עבור לתוכן

לאן נעלם המדריך מהאתר של הפיכת גיים פאד של פלייסטיין 1 ל-USB?

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

אני כבר מחפש כמה שבועות בלי מוצא לחפש את המדריך הנ"ל של הפיכת בקר פלייסטיישן 1 לבקר שיכול להיתחבר למחשב ב-USB והבעיה היא שאני פשוט לא מוצא אותו! ערכתי חיפושים רבים כאן, בגוגל ובספריית המועדפים שלי שחשבי אולי אולי זה יהיה לי שם.. שום מוצא, תם ונעלם בלי להשאיר סימן.. >:(

מצאתי באמזון רק מתאם לחיבור של שתי בקרים בעזרת מתאם שכזה של USB

רציתי לדעת אם מישהו ממכם יודע לאן הוא נעלם ואם הוא כבר לא אקטואלי אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בחיבורים ובקטוביות ואיך זה מתנהל. מבחינת טכנית בכללי זה לא בעיה, מגלים ת'חוטים של הבקר ושל הכבל USB, מחברים X ל-X ו-Y ל-Y ואז שמים היט שרינק על הכל כדי שיהיה אסטטי וטוב ואז מחברים למחשב ומתחילים לשחק.

הרבה תודה רבה וסוף שבוע נעים! ;)

פורסם

יצרתי סטיקי של מדריכים

בתוכו- יש את כל המדריכים הישנים והבסיסיים..

אם אני זוכר נכון - הוא צריך להיות שם

פורסם
  • מחבר

תודה רבה ארקדור, מצאתי את המדריך למוד אבל הבעיה שנזכרתי בה עכשיו היא שהחיבור בה הישתמש "אליאן" הנודע הוא חיבור פרללי אשר בעייתי אם ארצה להמשיך את המוד על עוד שלט ואז בעצם לעשות קרבות "באטל" שלי מול פרטנר.

עוד בעיה שנוכחתי אליה עכשיו היא שאין את הרטט המגניב שהשלט עושה כשאתה מפסיד וכאלה והשלט זקוק למתח חיצוני.

הינה הלינק למוד למתעניינים-

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=70953.0

רציתי לדעת אם אתה או אנשים אחרים מכירים איזה שהוא דרך פשוט כמו שאמרתי בערך בהתחלה, "לגזור, להדביק ולחבר ולהנות"..

כרגע אני רואה את הפתירון בצורה הכי פשוטה שהוא קניה של המתאם באמזון שעולה 5 דולר בערך רק שאין לי יכולת להזמין מהאיטרנט.. :(

וחוץ מזה מודינג זה כיף ואין כמו הריח של הבדיל השרוף! :lol:

הרבה תודה רבה על העזרה עד כה! :yelclap:

פורסם

לא חסרים היום כרטיסים פרלליים.. או מתאמים בין USB לפרלל..

לשיקולך..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים