עבור לתוכן

האם אחזקה רבה של הנייד על הברכיים, יכולה להשפיע על הבולבול שלי?

Featured Replies

פורסם

היא כן .אבל בהשוואה לעוצמת הקרינה שפולט הטלפון ,זו של האוזניה כמעט אפסית

קאפיש?

• תגובות 37
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

השאלה היא לא לגבי אוזניית בלוטות', אלא לגבי הקטע ששימוש באוזניה חוטית רגילה (שלדעתי לא מפיצה קרינה בכוחות עצמה) לא משפיע על הקרינה, כי

זה יוצר מהראש שלך חלק מהאנטנה, בגלל שאתה מחובר לאותו מעגל
פורסם
  • מחבר

די לחרוג מהנושאים :pissed:

פורסם

היא כן .אבל בהשוואה לעוצמת הקרינה שפולט הטלפון ,זו של האוזניה כמעט אפסית

קאפיש?

אני לא אומר שאתה טועה, אבל אתה יכול לבסס את זה?

פליקס, התשובה היא שאין תשובה עד שלא תחזור אלינו עם נתוני קרינה :x

פורסם

השאלה היא לא לגבי אוזניית בלוטות', אלא לגבי הקטע ששימוש באוזניה חוטית רגילה (שלדעתי לא מפיצה קרינה בכוחות עצמה) לא משפיע על הקרינה, כי

לאוזניה חוטית אין הספק חום, אבל הקרינה אותה קרינה כמו בשימוש של הטלפון ליד האוזן כי החוט גם משמש כאנטנה. באוזניית בלוטו' השידור הוא רק לטלפון ולכן יש פחות קרינה.

בכל אופן לא הוכח על שום קשר בין נזקים של קרינה לא מייננת...

לגבי מחשב נייד על השטרונגול - אז כמו שנאמר, טמפרטורת האשכים האופטימלית היא 2-3 מעלות מתחת לטמפרטורת הגוף ולכן הם גם נמצאות מחוץ לגוף. עליה בטמפרטורה יכולה לגרום לפגיעה באיכות הזרע. אם אתה מבשל את החבר'ה שלך כל יום כמה שעות טובות אז לא בלתי נמנע שתגרום לפגיעה לטווח ארוך.

מסקנה - אל תבשל אותם יותר מדי.

פורסם

עוצמת שידור של תקן בלוטות' זה -70dbm במקסימום של 0.1MW

הk800 שלי כרגע עם 94% קליטה משדר על -55 dbm..תאר לך מה קורה כשהוא נמצא על 0-15%

פורסם
  • מחבר

יואב תודה על ההצעה, אבל יש לי תוכניות אחרות לזרעי.

בקשר לחום, לא נראה לי שזה כזה משפיע, הנייד מתחמם ממש קצת. זה כמו שתישן מתחת לשמיכה חמה או תלך בחוץ בחמסין.

התכוונתי יותר בקשר לקרינה או משו.

פורסם

החום זה מה שהכי משפיע...אבל תגיד לי? אתה באמת שם אותו מעל החבריקו? זה נוח?

אני אישית לא מצליח

פורסם

יואב תודה על ההצעה, אבל יש לי תוכניות אחרות לזרעי.

בקשר לחום, לא נראה לי שזה כזה משפיע, הנייד מתחמם ממש קצת. זה כמו שתישן מתחת לשמיכה חמה או תלך בחוץ בחמסין.

התכוונתי יותר בקשר לקרינה או משו.

זה בכלל לא קצת שהנייד מתחמם. מעבדים של ניידים מתוכננים לעבוד בטמפ' הרבה יותר גבוהות מאשר של DESKTOP כי יש לי בעיית אוורור רצינית בגלל הגודל. רובם באים עם קירור אקטיבי מעפן ומתחילים לאוורר ב50 מעלות רק. אז כשאתה שם אותו עלייך, לא רק שאתה סופג את כל החום, אלא גם מונע ממנו להתקרר כמו שצריך.

פורסם
  • מחבר

כן, כשאני יושב בסלון והגב נוטה קצת אחורה, או כשאני חצי שוכב\הרגליים על השולחן אז זה בדיוק משתלב D:

בקשר לחימום\קירור. אני מרגיש שהוא לא במצב חם

פורסם

למה שלא תשים אותו על מגש קטן? כמו זה של הארוחות בוקר

פורסם

כמה דביל צריך להיות כדי לשים את המחשב ישירות על האשכים?

אלא אם אתה בן 90 זה גם אנטומית דיי בלתי אפשרי...

פורסם

לגבי הדיבוריות החוטיות האלה, זה חרטה שזה מפחית את הקרינה, אם כבר זה יוצר מהראש שלך חלק מהאנטנה, בגלל שאתה מחובר לאותו מעגל.

מה זה מה זה? מאיפה הבאת את החרטה הזו?

אני מעוניין בהוכחות מוצקות.

פורסם

מה זה מה זה? מאיפה הבאת את החרטה הזו?

וזה שחבר שלך לומד הנדסת חשמל ממש אבל ממש לא מרשים אותי.

אני מעוניין בהוכחות מוצקות.

בעקרון זה נכון חלקית, כל מוליך יוליך את "הקרינה" בצורה של זרם חשמלי ויפלוט אותה החוצה בצורה של גלים א"מ, אבל מה שכן זה שבשביל לשדר באורך גל מסויים, האנטנה צריכה להיות באורך של רבע מאורך הגל, האנטנטה הסלולארית עצמה מאוד ספציפית, ל2100MHZ צריך אנטנה של 0.04 מטר. כלומר אם נקח דיבורית ממוצעת עם אורך חוט של חצי מטר האוזניה תפלוט גלי רדיו בתדר של כ600MHZ ואם נחשיב את הניחות הרב של עוצמת השידור בהתחשב במרחק בין האנטנטה לחוט של האוזניה, הבידוד והסיכוך סביב האוזניה וההתנגדות של המוליך עצמו(שלוא נדבר שעובר שמה זרם חשמלי גם ככה מה שיוצר התאבכות ורעשים נוספים) אז כן משהו מגיע לראש שלך אבל זה לא מה שיוצא מהפלאפון.. ובהתחשב שאתם שוחים בים של קרינה א"מ ברמה כזאת שאם העין האנושית הייתה קולטת טריליונית ממה שהולך שמה לא היינו רואים כלום אני לא רואה סיבה להכנס מפאניקה מטלפונים מיקרוגלים מחשבים ניידים ומטענים...

פורסם

http://www.goaegis.com/headsets_radiation.html

עדין לקחת הכל בערבון מוגבל שכן הלינק הוא של חברה המשווקת מוצרים "אנטי קרינה".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים