://news.cnet.com/8301-17938_105-10123108-1.html

פורסם

עכשיו אני מציע לכם לפחות חודש עד שהאנשים הבאמת רציניים (לא, GENMP3 לא כלולים כאן) יעשו לו סקירה נורמלית ומפורטת, כולל על איכות הסאונד וכו'.

פורסם

סוף סוף!!!

למרות שאני ממש לא בטוח שהוא יהיה שווה את הכסף למרות הפוטנציאל הענק שלו :-\

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

הביקורות הרציניות כבר בחוץ:

http://www.anythingbutipod.com/archives/2008/12/cowon-iaudio-s9-review.php

+ הם שחררו 3 סרטוני ביקורת מצויינים בHD דרך youtube שהם בעצם 3 חלקים של ביקורת וידאו מצויינת באורך של 21 דקות בערך.החלקים:

Cowon S9 Review HD [1of3] Main & Music UI

Cowon S9 Review HD [2of3] Video UI and Features

Cowon S9 Review HD [3of3] Other Features & EQ Settings

גם engadget פרסמו ביקורת - http://www.engadget.com/2008/12/29/cowon-s9-review/

אני חושב שהמחירים דווקא בסדר - 200$ לגרסת ה8GB ו240$ לגרסת ה16.

אותי אישית הנגן מאוד מסקרן ואני מחכה לגרסת ה32GB שלו שתצא כנראה בפברואר.

פורסם

הנגן איטי בצורה מוגזמת כאשר אתה הופך את הנגן ומשחק עם האלבומים.

ממש מבאס.

אתם חושבים שאפשר לתקן את זה בעידכון או משהו?

ה-ipod touch נראה הרבה יותר רציני ( חוץ מהסאונד כמובן ).

הממשק גם לא משהו מדהים.

ממש ביאס אותי.

פורסם

הנגן איטי בצורה מוגזמת כאשר אתה הופך את הנגן ומשחק עם האלבומים.

ממש מבאס.

אתם חושבים שאפשר לתקן את זה בעידכון או משהו?

ה-ipod touch נראה הרבה יותר רציני ( חוץ מהסאונד כמובן ).

הממשק גם לא משהו מדהים.

ממש ביאס אותי.

הוא איטי רק במצב המוזיקה כשאתה מעביר למצב המאוזן שבו יש Cover Flow,וזה דבר ממש לא משמעותי.בשאר הדברים,לדוגמה סרטים,ההפיכה מתרחשת במהירות ופועלת מצויין.בכל מקרה אני מאמין שאפשר לתקן את זה בעדכון קושחה.

אני דווקא מאוד אוהב את הממשק הראשי,אבל יש שם לא מעט תתי תפריטים שנראים נורא פשוטים כאלה,כמעט ללא עיצוב.גם סרגל הזום שתקוע בכל מקום פשוט מיותר.

פורסם

נראה דיי טוב בכללי, אמנם ממשק קצת איטי לעומת Iphone / Pod שהמעבד שלו מאוד מהיר ביחס לנ"ל.

אבל אני בטווח שהוא לא יאכזב מבחינת סאונד, אני סומך על החברה הזו שלא תשקיע במגע בלבד..

אגב המחיר 200$ לא ממש יקר, כמובן שפה בארץ לפחות ה 1200+-, ככה שמשתלם להזמין מחו"ל, אבל זה כמובן לאחר עוד ביקורות :)

פורסם

הוא איטי רק במצב המוזיקה כשאתה מעביר למצב המאוזן שבו יש Cover Flow,וזה דבר ממש לא משמעותי.בשאר הדברים,לדוגמה סרטים,ההפיכה מתרחשת במהירות ופועלת מצויין.בכל מקרה אני מאמין שאפשר לתקן את זה בעדכון קושחה.

אותי לפחות זה ממש מבאס, אבל אני מניח שזה לא עקרוני כלכך.

לפחות זה אמור להוריד את המחיר של ה-D2? מישהו יודע על זה משהו?

פורסם

זה ההבדל בין נגן יעודי (S9) לנגן שממותג כ ALL IN ONE (אייפוד טאץ')

באייפוד שמו מעבד מאוד חזק בשביל המשחקים והתוכנות, ובין השאר גם שמ"ה לא תזחל כמו במקרה הנ"ל.

האמת נראה לי כמו אחלה נגן, יותר ממה שציפיתי, עכשיו רק צריך לבדוק את איכות הסאונד שלו כדי לבדוק אם הוא עומד בציפיות..

פורסם

הדבר היחיד שמעצבן אותי למה חברות לא משפרות את המעבד של המכשירים השונים,

זה הורס את כל המערכת ומוריד ציון לדעתי מסולם 1 עד 10 לפחות נקודה אחת.

תסכימו איתי כשמערכת הפעלה של כל נגן רצה לכם חלק בכל נגיעה זה הרבה יותר מהנה ומספק מאשר מערכת שאתה לוחץ על כפתור ולוקח שניה עד שהוא מגיב לך..

פורסם

היו צריכים לקרוא לנגן iAudio Touch ונגמר הסיפור. לא ציפיתי מ-Cowon לפתח כזה חיקוי חסר בושה. באמת אכזבו אותי. אני אפילו לא דיברתי על החומרה הצולעת והמחיר המופקע. פראייר מי שמשלם על הנגן 200$.

פורסם

:hizuk:

מאוד לצערי...

פורסם

זה ההבדל בין נגן יעודי (S9) לנגן שממותג כ ALL IN ONE (אייפוד טאץ')

באייפוד שמו מעבד מאוד חזק בשביל המשחקים והתוכנות, ובין השאר גם שמ"ה לא תזחל כמו במקרה הנ"ל.

האמת נראה לי כמו אחלה נגן, יותר ממה שציפיתי, עכשיו רק צריך לבדוק את איכות הסאונד שלו כדי לבדוק אם הוא עומד בציפיות..

לפי כל הביקורות,הוא עומד בכל הציפיות ומעבר להן.

למי שרוצה ביקורת מאתר באמת מקצועי, לא משהו מאולץ: http://www.engadget.com/2008/12/29/cowon-s9-review/

הביקורת מABI מקצועית באותה רמה ואף יותר.לדוגמה בengadget טענו שהנגן לא מרגיש solid לעומת זאת בכל ביקורת אחרת + חו"ד של משתמשים על הנגן אומרים שהוא מרגיש solid ונראה עמיד למדי.הם גם טעו שם שהם אמרו שאי אפשר לחזור למסך הראשי אלא רק עם כפתור הM הקטן,כשאפשר פשוט ללחוץ על מקש הPlay החיצוני לשניה ואז זה חוזר למסך הראשי.

היו צריכים לקרוא לנגן iAudio Touch ונגמר הסיפור. לא ציפיתי מ-Cowon לפתח כזה חיקוי חסר בושה. באמת אכזבו אותי. אני אפילו לא דיברתי על החומרה הצולעת והמחיר המופקע. פראייר מי שמשלם על הנגן 200$.

לנגן יש מעבד חזק(דו ליבדתי אם אני זוכר נכון) וממש לא צולע.עניין הcover flow פשוט מומש דפוק.בכל שאר הדברים הנגן פשוט רץ...ראית את הסרטונים?

האיכות אודיו שלו היא בכמה רמות מעל הtouch והוידאו כנראה גם איכותי הרבה יותר,כשבכל הביקורות אומרים שהם עוד לא ראו מסך כזה חד ואיכותי והוידאו פשוט מדהים.שלא נדבר על כל היתרונות האחרים שיש בדר"כ לנגנים על האייפוד כגון שימוש בסידור תיקיות ללא צורך בתוכנה ייעודית,רדיו(האמת אולי לtouch יש אני מדבר על נגני אייפוד בכללי),תמיכה בהמון קודקים ואני די בטוח שחיי הסוללה של הS9 טובים יותר מאלה של הtouch.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים