עבור לתוכן

עבודה באנגלית בנושא חקר החלל

Featured Replies

פורסם

שלום לככם זונרים!

במסגרת שיעורי אנגלית בכיתה י' אמר לנו המורה שאני צריכים להכין עבודה אשר תהיה בעלת משמעות בציון הבגרות. הוא החליט שהנושא לעבודות יהיה החלל וניתן יהיה להציג אותן בדרכים שונות. אני, ThePorscher ועוד מישהי התארגנו כקבוצה והחלטנו שנעשה את העבודה בנושא נאסא, החקר בעבר, בעתיד וכו'... בגלל נסיון עבר שהיה לי עם עריכת ווידאו חובבנית הצעתי שנעשה זאת כסרט\מצגת ווידאו וכך נוכל לעשות עבודה יפה וגם לשלב סרטי קולנוע בנושא החלל.

לאט לאט התברר שאנחנו לא הולכים לכתוב כאן מאמרים מדעיים מדוייקים או פרטים מדוייקים מספיק ונשאר לנו רק את הסרט עצמו כדבר מיוחד ושונה להאחז בו. את הטקסטים סיכמנו ממאמרים קצרים ועמומים באתר של נאסא וגם הרבה המצאנו, תמונות מרחבי האינטרנט, מוזיקה מהמאגר שלנו וסרטונים מקאזה ומהאתר של נאסא. בסוף מבחינת תוכן חשוב העבודה גרועה מאוד אבל יפה וקיבלנו בסופו של דבר 90.

לחצו כאן על מנת להכנס לעמוד ממנו מורידים את הסרט. 25 מגה בקידוד די אכזרי בשביל נוחיות הורדה

פורסם

עבודה טובה צריכה להיות מצחיקה

אני וחבר שלי עשינו על קולה

ועל כל מיני קונספירציות של קולה

וסיימנו עם מבחן טעימה-קוקה קולה מול פפסי

100 עגול ונקי על כלום עבודה

פורסם

קצת קשה למצוא יותר מידי בדיחות על החלל..

בייחוד כשהסיבה שהמורה בחר את ה"חלל" כנושא לפרוייקט של הכיתה, היא בגלל שזה היה בדיוק אחרי הטרגדיה של הקולומביה.

אבל יש איזה קטע עם קצת ירידות על נאס"א..

בכל אופן, רק רציתי להוסיף שהסרטון מאוכסן על שרת מהיר של אורט שנפתח בשבילנו. אז אל תחששו ממהירות הורדה נמוכה.

ועוד דבר אחד: הסרט מקודד ב-DivX 5.0.3 כך שהקודק הזה נחוץ לצפייה בסרט.

פורסם

קונספירציות חלל וחייזרים...

איו דבר יותר מתאים מזה לנושא

פורסם

LOL !!

אהבתי את הקריינות ;D

פורסם

גם אנחנו! ;D

נפלאות ה-Speak.

פורסם

אין לי כח להוריד :funn:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים