עבור לתוכן

צביעת החלק שמתחת ללוח האם במארז

Featured Replies

פורסם

האם זה בטוח לצבוע את החלק אלומיניום שמחזיק את לוח האם כשצובעים מארז ? האם ה40 מעלות מהלוח מספיקים כדי לגרום להמסה כלשהי של הצבע ?

תודה

פורסם

אני לא מאמין שיהיה בעיה.

הרבה אנשים ראיתי שצבעו את זה ולא היה שום בעיה. 40 מעלות זה כלום בקיץ בשמש יש יותר מ40 מעלות. (והצבע בפרגולה שלי בחוץ לא נמס :xyxthumbs:)

פורסם
  • מחבר

סבבה, רק רציתי להיות בטוח תודה !

עוד משהו קטן, המארז שלי היה צבוע בשחור לפני כן ובגלל שלא שייפתי או שמתי פריימר הצבע לא מחזיק כל כך יפה.

אפשר לצבוע עליו ? (שיוף קל0מעין ריסט למשטח), פריימר, 2-3 שכבות חדשות) ?

פורסם

אני לא מאמין שיהיה בעיה.

הרבה אנשים ראיתי שצבעו את זה ולא היה שום בעיה. 40 מעלות זה כלום בקיץ בשמש יש יותר מ40 מעלות. (והצבע בפרגולה שלי בחוץ לא נמס :xyxthumbs:)

זה יכול ליהיות 24/7 :P

וגם מתי היה 40 :)^^?

פורסם
  • מחבר

אוקיי סיימתי שיוף, פריימר ושכבה ראשונה, זה נראה פשוט חולני ! יצא ממש טוב, אני אמשיך את שאר השכבות מחר.

עוד כמה שכבות כדאי לי לעשות ? מספיק עוד אחת ?

פורסם

בכדי שהצבע יחזיק טוב תצטרך לשייף לחלוטין את הצבע הנתון כרגע לרסס שתי שכבות פריימר(דקות)ולאחר מכן לרסס 2-3 שכבות דקות של צבע שאתה רוצה

לאחר מכן בישביל חיזווק תן עוד כמה שכבות ספרי לקה(גם עולה בסיביבות 12 שקל) לפחות 3 שכבות

ואז הצבע לא יתקלף

תחכה שעה בין שכבה לשכבה ותעשה שכבות דקות

לא להעמיס צבע

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

תודה.. עשיתי בדיוק את זה רק לא שייפתי את הצבע הישן לגמרי.. שייפתי רק כדי לקבל משטח חלק.. מקווה שזה לא משנה יותר מדי כל עוד שמתי פריימר, 2 שכבות יפות, ו2 שכבות לקה.

פורסם

לא לא !

קודם אתה שם פריימר

אחרי זה צבע שאתה רוצה , נגיד שחור , רצוי מאט

ואז עליו אתה נותן שתי שכבות לקה

זה יצא שחור מבריק כזה..

לפני חודשיים בערך אני צבעתי את הספק של המחשב שלי בשחור (עזוב שקניתי אחר אחרי זה שכבר בא שחור)

אבל גם אותו עיקרון פריימר שחור מאט ואז הלקה

שכבה פריימר 3 שכבות שחור ועוד 4 שכבות לקה

הנה התוצאה :

1102081554df6.png

w640.png

1102081555cc8.png

w640.png

1102081413akh9.jpg

w640.png

אם הייתי אומר לך שקניתי אותו שחור היית מאמין!

וזה עם ספרי פריימר , ספרי שחור , וספרי לקה

הכול ביחד עלה לי 36 שקל עם נייד שיוף 40 שקל

כול ספרי 12 שקל הכי זולים

פורסם
  • מחבר

מגניב ! יצא יפה ! יצא לי ממש דומה לזה.

עשיתי בדיוק את זה, פריימר, צבע (במקרה שלי שחור מבריק) ולקה. ולפני הפריימר, שייפתי את הצבע הישן שעשיתי לפני חודשיים(לא עד שהוא ירד לגמרי לאלומיניום, אלא רק עד שקיבלתי משטח חלק בלי גבשושיות)

בסדר אתה אומר ? לשייף את כל המארז הענקי עד העצם היה לוקח יותר מדי זמן, ובינתיים לא נראה שיש לי בעיות עם הצבע, המארז נראה מעולה..

פורסם

אם כבר עשית אז בסדר , אני לא חושב שיהיו בעיות קילופים...

פעם הבאה תעשה שחור מאט ועליו לקה

זה יוצא שחור מבריק וזה חזק..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים