עבור לתוכן

נתונים טכניים לגבי מסכי LCD

Featured Replies

פורסם

שלום.

אחרי 6 שנים עם ה Samsung 959NF CRT החלטתי לקנות מסך LCD. אבל הבעיה היא הנתונים של מסכי ה LCD והם לא ממש מחמיאים.

הלכתי לברר מספר דברים בחנות ואני חייב לציין שאיש המכירות עשה עבודה מעולה.

יש מספר נתונים שדי הדאיגו אותי לפני הקנייה.

גודל המסך : שמתי לב שהרוב קונים היום 22 אינץ' רחב. כי כמעט ולא ניתן למצוא מסכי 19 אינץ' לא רחבים. או אפילו 22 אינץ' לא רחבים. הלכתי לדודה שלי והתבוננתי מספר דקות על ה Samsung 2253 BW החדש שהיא קנתה והיה מאוד קשה להסתכל על המסך. האם מתרגלים לזה ?

בקשר לגודל הנקודה : ממה שהבנתי גודל הנקודה הוא די קריטי וממה שראיתי ברוב המסכים גודל הנקודה הוא 0.282 וזה קצת בעייתי.

מהירות תגובה:היו מספר מסכים שענו על הדרישות הקודמות אבל מהירות התגובה שלהם היא 5MS וזה נראה לי די קריטי. לא ממש רוצה לקנות מסך עם מהירות תגובה כזאת ולהתבאס.

בנוגע לניגודיות: הבנתי שזה לא ממש קריטי.

מה שעוד הדאיג אותי היה איכות הכתב באתרים ועל הדסקטופ. זה היה ממש מזעזע. הרזולוציה הייתה ממש גבוהה אבל הכתב היה ממש מבחיל. זה עשה עליי רושם מאוד רע.

השאלה הסופית היא כזאת: האם יש מסך 19 אינץ' עם גודל נקודה של 2.52 או 2.42 עם 2MS ועם ניגודיות סבירה ? וזה בלי להזכיר שהוא יגיע מחברה איכותית. או שאני אצטרך כנראה להתפשר. או אפילו לחכות למסך איכותי יותר שיצא מתישהו בחודשים הקרובים.

פורסם

אני רכשתי 22 וישר החזרתי אני עובד עם 19 רגיל הכי טוב רואים מעולה

באינטרנט

צריך קצת זמן להתרגל LCD

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים