פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים איך אני יכול להשתמש במסך של מחשב נייד בצורה רגילה (AV , RGB..) ??? זה המסך שברשותי השייך למחשב CASIO FIVA 102 החיבור שבא מהמחשב אל מעגל המסך: (המעגל כולל בתוכו גם עכבר מגע) כתוב על המעגל: המעגל עצמו: החיבור של המטח לתאורה: (אבל נראה לי שעם זה אני אסתדר =] ) http://up31.siz.co.il/up1/hmgyjjkiwm0t.jpg *יש לי ידע באלקטרוניקה תודה, שחר.
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים תבדוק אם על החיבורים מהמסך לבקר(בהנחה שזה הבקר שלו כי אם זה לא אי אפשר לחבר אותו חחייב בקר)יש כניסה לסיגנל יענו לאותואז תברר מה כול חיבורואז תחבר כבל VGA כל חוט לחיבור המתאיםשוב דיי מסובךומידת ההצלחה תלוי בדיוק כי אין סנטימנטים של טעויותץאגב , תיזהר עם הנורה שלא תישרף לך ממתח גבוהה !תן לה בדיוק את המתח הרשום ועם כבל או משהו שלא יהיה פדיחה של קפיצת מתח
פורסם 2008 בדצמבר 2016 שנים מחבר תודה על התגובה,שמע מצאתי בין החיבורים כניסת תמונה בRGB שגם יכול לשמש כVGAעכשיו אני בספק אם המסך דורש חלק מהמחשב עצמו כדי לעבוד או שמה שיש על המעגל שלו מספיק..מישהו הציע לי לעבור עם רב מודד לראות איפה עוברים מתחים.. אבל עוד לא בדקתי.ודרך אגב זאת תאורת פלורסנט והיא עובדת על זרם גבוה וזה מגיע דרך שנאי ככה שאני לא ממש דואג בקשר למתח שלה כי הוא יכול להיות קצת גמיש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.