פורסם 2008 בדצמבר 1516 שנים שלום אני מעוניין לקנות מחשב במחיר 3,000 ש"ח פחות או יותר ואני צריך מחשב שיפעיל לי משחקים חדשים שיאפשר גלישה באינטרנט עבודות וכדו'אשמח לדעת אם מחשב זה עומד בדרישות:מארז:מארז איכותי תוצרת Thermaltake WingRS 100כולל יציאות USB קדמיות ואחוריותספק כח Spire 550W 12CM FAN יתרון חשוב: PFC לצריכת חשמל נמוכה3 שנות אחריות לספק הכחשדרוג לספק ThermalTake 550W 14CM FAN3 שנות אחריות רק 55 ש"חשדרוג למארז מותג SilverStone דגם SST-PS02B בעל גריל קידמי לזרימתאויר משופרת רק 120 ש"חמבחר מארזים וספקי כח בתצוגה בסניפיםניתן לרכישה עם מיטב המארזים וספקי הכחמהיצרנים המובילים בעולםמעבדIntel Core 2 Quad Q8200 2.33GHz זיכוי למעבד אינטל C2D E8500 ב-20 ש"חשדרוג למעבד אינטל C2Q Q9400 רק 315 ש"חניתן לרכישה עם כל סוגי המעבדיםבמחירים הטובים בארץאחריות לכל החייםיתרון חשוב: המעבד בנפרד מלוח האםלוח אםמותג תוצרת Asus P45 P5QCכ.קול 7.1 כ.רשת 10/100/1000שדרוג ללוח אם מתוצרת MSI P45 PLTאו ללוח Gigabyte GA-EP45-DS4רק 150 ש"חניתן לרכישה עם לוח אם אחר ממיטב היצרניםהמובילים בעולם לדוגמא:Intel,MSI,Asus,Gigabyteיתרון חשוב: 3 שנות אחריות לכל לוחות האםדיסק קשיח500GB SATA II 7200RPM 32MB תוצרת Seagate יתרון חשוב 32MB (לא 16MB) ניתן לרכישה עם דיסק קשיח אחר ממגוון היצרניםהמובילים בעולםזכרון פנימיKingston/Ceon 2048MB (2GB) DDR II 800MHzאחריות לכל החיים, ניתן לשינוי, להרחבה ולזיכוישדרוג לזכרון Geil עם צלעות קירור אלומניוםלקירור מירבי רק 60 ש"חשדרוג לזכרון Geil Ultra/Kingston HyperXרק 90 ש"חניתן לבצע שינויים ותוספותבכל המרכיבים, לדוגמאכונן אופטיצורב LG/NEC X22 SATA DVDניתן לרכישה עם צורב Asus/Optiarc/Pioneerללא תוספת תשלוםכרטיס מסךPCIe2.0 nVIDIA GeForce 9500GT 1024MBיתרון חשוב סידרה 9 לא סידרה 8הכולל יציאת HDMI ותומך HDCP זכרון מלא מהכרטיס (לא Shared)חיבור PCIe2.0 (לא PCIe)ניתן לרכישה עם כרטיס מסך אחר ממיטב היצרניםהמובילים בעולם לדוגמא: MSI ,Asus ,Gigabyte3 שנות אחריות לכרטיסי המסךמסךלא כלול.ניתן לרכישה עם מסך ממגוון דגמים ויצרנים לדוגמא:LG ,Samsung ,Mag ,Chimei ,BenQ ,Dell Asus ,Philips ,Sony ,Viewsonic ,AOC ועוד...בגדלים "17 "19 "20 "22 "24 "26 "32 "37 "42במחירים הזולים בארץלמחירי מסכי מחשב לחץ כאןהמחשב כולל:מקלדת ועכבר אופטי Logitech + רמקוליםCreative SBS A31כל זה ב3,000 ש"ח
פורסם 2008 בדצמבר 1516 שנים ראשית, ברוך הבא לפורום!שנית, * על איזה גודל מסך תשחק? באילו משחקים ועד כמה חשובה הרזו'/ הגדרות / פילטרים?* מתוכנן oc?* עד כמה השקט חשוב?אולי אני טועה, אך זה נראה כי מצאת את ההצעה הנ"ל באייבורי או חנות דומה, יש לי מס' הערות עליו:* ספק ג'נרי, לא מומלץ למע' שיסחבו כרטיסי מסך רציניים, בטח שלא כשבתקציב שלך (אני משער שהוא לפחות כגובה המחיר של הצעת המפרט) ניתן להכניס ספק איכותי.* איני יודע על איזה גודל מסך תשחק, אך למשחקים חדשים, הכרטיס שהצע פה מאוד לא משתלם, במיוחד כשהוא צוואר הבקבוק העיקרי כמעט בכל משחק ועם כל מעבד סביר. (שים לב שמה שהם כתבו לגבי סדרה 9 במקום 8 כלל לא נכון. יש כרטיסים מסדרה 8 שהם ה-ר-ב-ה יותר חזקים מהכרטיס הנ"ל ואחרים בסדרה 9, בדר"כ, 3 הספרות האחרונות הן אינדיקציה טובה יותר)* לגבי רמת השרות בחנות הנ"ל, הרץ חיפוש בפורום או באתר www.tluna.co.ilכשתענה על השאלות שציינתי, נוכל להרכיב לך מפרט שיתאים לצרכיך.ערב טוב.
פורסם 2008 בדצמבר 1616 שנים עדכן תקציב בכותרת + שימושים/העדפות בפוסט הראשון לפי חוקי הפורום - אחרת הדיון ינעל!להסברים ודוגמאות גש לקרוא כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.