פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים שלום.אני מחפש בקר מאווררים טוב למחשב החדש שלי. המארז הוא CM690.אני מחפש בקר מאווררים שיציג גם את הRPM וגם את הטמפ' ושיתמוך ב 4 מאווררים.מבקש הצעות מכיוון שאין לי מושג בתחום הזה.תודה.
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים ממליץ על Scythe KazeMasterיש גם ביקורת עליו באתר http://hwzone.co.il/reviews/sentry_kaze/5/
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים מחבר תודה. קראתי את הביקורת ובביקורת אומרים שאם המאוורר לא יודע לשלוח את המידע של כמה סיבובים הוא עושה בדקה, אז הנתון לא יופיע בבקר.האם זה ככה בכל הבקרים או בבקר מאווררים הספציפי הזה?
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים בכל הבקריםאם אתה מתחבר במולקס המאוורר מקבל רק חשמל מהספקאין כלום שנותן הצגת RPM
פורסם 2008 בדצמבר 1916 שנים זה לא בכל הבקרים..מן הסתם שבעזרת מולקס לא תהיה תצוגת RPMיש מאווררים שמתחברים לחיבור 3-4 פינים בלוח אם, ואליהם יש התייחסות בכתבהחלק מן המאווררים מתחברים לחיבור כזה ויש להם 3 חוטים ולחלק 2 חוטיםאז אם תשתמש במאוורר עם 2 חוטים (עם חיבור 3 פינים כמובן) אז לא תקבל תצוגהואם תשתמש במאוורר עם 3 חוטים (אחד מהחוטים אחראי על RPM) אז תקבל תצוגה
פורסם 2008 בדצמבר 1916 שנים מחבר סבבה תודה.בעקרון אני מתכנן לקנות מאווררים של SCYTHE. ואחד של YOOLE או משהו כזה חחחיש למישהו מושג אם המאווררים שבאים BUILT IN במארז CM690 יהיו בסדר ופשוט אני אוסיף להם עוד מאווררים או שאני צריך להחליף אותם כי הם לא שווים כלום?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.