עבור לתוכן

מתלבט בין מסך 24' ל-26'

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני מתכוון לקנות בקרוב מסך LCD חדש, כרגע אני עם 22 אבל בא לי על 24 או 26 שיתנו לי FULL HD, גם למשחקים גם לסרטים.

אני מתכוון להשקיע במשהו איכותי, מעניין אותי שיהיה גם איכותי וחזק, והעיקר כאן הוא לא רק שיהיה מתוייג כמסך גדול 24 או 26.

כרגע אני עם T220 שהוא מבחינת צבעים די טוב, אבל אני קניתי לא מזמן את ה4870X2 מה שנותן לי לעבוד ברזולוציות גבוהות מאוד ועדיין יהיו לי ביצועים טובים.

ההתלבטות שלי בין 24 ל-26 נובעת מזה שאני סה"כ יושב מטר מול המסך, השאלה אם זה יהיה קרוב מידי למסך בגדלים האלה, כי אני לא רוצה לשבת 2 מטר מהמסך כדי לראות כמו שצריך, בLCD הרי רואים יותר טוב ככל שמתרחקים.

אז השאלה באמת אם שווה להשקיע עוד כמה אלפים למסך 26, או לעצור ביינתים ב-24.

אם אפשר המלצה לדגם או שניים ספיציפיים מכל גודל, כדי לבדוק באמת במה שווה לי יותר להשקיע.

התקציב הוא עד 3500 שקלים.

תודה לכולם מראש :).

פורסם

24 יהיה טוב עבורך =]

אישית אני מזמין את Philips 240BW8EB ביום שני בבוקר

איכות טובה

ארגונומיה מעולה

יש אחריות של 3 פיקסלים שרופים והחלפה בחדש במהלך כול 3 שנות האחריות.

פורסם

בתקציב כזה אפשר להכניס מסכים הרבה יותר טובים מאשר הפיליפס הזה, למשל ה-Dell 2408WFP. מכיוון שכבר היו פה דיונים ארוכים עליו, אני ממליץ להתחיל בחיפוש בפורום לגביו.

פורסם

24 יהיה טוב עבורך =]

איכות טובה

ארגונומיה מעולה

האחריות של פילפס החלפה בחדש חל הכל המסכים שלהם?

פורסם

לא ידוע לי על שאר המסכים :\

פורסם

24 יהיה טוב עבורך =]

איכות טובה

ארגונומיה מעולה

חוץ מכיוונון גובה וחוסר בHDMI במה Philips 240BW8EB שונה מ T240 ?

צבעים וכו..? ההפרש רק 100ש"ח

תודה

פורסם
  • מחבר

האמת שעם גרסת הT2XXיש לי ניסיון. אני כבר חודשיים עם T220, אומנם בשבוע הראשון יצאו לי 4-5 פיקסלים אז החליפו לי אותו ומאז הכל בסדר. אבל השאלה שלי למשל אם אני אקח מסך 26, וכרגע אחד המובילים זה T260, אני לא אתבאס שאומנם לקחתי מסך גדוליותר 26 אבל נשארתי עם אותו הדגם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים