עבור לתוכן

האם אחזקה רבה של הנייד על הברכיים, יכולה להשפיע על הבולבול שלי?

Featured Replies

פורסם

עקב ויכוח סוער עם השותפה שלי, היא טוענת שבגלל שאני מחזיק אותו הרבה על הברכיים זה עושה לי קרינה על הבולבול, ומגביר את הסיכוי שלא יהיו לי מבולבולים קטנים.

בתודה מראש D:

• תגובות 37
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

וזאת גם הסיבה למה לא צריך להגזים עם ג'ינסים צמודים...

פורסם

זה לא קרינה, הבעייה היא שהמחשב מעלה לך את הטמפ' בביצים, דבר שיכול לפגוע לך בפוריות (לא סתם הביצים מחוץ לגוף, הן צריכות להיות קרירות יותר).

פורסם

יואו איך קרעת אותי.. :lol: :lol: :lol:

לא נראה לי שזה באמת יכול להשפיע, מה שיותר מסוכן זה שיש ילדים שמסתובבים עם שרשרת לפלאפון שמחזיקה אותו באיזור הלב..

פורסם

לא רק הלב. כל מי ששם את הפלאפון בכיס המכנסיים גם דביל.

מצד שני, כשהטלפון משדר בשיא העוצמה אנחנו בוחרים לשים אותו ליד הראש, אז אולי בכלל כולנו מפגרים :)

פורסם

לא רק הלב. כל מי ששם את הפלאפון בכיס המכנסיים גם דביל.

מצד שני, כשהטלפון משדר בשיא העוצמה אנחנו בוחרים לשים אותו ליד הראש, אז אולי בכלל כולנו מפגרים :)

אאל"ט, שיא העוצמה של הפלאפון זה דווקא ברגע יצירת התקשורת (כשהוא מתחיל לצלצל).

אני בכל זאת משתמש באוזניות כשיש לי את האפשרות ^^

פורסם

אם שמים מקלדת אלחוטית על הברכיים ? :smile1:

פורסם
  • מחבר

טוב תקשיבו, אני שמח שאני משעשע אותכם. אבל בואו נחשוב בתכלס.

בקשר לחום- המחשב לא מתחמם ברמות מטורפות, וגם אם כן אז יש סיכוי שזה יהרוג זרעונים כרגע, אבל לא יגרום לאימפוטנציה תמידית.

בקשר ללחץ, קצת מסובך למחוץ לעצמך את הביצה

קרינה- רוב הקרינה באה מהשנאי כדומני, אבל עדיין..

פורסם

כמה דביל צריך להיות כדי לשים את המחשב ישירות על האשכים?

מעבר לזה שזה לא נוח...אז אממ מרגישים תחום-לא תזיז?

לגבי הקרינה,כל הקרינות האלה הן בתדרים של עד 5GHZ ומדובר בכלל בקרינה בלתי מייננת ..יש לכם יותר סיכוי למות בתאונת דרכים(כשאתם בכלל לא בתוך אוטו) מאשר להפגע מהקרינה הזו.

פורסם

אני בכל זאת משתמש באוזניות כשיש לי את האפשרות ^^

לגבי הדיבוריות החוטיות האלה, זה חרטה שזה מפחית את הקרינה, אם כבר זה יוצר מהראש שלך חלק מהאנטנה, בגלל שאתה מחובר לאותו מעגל.

רק BLUETOOTH באמת יעיל בהפחתת החשיפה לקרינה (כשהטלפון לא נמצא ליד המשתמש כמובן).

פורסם

לגבי הדיבוריות החוטיות האלה, זה חרטה שזה מפחית את הקרינה, אם כבר זה יוצר מהראש שלך חלק מהאנטנה, בגלל שאתה מחובר לאותו מעגל.

רק BLUETOOTH באמת יעיל בהפחתת החשיפה לקרינה (כשהטלפון לא נמצא ליד המשתמש כמובן).

זה כבר מעניין - יש איזה מחקר שמוכיח את זה?

פורסם

יותר כמו משהו שחבר שלי לומד הנדסת חשמל אמר לי :)

אם מישהו יכול להוכיח או להפריך את זה, אני גם אשמח.

פורסם

זה פשוט הגיוני..

מה יפיץ יותר קרינה? פלאפון שקולט ומשדר למגדל שנמצא עד לקילומטר ממך או אוזנייה שנמצאת עד 10 מטרים מהטלפון.

לכן הקרינה הזו של הבלוטות' פחות מזיקה בהרבה

פורסם

והאוזניה לא פולטת קרינה?

ברמת העקרון, אגב, לא הוכח שקרינת הטלפון באמת מזיקה (לא שאני ממליץ לשחק עם זה כמובן).

מבול, לדעתי - לך על זה D:

בעוד איזה שנה-שתיים תקפיץ את הת'רד ותסביר למה הראש שלך הופך לאנטנה :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים