עבור לתוכן

הביעו בבקשה דעתכם על המפרט הבא . המחיר שהציעו 1300 שח.

Featured Replies

פורסם

שלום לכם,

מצאתי אדם מסוים שרוצה למכור את המחשב הזה שאפרט להלן. המחיר שהוא רוצה עליו זה 1300 שח. עם שנתיים אחריות.

אני מעונין במחשב זה לעבוד עם הרבה הורדות באימיול ותוך כדי בתוכנות שונות וגלישה ברשת.. לשחק הרבה AMRICANS ARMY,doom,cod4 וכאלה בסגנון.

צריך שהמחשב יריץ את המשחק בנוח.

אני כבר דיברתי עם הבן אדם. וזה קרוב לסגירת העסקה. כיוון שאני לא מי יודע מה מבחין בין חברות ודגמים ומהירויות. אנא ממכם תאמרו לי האם המחשב הזה אכן מספיק חזק למטרות הנל? והאם המחיר הוא שווה את המוצע? תודה רבה לכולכם.

מעבד:

INTEL DUAL CORE E2160 2GHZ 1MB

קירור למעבד:

EVERCOOLER S775

לוח אם:

GUGABYTE GA-945GCMX-S2

זכרונות:

2X1GB DDR2 667MHZ SAMSUNG DUAL CHANEL KIT

דיסק קשיח:

WESTERN DIGITAL 250GB 7200RPM 16MB

כרטיס מסך:

GEFORCE 7600GT 256MB DDR3 LEADTEK

ספק כח:

400W TRUE POWER 12CM FAN

צורב:

PIONEER DVD DUAL LAYER X20

מארז:

MIDI ATX BLACK HJ 6000

פורסם

עדכן תקציב בכותרת + שימושים/העדפות בפוסט הראשון לפי חוקי הפורום - אחרת הדיון ינעל!

להסברים ודוגמאות גש לקרוא כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0

פורסם

לכל מה שקשור במשחקים מדובר בדי עגלה. הדו ליבתי החלש ביותר בארכיטקטורה הנוכחית. כרטיס מסך ישן. ה-"400W TRUE" הזה נשמע מפחיד משהו. לפי המארז והקירור למעבד, אני מניח שזה מפרט שנרכש מKSP לפני כשנה וחצי עד שנתיים. קח בחשבון שאין אחריות על שום דבר במחשב הזה חוץ מהדיסק הקשיח הזיכרונות והמעבד. שום "שנתיים אחריות" חברות גם דורשות הצגת חשבונית לאחריות אחרי תקופת זמן ארוכה. בנוסף, בדרך כלל האחריות היא שנה למחשב והשאר לפי חלקים, כל חלק והאחריות שלו. לרוב קשיחים של WD מקבלים 3 שנים ומעבדים וזיכרונות מקבלים "כל החיים" שזה עד שנה לאחר הפסקת ייצור. לוחות אם וכרטיסי מסך חדשים שקונים היום מקבלים 3 שנים, אבל זה לא תמיד היה.

E2140 + 2GB RAM + 7600GT, עדיין יריצו הכל היום, אני לא חושב שיש משהו שלא תוכל להפעיל. באילו הגדרות?זו כבר שאלה שונה לחלוטין! תוכל להוריד עם המחשב הזה חופשי (אגב סביר להניח שהוא די רועש). קח בחשבון שאת המשחקים של עוד שנה לא בטוח שתוכל להפעיל בתור יותר מקרטוע אחד גדול.

ב1300 אי אפשר לקנות גם שום דבר חדש שאפשר לקרוא לו מחשב שאמור להריץ משחקים. ב2000 ש"ח בערך תוכל לקנות את המינימום שבמינימום:

מעבד

Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore INTEL

425 ש"ח

לוח אם

P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL ASUS

245 ש"ח

זיכרונות

2X1GB Samsung DDR2 800MHZ

כ.מסך:

HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E 2.0 ASUS

470 ש"ח

קשיח:

320GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD

ש"ח235

צורב:

DVD±RW GH22NS x22 Black SATA

120 ש"ח

מארז + ספק

JSPTech N-630B Black Midi ATX 400W

210 ש"ח

הרכבה 100 ש"ח.

2010 ש"ח.

מחשב פשוט אבל חדש. 700 ש"ח. עם כרטיס מסך ומעבד חזקים ועדכניים יותר.

פורסם
  • מחבר

אכן זה אחריות של KSP [למרות שאני קונה ממישו באופן פרטי]...

YZ101 - הבנתי ממך, שאם אני יראה את המשחקים בהגדרות מסוימות, זה כן ירוץ כמו שצריך חלק ונוח. על איזה הגדרות מדובר. תראה אני לא מחפש איכות קולנוע. אבל שכן ירוץ באופן יפה ונחמד. אני לא עד כדי כך גיימר, רק המשחקים שהזכרתי לא יותר. ואם לרוב השימושים המחשב יפעל למשל אימיול יחד עם גלישה יחד עם תוכנות וכדו'.. כבר טוב. מה שכן חשוב לי גם המשחקים הנל שיוצגו לא באופן מקרטע. זה הכל. הגדרות בסיסיות כנראה.. האם זה יהיה טוב?

פורסם

יש לי הצעה טובה בשבילך:

מעבד: C2D E6750 @2.66 1333FSB

לוח: GB-P31 DS3L תומך במעבדי 45 ננו.

זכרונות: 2GBקורסייר סדרת XMS2 DDR II 800MHZ מיוחדים לאוברקלוק.

הכל עדיין באחריות.

בשבילך ב-1000 ש"ח. ביתרת הכסף תקנה לך כרטיס מתקדם יותר.

מעוניין? כתוב לי בפרטי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים