עבור לתוכן

צריך המלצה לגו'יסטיק

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מעונין לקנות ג'ויסטיק, במטרה עיקרית למשחקי יריות וכאלה, בסגנון COUNTER STRIKE , AMRICAN ARMY ועוד.

אתם מכירים את זה שבמשחק יש מקשים להסתכל למעלה למטה ימנה ושמאלה ובנוסף מקשים לתזוזה לכל הכיוונים האלה, וכן צריך לירות, להחליף נשקים, ועוד מלא פרטים כאלה. במקלדת זה עומס קשה עלי חח. המליצו לי בבקשה על סוג גויסטיק או רכיבים או דברים מסוימים שאברר לפני שקונה שיועיל לי ליעוד הזה בעיקר. כי אני ממש חדש בגויסטיק, אז תפרטו לי בזה כמה שתוכלו מה אני צריך .

תודה מראש..

פורסם

גו'יסטיק זה דבר שמתאים למשחקי טיסה בעיקר

אתה בטח מתכוון לגימפאד וזה לא מתאים למשחקי יריות FPS שאתה מתאר

היום למחשב אני הכי ממליץ על גימפאד של 360 חוטי אבל לדעתי במקרה שלך עדיף לך עכבר איכותי שכולל גם 2 כפתורי צד

ככה תוכל לכוון את הכפתורי צד לריצה וזריקת רימון לדוגמה

בעניין נשקים מה הבעיה להחליף בגילגול הגלגלת בעכבר ?

פורסם

ללא ספק ל-fps בסגנון שאמרת אי אפשר אחרת ממקלדת ועכבר, וזה בגלל שאתה לא יכול להוציא דיוק וזריזות שמתשתווה לעכבר, מהגיימפאד.

ויש לי נסיון עם הגיימפאד של ה-360 על המחשב ( שלדעתי הוא נבנה בצורה גאונית!! אין יותר נוח ממנו! ) ואני מאוד נהנה לשחק איתו ולא אכפת לי לוותר קצת על הדיוק, אבל זה רק במשחקים שהם מותאמים לקונסולות ( כמו bioshock, gow או משחקים שהם לא fps ), במשחקי fps כמו מה שציינת ו-cod וכו' ללא ספק ( לפחות לדעתי ) עדיף את הדיוק של העכבר.

אני הייתי ממליץ לך על ה-G5 הגרסה החדשה, הוא פשוט נוח מאוד, לא חסרים עליו כפתורים, ואפשר למצוא אותו במחיר מצחיק של 190ש"ח.

פורסם

הדיון הזה שייך לפורום ציוד היקפי ואתה גם תקבל שם הרבה יותר תשובות - מועבר לפורום "ציוד היקפי".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים