פורסם 2008 בדצמבר 1416 שנים היי הלכתי עכשיו לזגג וקניתי פרספקס 80X43 ס"מ חח עלה לי 40ש"ח D: והוא אמר שאין לא גומי U! הלכתי לעוד זגג והוא גם אמר את זה. עכשיו איפו אפשר לקנות? בהום סנטר מוכרים? או שבחנות בית . ..?
פורסם 2008 בדצמבר 1416 שנים בהום סנטר אמור להיותבקשר לגומי Uאני לא יודע איזה זגגים היית , או מה אמרתאבל בדרך כלל אצל כל זגג אמור להיות את זה !יכל להיות שאמרת גומי U והם לא הבינו על מה הכוונהחזור ונסה להמחיש ולהסביר מה זה הדבר הזה בדיוקואולי יש להם
פורסם 2008 בדצמבר 1416 שנים אני לא זגג וגם אני לא מבין על מה אתה מדבר.אם אתה מדבר על הגומי בקיטים לחלונות למארז הרי שפשוט תקנה את הקיט המכיל את הגומי בגרושיםhttp://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_172&products_id=861
פורסם 2008 בדצמבר 1416 שנים מחבר הסברתי להם טוב מאוד מזה והם אמרו אין...הלכתי עכשיו לאיזה 10חנויות בבת ים אין בשום חנות סעמו!!!!!
פורסם 2008 בדצמבר 1416 שנים ראית את מה שרשמתי ? תזמין מהם זה עולה גרושים. גומי U משמש לשוק נישה של MODDING ואינו מוחזק כלל בחנויות הרגילות.
פורסם 2008 בדצמבר 1416 שנים מחבר הם מוכרים שם תגומי רק 1מטר וזה קצת...וחות מזה זה מממש רחוק מהבית שלי אני לא ינסע עד לשם!ואני אף-פעם לא מזמין מחניות כיאלו..רגע.. אולי מוכרם תגומי בחנויות מחשבים ?כמו א.ב מחשבים או משהוא?
פורסם 2008 בדצמבר 1416 שנים קיטים כאלה תמצא בחנויות מחשבים המתמחים בציוד מחשבים לפריק מחשבים כמוPANDASZIGZAG2000LOGICPCSKYPC וכדומהאתה כותב דברים קצת בנימה מזלזלת. זיגזג היא חנות מאוד וותיקה ומוערכת. אני לא סתם אומר לך להזמין שם.
פורסם 2008 בדצמבר 1416 שנים מחבר ואיי מה אני עושה עכשיו.. אימא שלי לא תיתן לי תוויזה שלה.. אני חייב להמשיך לחפש איפו לקנות, עשיתי תחלון יצא לי יפה והכול אבל עדיין אני צריך לשים מסביב גומי.
פורסם 2008 בדצמבר 1416 שנים אל פחד ( ) אתה יכול גם לשלם מזומן לשליח. דבר עם החנות http://www.zigzag2000.co.il/catalog/contact_us.php
פורסם 2008 בדצמבר 1416 שנים מחבר טוב.. אני יעשה את זה עים לא תישאר לי ברירה .. מחר אני ילך ל3מפעלים של גומי WTF?? התקשרתי לזגגים והם אומרים אני מיתעסק עין זכוכיות לא עים גומיות , אין לי ,אני לא עוסק בדברים האלה,......... מה עושים ?
פורסם 2008 בדצמבר 1416 שנים WTF?? התקשרתי לזגגים והם אומרים אני מיתעסק עין זכוכיות לא עים גומיות , אין לי ,אני לא עוסק בדברים האלה,......... מה עושים ?
פורסם 2008 בדצמבר 1416 שנים מחבר אוליי אני לא מסביר להם את זה נכון ?אני אומר גומי U הם אומרים למה אתה צריך את זה ??"לשים מסביב לברזל" חח
פורסם 2008 בדצמבר 1416 שנים תגיד'' יש לי פלטה שאני רוצה לכסות את הדפנות שלה עם גומי כי הדפנות חדות הפלטה בעובי מילימטר בערךואני צריך גומי בישביל זה ''או שתילך אליו עם זה הכי קלאגב , למה לא תארגן איזה חוט חשמל שחור ותעשה בעזמך גומי יו?או שרק תצבע את הקצוות בצבע הדלת וזהו?<זה יותר יפה
פורסם 2008 בדצמבר 1416 שנים מחבר חשבתי על זה אבל גזרתי קצת קצת עקום ואני רוצה לכסות את זה עם הגומי.. כבר ניסיתי לחתוך באמצע עים סכין יפני וזה יצא לי עקום ולא יפה.. ויש לי שאלה אתה בטוח ב100%% שרוב הזגגים מוכרים את זה?! אני יסביר להם את זה כמו שרשמת לי חח תודה! וצבוע ?! לא! חח יש לי מארז CM ELITE 334 והוא כולו שחור כבר.. אני לא יכול לצבוע שם.. אהה חתכתי צורה כאזות: http://www.dvhardware.net/reviews/koolpcmodswindow/9.jpg (זה לא שלי חח ) ((פינות מעוגלות))
פורסם 2008 בדצמבר 1516 שנים מחבר סליחה שאני מקפיץ פשוט אף אחד לא מגיב...הלכתי היום ל3 מפעלים של גומי אין בשום מפעל רק מפעל אחד אמרתביא ת"דלת של המארז" לפו... בקיצור כמה שחיפשתי לא מצאתי..כניראה אני יזמין או שיקנה מחנות בתל אביב...מצאתי גומי של מכונים אבל עולה פאקינג 80שקל!! לא שווההה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.