פורסם 2008 בדצמבר 1016 שנים שלום לכולם בזמן האחרון יש לי בעיה מוזרה כשאני מפעיל תוכנות או איסקיו התוכנות נסגרות לי ואני מקבל את השגיאההמעצבנת הזאת שהתוכנה שהפעלתי נתקלה בבעיה ועליה להיסגר ויש למטה לשלוח דוח שגיאות או לא לשלוחמה אני צריך לעשות כדי לתקן את הבעיה?תודה מראש אליאור
פורסם 2008 בדצמבר 1016 שנים אתה מבין שמדובר בהודעת שגיאה הכי כללית שאפשר לתאר? על איזה מודול אותה תוכנה מתלוננת בהודעת שגיאה?
פורסם 2008 בדצמבר 1016 שנים לא להתייחס ולבטל את זהכפתור ימני על המחשב שלי מאפיינים בלשונית מתקדם דוח שגיאות ולבטל
פורסם 2008 בדצמבר 1016 שנים מחבר זה לא יפתור את הבעיה אם אני אבטל את הדוח שגיאות כמו שאתה אומר . זה קורה לפעמים באתרי אינטרנט ,באיסיקיו , זה קורה גם כשאני מפעיל את everest מזאת אומרת על איזה מודול התוכנה מתלוננת?
פורסם 2008 בדצמבר 1016 שנים לא אבל זה מציק ויש מישהו שיכול לפתור תבעיה חוץ מלנסות להתקין מחדש זה קורה בדרך כלל בעומס על המחשב
פורסם 2008 בדצמבר 1016 שנים מחבר אם אני אבטל את זה אני אקבל את אותה שגיאה רק בלי אפשרות לדוח שגיאות מה עשיתי בזה?והמחשב ממש לא בעומס כשזה קורה תודה בכל מקרה
פורסם 2008 בדצמבר 1016 שנים יניב קופר, אני מבקש שאם אין לך דעה חכמה או ידע לא לכתוב סתם שטויות.elior021, כאשר מופיעה ההודעה תחלץ על פרטים ותעתיק את התוכן לפה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.