עבור לתוכן

יש מצב שעברתי טסט?

Featured Replies

פורסם

היום ניגשתי לטסט ראשון. לצערי קיבלתי את הבוחן הכי אדיש בעולם. נהגתי בערך עשר דקות, הבן אדם לא הסיט את ההגה שלי פעם אחת, לא בלם, כלום, אבל לא הוצאתי ממנו תגובה אחת. הוא לא ביקש לעשות חנייה. כלום. עשינו סיבוב בעיר במשך עשר דקות עד חזרנו למשרד רישוי. אמר לעשות חנייה כפולה. עצרנו. הוא יצא מהרכב וזהו.

אני נשארתי ברכב בהלם. המורה שלי אמר שאותו בוחן התגרש לא מזמן. עכשיו או שנהגתי ממש טוב או שנהגתי ממש מחורבן. מה אתם אומרים?

פורסם

שהבוחן ממש מחורבן, אבל סביר להניח שהוא העביר אותך.

פורסם

כל מה שיש לי להגיד זה שתצפה לגרוע ותקווה לטוב.

למרות שהוא לא התערב לך בנהיגה עדיין הוא יכול להכשיל אותך על 10001 דברים.

פורסם

אני אגיד לך מה שנהוג במשרד הרישוי בקריות, אבל אל תהיה סגור על זה שזה נכון לגבי מקומות אחרים-

בקריות אם הבוחן לא מבקש לעשות חניה, 80% שזה כישלון. אבל שוב, אל תהיה סגור על זה, לא יודע איך זה נהוג במקומות אחרים.

פורסם

אם אין לך מידע אחר ולא דפקו לך ברקסים והזיזו לך את ההגע אתה צריך לבדוק בעצמך אם במשך הטסט עשית משהו שיכשיל אותך. לפי המידע שנתתה נראה כאילו עברת.

אתה צריך לעבור על הנפילות שיכולים להכשיל אותך:

- אי מתן זכות קדימה להולכי רגל

- אי עצירה מוחלטת בעצור

- אי מתן זכות קדימה

-נסיעה איטית בדרך בין-עירונית (לא נותנים רשיון לפחדנים)

- עבירות תנועה אחרות

- לא יודע לעשות חניה ברוורס (לא ביקשו ממני בטסט שלי )

-שליטה לקויה ברכב

עוד דבר שצריך לקחת בחשבון הוא שבדרך כלל עושים טסט בזוגות ואם זה קרה בדרך כלל יש עניין של השוואה. לי היה מזל נתתי לנהגת גרועה ( זה עניין של גישה) עם טסט שישי להיות ראשונה ואחרי הנהיגה שלה (ברקסים והזזות הגה) הנסיעה שלי היתה ממש חלקה. מה גם שאני נוהג כמו פחדן עד היום. חוץ מזה גם רימיתי כי יש לי כבר ראשיון אמריקאי אבל לא המרתי אותו אבל שיעורי הנהיגה ממש עזרו לי כי בארה"ב עוברים טסט ממש חפיפניקי (נוהגים במגרש חניה).

פורסם

נבחנתי לבד. הייתי אמור לעשות טסט עם בחורה אחת, אבל היא בטעות לקחה את התעודת הזהות של אמא שלה והטסטר זרק אותה מהרכב. הייתה נהיגה די חלקה, לא נהגתי ב-100% (תחושה אישית) בגלל התרגשות. יש כביש באשדוד לא רחוק מהים. כביש של 60 בירידה די תלולה אז נהגתי על 45 בערך. הטסטר נתן רמז להעביר לשלישי. זהו. יותר לא קיבלתי ממנו תגובה. ניסיתי להזרים שיחה, אבל הוא לא הגיב.

פורסם

\

אתה צריך לעבור על הנפילות שיכולים להכשיל אותך:

- אי עצירה מוחלטת בעצור

- אי מתן זכות קדימה

-נסיעה איטית בדרך בין-עירונית (לא נותנים רשיון לפחדנים) - עבירות תנועה אחרות

- לא יודע לעשות חניה ברוורס (לא ביקשו ממני בטסט שלי )

-שליטה לקויה ברכב

בולשיט. נסיעה איטית היא לא דבר שאפשר להכשיל עליו כל עוד אתה לא מפריע לתנועה (נוסע 20 בכביש של 60, או משהו בסגנון)

אי אפשר להכשיל אותך על זהירות, וזה לא מתפקידו של הבוחן לקבוע אם אתה "פחדן".

בטסט שעברתי נסעתי בכוונה כמו צב, הטסטר "רמז" לי כמה פעמים להעביר להילוך גבוה יותר, המשכתי לנסוע לאט כמו שרציתי- ועברתי.

פורסם

חבר שלי נכשל טסט שני על מהירות נסיעה איטית..

פורסם

טסטרים הם עם די חרא

הם מסוגלים להכשיל אותך על כל שטות, גם אם נהגת בסדר גמור

בטסט הראשון שלי הגיע לי לעבור אבל הטסטר הכשיל אותי סתם

בטסט השני לעומת זאת נהגתי ממש חרא ולא הגיע לי לעבור, ועדיין עברתי

לך תבין...

אגב,

באף אחד מהם לא היה לי חנייה, וגם לא למי שעשתה איתי (בראשון היא גם

נכשלה, בשני היא גם עברה [מישהי שונה בכל טסט, כן?])

פורסם

זכות הקדימה היא של הרכב אלא אם הולך הרגל על הכביש (או שיש שלט המורה על משהו אחר. למשל רמזור אדום [ורמזור הוא שלט ד"א, אאל"ט] או תמרור עצור משתמע מהם שיש זכות קדימה להולכי הרגל, בין השאר, אם כי זו לא המטרה העיקרית שלהם לרוב).

פורסם

*Scorn*

דווקא את חבר שלי הכשילו על זהירות יתרה! לא יודע מה הקשר...אבל בטח בגלל שהוא נסע 30 על איזה כביש יציאה מדימונה שצריך לנסוע שם 50.

פורסם

30 בכביש של 50 זו הפרעה לתנועה.

60 בדרך בין עירונית זו הפרעה לתנועה.

לנסוע 40-50 איפה שמותר 60 לדוגמה, זו לא הפרעה לתנועה, זו זהירות, ולטסטר אין מילה בעניין, אסור להכשיל על דבר כזה.

פורסם

OK.

אגב חיימס, עוד לא קיבלת תשובה?

הטסט שלי היה בשעה 10 בבוקר ובשעה 3 כבר קיבלתי תשובה..

פורסם
  • מחבר

עברתי!!! :yelclap:

פורסם

חחחח מזל טוב! כמה שזה משמח שאתה מגלה אחרי כל העצבים והלחץ שעברת טסט :silly:

אצלי זה היה בדיוק יום לאחר היום הולדת ככה שבכלל

תתחדש ותשמר לך על הכביש!

:jump:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים