פורסם 2008 בדצמבר 1416 שנים אני צריך לרשום את תופעותיו של העישון - בזה אין בעייהדבר שני אני צריך לרשום סוגי סיגריות בעברית רצוי אם תמונה - צריך עזרהוגם צריך לרשום סיגריות קלות וסיגריות בינוניות וסיגריות כבדות לפי רמת הניקוטין - צריך עזרהמישהו פה יכול לעזור לי?
פורסם 2008 בדצמבר 1416 שנים סוגי סיגריות?יש מלא , מלא , מלאאתן לך את המקבץ שעולה לי בראשמארלובו אדוםלייטאל אמ לייטאדוםנקסטטייםגולףפרלמטאירופהנובלסלאקי סטרייקקפטן בלאקוינסטוןדוידובקאמלולסטריטוזה אפילו לא ההתחלה ......בקשר לרמת הניקוטיןלך לקיוס השכונתי עם דף ועטבקש אישור מהמוכרקח קופסא ותרשום כל אחת לפי כמה ניקוטים יש להבבית תדרג מי הכי הרבה ומי הכי קצת
פורסם 2008 בדצמבר 1416 שנים קשה לי להאמין שמישהו מכיר בע"פ את כל הסוגים ויודע את רמות הניקוטין שלהם. גש לפיצוציה, צלם את כל סוגי הסיגריות שיש שם, וחפש באינטרנט את רמת הניקוטין שבהן. אולי הטבלה הזאת יכולה לעזור:http://www.smokeplaza.com/tar_nicotine.html
פורסם 2008 בדצמבר 1416 שנים מחבר סוגי סיגריות? יש מלא , מלא , מלא אתן לך את המקבץ שעולה לי בראש מארלובו אדום לייט אל אמ לייט אדום נקסט טיים גולף פרלמט אירופה נובלס לאקי סטרייק קפטן בלאק וזה אפילו לא ההתחלה ...... אתה יכול לדרג לי אותם גם לפי רמת הניקוטין והחוזקה שלהם? איזה משימה דפקו לי אין לי מושג בזה אגב תמונות מה זה יתנו צבע לעבודה
פורסם 2008 בדצמבר 1416 שנים הכי חזק ממה שאמרתי זה הקפטן בלאקאחריים זה הנובלסואז האל אמ אדוםואז המלבורו אדוםואז לאקי סטרייקפרלמנטטייםנקסטואז גולף ואירופה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.