עבור לתוכן

אני מתלבט בין קנייה של שתי גיטרות

Featured Replies

פורסם

זה דיי שטויות מה שאתה אמר אני מכיר הרבה כולל אותי שהתחילו מקלאסית ב199 שקל ומגנים כבר שנים.

ובינינו הרי קלאסית ב200 או ב500 זה עם כל הכבוד חרא של גיטרה( בקנה מידה מקצועי).

ומי שלא מבין בגיטרות והוא בתחילת דרכו , אני מוכן לחתום לך שהוא לא ישים לב, וזה בטח לא יהיה הדבר שימנע ממנו לנגן.

פורסם

הוא אולי לא ישים לב - זה נכון , אבל בטוח דבר אחד , שעם גישה כזו הסיכויים שלו להמשיך לנגן הם קטנים יותר ( ולטעמי גם לא כלכליים )

פורסם

אני לא מסכים.

הוא לא ישים לב להבדל בכלל, ואין שום סיבה שזה יעצור אותו מלנגן.

אין שום סיבה לא לקנות גיטרה זולה להתחלה, כי הרי הוא רק מתחיל ללמוד, והוא לא באמת יבדיל בין גיטרה של 200 שקל לגיטרה של 500 שקל.

חוץ מזה, אם הוא יקנה גיטרה יקרה ויראה שהוא לא רוצה לנגן, הוא ישאר עם פחות כסף ביד, ויצא מופסד מכל הכיוונים.

פורסם

שוב פעם

אתה לא יכול להתכחש לערך המוצר

אני אסביר שוב

אם הוא יקנה משומשת בסכום התקציב שלו - הוא יוכל לראות את הכסף בחזרה - עד כאן אתה יכול להבין ?

אני לא מדבר על הערך המוסף של האיכות - $$$$ זה מה אני מדבר

שיקולי תקציב ^^^

פורסם

כוונתי היא שגיטרות ב200 שקל, ועוד לא מחנות מוזיקה, נוטות להיות לא נוחות כמו שלא נשמעות טוב.

ולפי דעתי, האספקט הכי חשוב לנגן מתחיל היא נוחות ולא סאונד (התשובה לכל האנשים שאומרים שלא כדאי לקנות גיטרה ב500 שקל).

פורסם

אויש, תפסיקו עם כל השטויות ברגע זה!

לפני שעוד התחלתי לנגן הלכתי לכלי זמר לקנות גיטרה.

השמיעו לי גיטרה ב 500 ואחת ב 900 וגם אחת ב 300-400

ההבדל בין שלושתן היה מאוד מורגש, בכלל לא היה צריך להתאמץ כדי לשים לב.

כמובן שקניתי את האחת ב 900

לאחד מתחיל אני בהחלט ממליץ לקנות גיטרה בסביבות ה 500, אבל יש לי חבר שקנה אחת ב 300 ועד עכשיו, טפו טפו, אין לו שום בעיה לנגן עליה.

האמת שהוא די טוב.

פורסם

אני מסכים איתך, נוחות יותר חשובה מאשר סאונד בהתחלה.

לגבי זה שגיטרות זולות לא נוחות, אני לא מסכים. יש לידידה שלי גיטרה ב250 שקל, והיא נוחה, בדיוק כמו הגיטרה של חבר שלי שעלתה 800.

שילך לחנות ויבדוק מה הכי נוח... לי למשל מציק צוואר עבה, זה יכול להיות מעיק למתחילים.

פורסם

לי למשל מציק צוואר עבה

גם לי, מאוד.

אני מוצא את האקוסטית של אחותי הרבה יותר נוחה לניגון מאשר הקלאסית שלי (שנחשבת מצויינת למתחילים, אדמירה פלומה..) ואני מתחיל בעצמי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים