עבור לתוכן

מזל טוב, משטרת ישראל הצליחה למגר את תאונות הדרכים בישראל.

Featured Replies

פורסם

ועכשיו הגיע הזמן להלחם בכל אותם מנוולים שמחליטים על דעת עצמם לעצור בשולי הדרכים רק ע"מ להושיט עזרה לאנשים פצועים.

http://www.motocar.co.il/article/10340.aspx

פורסם

לא מפתיע אותי הרוע הבסיסי של התוכנית הזו, מה שמפתיע אותי זה שהחבורת מטומטמים הללו הצליחו לחשוב על תוכנית מחוכמת כזאת מלכתחילה.

אבל מה אכפת לי? אין לי אופנוע וגם ככה אני לא עוצר לעזור לאף אחד בחיים :)

פורסם

אני בכלל לא הבנתי את התוכנית.

הם ביימו תאונה ואז כול רוכב אופנוע שהיה עצר וניסה לעזור אך במקום זאת קיבל דוח?

אני מתחיל לחשוב שצריך להשמיד פה את המשטרה ולהקים משהו יותר רציני.

פורסם

הם לזרו 2 אופנוענים שנסעו ב ~180 קמ"ש ביום שבת ב 6 בבוקר בכביש 6 (והם הזן הכי מסוכן שאי פעם נסע על כבישי ישראל [ולא נהגי אוטובוס לדוגמא]),

ואז הם עצרו אותם עם ההתחזות ההיא.

בסוף גם תפסו אחד רק כי הם לא הצליחו להתאפס על השני.

כבוד :bash:

פורסם

לפני הרבה שנים שוטר החליט למתוח חבל לאיזה אופנוען שהחליט לשגע אותו ולעבור שוב ושוב מולו. התוצאה - האופנוען נהרג, האופנוע שלו

עף על השוטרת שהיתה יחד עם השוטר והרג גם אותה. דו"ח החקירה הרשמי: האופנוען אשם כי הוא נסע במהירות מופרזת.

פורסם

^^^

אני מניח שאתה מדבר על המקרה שהיה בנס ציונה - השוטר (שהוא קצין משטרה) לא מתח חבל אלא זרק לוח עץ גדול על האופנוען, גרם לו להתהפך ולעוף על שוטרת שעמדה על אי תנועה וגרם לכך שהאופנוען והשוטרת נהרגו. אם אכן מדובר על המקרה הזה אז האופנוען לא עבר מולו שוב ושוב אלא נמלט מניידת משטרה (לא שזה מצדיק את זריקת הדיקט שגרמה להרג האופנוען והשוטרת).

פורסם

:-X

זה לא נורמלי - מזכיר את המיקרה ההוא בקנדה שבו הרשיעו אדם חף מפשע ברצח

פורסם

היה רצח בקנדה?! :jump:

זאת המדינה הכי משעממת בעולם!

פורסם

^^^

אני מניח שאתה מדבר על המקרה שהיה בנס ציונה - השוטר (שהוא קצין משטרה) לא מתח חבל אלא זרק לוח עץ גדול על האופנוען, גרם לו להתהפך ולעוף על שוטרת שעמדה על אי תנועה וגרם לכך שהאופנוען והשוטרת נהרגו. אם אכן מדובר על המקרה הזה אז האופנוען לא עבר מולו שוב ושוב אלא נמלט מניידת משטרה (לא שזה מצדיק את זריקת הדיקט שגרמה להרג האופנוען והשוטרת).

את האמת שמעתי את הסיפור במוצב בעזה, יכול להיות שכמה פרטים השתבשו בדרך :-X

פורסם

היה מקרה שבו שוטר החליט(והצדיקו אותו אח"כ הממונים עליו) שהגיוני לחלוטין ("כוח סביר") לעצור אופנוען נמלט באמצעות קרש- זה המקרה של תומר ליבני ז"ל

היה עוד מקרה שבו מתחו חבל(בתחילת שנות האלפיים כמדומני) שבו השוטר מתח חבל ובעקבות כך ישנה מתנדבת שמתה ואופנוען שעושה פוטוסינתזה .

הכי גדול זה איך שהג'יבלי הזה(שהמציא מחדש את התו"ל לגבי הממל"ז)אומר לא לעשות צחוק מהמשטרה. כאילו שאפשר ללעוג לחברה שהצטרפו מרצונם למשטרה אם ע"י חוסר מנת משכל בסיסית ואם על ידי כריתת אונה (זה במקרים חמורים שבו הנ"ל, רחמנא ליצלן, סיים יסודי). אחד מהם מתגאה שזה הכי קרוב לקרבי שהוא עשה. בטח מה שהוא עשה בצבא היה לרדוף בתחנה מרכזית באר שבע אחרי חיילי שיריון מסכנים. העיקר שהם אח"כ מתלוננים למה צוחקים על השוטרים.

פורסם

http://fullgaz.co.il/xpages/article.php?i=45594

תסתכלו על הסירטון בקטע 46:50 דקות....

מה שאתם תראו זה לא פחות מקרקס של משטרת ישראל, הם משתמשים בחמלת האופנוענים בשביל לתפוס אותם בייתר קלות.

אגב, מהירות נסיעה גבוהה היא לא גורם מכריע בתאונה.

כל עוד אתה שולט על אותה מהירות היא מהירות נכונה בשבילך, לכל אחד יש לו את המהירות שלו, שלה הוא מותאם והוא מסוגל לשלוט.

לדיון הראשי בפול גז:

http://fullgaz.co.il/forums/showthread.php?t=39310

פורסם

כזה בזבוז זה משטרת התנועה, היום ראיתי אותם נותנים דו"ח לחייל מסכן שהתקלקל לו האוטו באמצע הכביש (כנראה רתח לפי בקבוקי המים), כנראה הם ציפו שידחוף את האוטו לשוליים (שלא קיימים) דרך 3 נתיבים (עמוסים בתנועה של שעות העומס).

פורסם

^

הם מבצעים את שליחותם=> הכנסת כסף לקופה הציבורית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים