עבור לתוכן

שאלה בקשר לצבא| את מי ולמה מזמינים לוועדה רפואית?

Featured Replies

פורסם

שלום

עשיתי את כל הבדיקות של הצו הראשון

וקבלתי הזמנה נוספת להתייצבות לוועדה רפואית

השאלה שלי היא אם את כולם מזמינים לשם? ואם לא, אז את מי כן?.. ולמה מזמינים?

תפרטו כמה שאפשר בבקשה

פורסם

תלוי בתיק הרפואי שלך וההתנהגות שלך שם בהתייצבות הראשונה שלך .

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שפתחו לי את התיק רפואי?

פורסם

זה בטוח . אתה מחוייב לחתום על ויתור סודיות בעיניין התיק הרפואי . כך שהם יכולים לבדוק את ההיסטוריה שלך .

פורסם

אתה מנסה לקבל 21/להוריד פרופיל?

אם אני זוכר נכון אז "הוועדה הרפואית" מורכבת מקצין כלשהו, רופא ובמידת הצורך גם פסיכיאטר מברה"נ.

תהיה בטוח שפתחו את התיק הרפואי שלך.

פורסם

כל רופא בצבא הוא קצין (לשם הקטנוניות), ובד"כ הוא מהווה את הוועדה הרפואית (תלוי במקרה כמובן, דין בעיה אחת הוא לא כמו של אחרת), אבל בגדול אפשר לזמן אותך על כל פיפס שהצבא מוצא לנכון לזמן אותך לגביו.

פורסם

^^^^^

לא מדויק אם אדם קיבל את התואר שלו אחרי הצבא הוא לא חייב להיות קצין במילואים

פורסם

לרוב הם פשוט יקבלו מינוי של קצין (AKA קצין רפואה, האלה עם הסרט הלבן על הכותפת).

פורסם
  • מחבר

אתה מנסה לקבל 21/להוריד פרופיל?

אם אני זוכר נכון אז "הוועדה הרפואית" מורכבת מקצין כלשהו, רופא ובמידת הצורך גם פסיכיאטר מברה"נ.

תהיה בטוח שפתחו את התיק הרפואי שלך.

ההפך, אם הם פתחו את תיק הרפואי שלי הם ישחררו אותי על נפשי, ואני בכלל רוצה ויכול מבחינה נפשית ופיזית להתגייס לקרבי (ואני לא אומר את זה סתם).

אני מפחד שהם פתחו את התיק הרפואי שלי ויגלו על העבר שלי כשהייתי בן 14 בערך

באותה תקופה הייתי בטיפול פסיכיאטרי בגלל דיכאון, פחדים (הייתי ילד קטן נו..).. אבל הטיפול הפסיכיאטרי לא מתועד בגלל שטופלתי אצל רופא פרטי

אבל מה שכן תועד זה שנטלתי תרופות פסיכאטריות (שרק הזיקו לי כי לקחתי אותם שבכלל לא הייתי צריך) למשך זמן של כמה חודשים...

חשוב לציין שוב שלא הייתי צריך את כל הטיפול הזה ואני בן אדם רגיל לחלוטין ואני לא אומר את זה סתם.. טעות חיי הייתה שהלכתי לטיפול הזה, זה דופק אותי עכשיו

יש למישהו הצעות מה לעשות? זה היום.. ואני רוצה להתגייס לקרבי כמו כולם.

ד"א

יש לי גם צילינדר בעיניים ואני מרכיב עדשות.. אז יכול להיות שהזמינו אותי בגלל זה?

פורסם

לא בגלל זה. זה בטוח!

תוצאי פרופיל 21 והכל היה סבבה.

פורסם
  • מחבר

לא בגלל זה. זה בטוח!

תוצאי פרופיל 21 והכל היה סבבה.

נו מה אתה עושה צחוק?

למה שאני אוציא פרופיל 21 אם אני רוצה להתגייס?

פורסם

ההפך, אם הם פתחו את תיק הרפואי שלי הם ישחררו אותי על נפשי, ואני בכלל רוצה ויכול מבחינה נפשית ופיזית להתגייס לקרבי (ואני לא אומר את זה סתם).

אני מפחד שהם פתחו את התיק הרפואי שלי ויגלו על העבר שלי כשהייתי בן 14 בערך

באותה תקופה הייתי בטיפול פסיכיאטרי בגלל דיכאון, פחדים (הייתי ילד קטן נו..).. אבל הטיפול הפסיכיאטרי לא מתועד בגלל שטופלתי אצל רופא פרטי

אבל מה שכן תועד זה שנטלתי תרופות פסיכאטריות (שרק הזיקו לי כי לקחתי אותם שבכלל לא הייתי צריך) למשך זמן של כמה חודשים...

חשוב לציין שוב שלא הייתי צריך את כל הטיפול הזה ואני בן אדם רגיל לחלוטין ואני לא אומר את זה סתם.. טעות חיי הייתה שהלכתי לטיפול הזה, זה דופק אותי עכשיו

יש למישהו הצעות מה לעשות? זה היום.. ואני רוצה להתגייס לקרבי כמו כולם.

ד"א

לפי ההסבר שלך הזמינו אותך מ2 סיבות . הראשונה בשביל לראות מה חומרת הראיה שלך . פגשתי אנשים עם 64 ו45 רק על ראיה אפילו 21 . והשני בשביל 'להסביר' את התרופות שנטלת בעבר . כניראה יעשו לך איבחון קליני מלא בשביל לשלול 'מחלת נפש' . גם אצל פסיכולוג וגם אצל נירולוג .

פורסם

אני הייתי בוועדה רפואית ויצאתי על 21 והלכתי להתנדב וסיימתי את החצי שנת שירות שלי לפני חצי שנה

ומאוד נהנתי

העצה שלי תלכי להתנדב אפילו אם זה 21

פורסם

בדרך כלל כשהצבא לא רוצה משהוא זו הזדמנות ללכת ישירות ללימודים אקדמאיים . התנדבות אפשר אחרי הלימודים

פורסם

כן אפשר אבל למה לדחות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים