עבור לתוכן

אני מתלבט בין קנייה של שתי גיטרות

Featured Replies

פורסם

אין יותר מדיי מה להגיד

כמה שפחות כסף להוציא אני מעדיף

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=RS510

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JCcg485

לא ניגנתי אפעם לפני , אני רוצה לדעת אם אני יאהב את זה , אני רוצה לנסות

אין טעם לשכנע להוציא יותר כסף

אני מתכוון לקנות עם זה נרתיק וחוברת , אתם תומכים?

תודה מראש

פורסם

Silverhead

הם נותנים מתנה בשווי 20 שח' ( ההבדל בינם לבין הריו ;) )

אין משהו יותר זול :s05:

תחפש ביד 2 משהו ששוה ועם צליל נורמלי

פורסם

הRIO גרועה, SILVERHEAD...

פורסם

למען האמת גם סילברהד גרועים אבל בכל זאת, עדיפים מעט[מאוד מעט] על פני RIO.

פורסם

לא הייתי ממליץ לך לקנות גיטרה מהאינטרנט... כדאי שתלך לחנות ותראה מה הכי נוח לך.

פורסם

לא הייתי ממליץ לך לקנות גיטרה מהאינטרנט... כדאי שתלך לחנות ותראה מה הכי נוח לך.

^^

פורסם

זה כולה קלאסית ב 200 שח... כולן יהיו אותו דבר במחיר הזה..

אם אתה רוצה לקבל מוטיבציה ולראות אם זה קורץ לך לך ליוטיוב ותצפה בכל מיני קליפים שקשורים לגיטרות ותראה אם זה עושה לך את זה..

בכל מקרה אני למשל התחלתי עם גיטרה של 400 שח לנגן וכל הזמן רציתי לנגן,

אחרי זה עברתי לגיטרה של 200 שח ולא היה לי יותר מידי חשק לנגן בה..

הכי טוב שתלך לחנות ותתחיל לנגן סתם על איזה גיטרה ולראות אם את מבחין בהבדל בין 200 שח ל400-500 שח..

פורסם

הבעיה היא שהבחור לא יודע לנגן.

לך לחנות גיטרות רצוי מאד עם חבר שכן יודע לנגן בגיטרה שלפחות ידע להעריך אפילו במידה מינימלית אם מה שאתה עומד לקנות שווה משהו ומתאים לך.

ובמיוחד בקניה הראשונה, רצוי מאד להמנע מכלי זמר. מהנסיון שלי הם מוכרים לך לפי כמה כסף שאתה מוכן להוציא, לא לפי מה שמתאים לך ושאתה באמת צריך.

מה אתה צריך? גיטרה אקוסטית (עדיף על קלאסית בהתחלה) פשוטה, הן כולן עולות בסביבות 300-400 ש"ח.

אני אישית קניתי בכלי זמר את הגיטרה הראשונה שלי, אבל היה לי חבר שמנגן לעזור לי. בסוף קניתי קלאסית של חברה בשם SX בשווי 380 ש"ח.

ועבור חתיכת עץ זולה, היא אפילו נשמעת לא כ"כ רע.

בהצלחה, ואני מאחל לך שתסחף לעולם שכולו טוב :)

פורסם

בהצלחה, ואני מאחל לך שתסחף לעולם שכולו טוב :)

:kopfpatsch:

פורסם

אקוסטית היא גיטרה קשה למתחילים הכי טוב להתחיל מקלאסית ואז לעבור לאקוסטית

פורסם

:hizuk:

כמו כן אני ממש ממליץ לנסות לקנות משומשת טובה ( אתה גם יכול לקבל כמה שעורים - בדרך כלל מי שמוכר גיטרה הוא בעיניין של מוסיקה - קשרים זה טוב )

גם מבחינת ערך - מה תעשה אם לא בא לך לנגן בגיטרה - אחרי כמה זמן תיראה שזה לא בשבילך ? למי תמכור את הסילבר הד ? ובכמה , הערך הגדול של הגיטרה הזו היא בגגל שהיא חדשה וזהו - קנה משומשת טובה באותו תקציב ( כן אני מבין שאתה עדיין לא רציני ) וגם תוכל לקבל החזר על הכסף שלך אם לא תהיה מעוניין להמשיך ולנגן ואם כן תמשיך לנגן - יהיה לך כלי עם צליל טוב .

החיסרון היחידי שלא תהיה לך גיטרה נוצצת וחדשה :kopfpatsch:

פורסם

אל תקנה ספרדית... רצוי קלאסית רגילה או אקוסטית... אני מנגן על קלאסית רגילה ולך עם יד שתיים!

בעיקרון אתה רק מתחיל אז קח משהו עם תיבת תהודה גדולה... רק כי זה עושה יותר רעש...

פורסם

:hizuk:

כמו כן אני ממש ממליץ לנסות לקנות משומשת טובה ( אתה גם יכול לקבל כמה שעורים - בדרך כלל מי שמוכר גיטרה הוא בעיניין של מוסיקה - קשרים זה טוב )

גם מבחינת ערך - מה תעשה אם לא בא לך לנגן בגיטרה - אחרי כמה זמן תיראה שזה לא בשבילך ? למי תמכור את הסילבר הד ? ובכמה , הערך הגדול של הגיטרה הזו היא בגגל שהיא חדשה וזהו - קנה משומשת טובה באותו תקציב ( כן אני מבין שאתה עדיין לא רציני ) וגם תוכל לקבל החזר על הכסף שלך אם לא תהיה מעוניין להמשיך ולנגן ואם כן תמשיך לנגן - יהיה לך כלי עם צליל טוב .

החיסרון היחידי שלא תהיה לך גיטרה נוצצת וחדשה :kopfpatsch:

זה כולה 200 שקל !!!

לא מוכרים גיטרה כזאת גם אם לא כל כך בא לך להמשיך לנגן.....

פורסם

זה בדיוק מה שהתכוונתי

אם הוא קונה כזו ב 200 שח' פלוס נרתיק פלוס ספר - הוא הוציא כסף שהוא יותר לא יראה בחיים

אם הוא לקח את ה 200 - 250 שח' וקנה גיטרה משומשת ששווה 500 שח' 600 שח' חדשה ( לפעמים הוא יקבל גם את הנרתיק ואולי גם ספר ) - הוא יוכל למכור אותה אם לא ירצה יותר לנגן :bash:

אווטר מדליק :xyxthumbs:

פורסם

שתיהן גרועות, נקודה. לא רק שהן לא ידרבנו אותך לנגן, רוב הסיכויים שלא תרצה להמשיך לנגן אם תקנה אותן.

אז או שאתה חוסך, או שאתה זורק 200 שקל לפח (ולקנות מוואלה? ועוד שלא ניגנת על הגיטרה בכלל? באמת?)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים