עבור לתוכן

צבע חדש לאוטו

Featured Replies

פורסם

על איזה רכב מדובר בכלל?

בכל מקרה, כמו שאמרו באחת התגובות הראשונות - אם זה לא הצבע המקורי של הרכב אתה חייב (לא, לא, באמת, חייב) לשנות את זה גם ברשיון הרכב או שהרכב לא עובר טסט.

קח בחשבון שכל שינוי כזה (עד לפני ~3.5 שנים) היה כרוך בלהגיע למשרד הרישוי (הידוע לשמצה) בחולון. וגם זה עולה כמה מאות שקלים...

דרך אגב, 3 אלף לצבע במקום מקצועי ומורשה זה כלום כסף.

• תגובות 35
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אני יודע שזה כלום כסף

ואני יודע שצריך לשנות

זה לא הבעיה

הבעיה הגדולה זה התנור

ושוב אני ואמר 3 אלף זה הערכה הכי קטנה שלי

לכו תדעו אם לא ירצו 5 ביכלל

מדובר בפיאט בראבו שנת 96

כול האוטו עולה 15 מי ישקיע עליו 5 רק לצבע ?

או אפילו יותר

אני חשבתי מקסימום אם אני עושה את זה יוצא לי 1000 שקל פלוס מינוס..

פורסם

אחרי התנור הזה דברים באוטו שלך יתחילו לעוף אחד אחרי השני...החל מחוטי החשמל

פורסם
  • מחבר

אחרי התנור הזה דברים באוטו שלך יתחילו לעוף אחד אחרי השני...החל מחוטי החשמל

פרט הסבר ונמק בבקשה

לא הבנתי כלום ......

פורסם

באמת בישביל איזה פיאט שנת 95 כל המאמץ הזה ? פשוט סע איתו גם אם יש לו כמה מכות

לא ביג דיל

פורסם
  • מחבר

היא שנת 96

ואין לה מכות ביכלל , כמה תיקונים קטנטנים

פשוט אני שונא את הצבע הלבן הזה ....

פורסם

מניסיון, בקיץ הארצישראלי (כל ה-11 חודשים שלו...), רק לבן.

פורסם

כל צביעה מיותרת של האוטו-מיותרת.

אתה מכניס אותו לתנור->חום למשך דיי הרבה זמן,הרכיבים בפנים שגם ככה כבר לא חדשים מתייבשים עוד יותר

ולאט לאט הם יפסיקו לעבוד,הדבר הראשון שיתחיל להתפורר ממש זה החוטי חשמל ואח"כ יתחילו לעוף חיישנים ורכיבים אחרים.

ככה ש..תסע וזהו,שמור על האוטו נקי מבפנים ומבחוץ ורק תהנה מזה

פורסם
  • מחבר

תנור במיילה אין לי

אז חשבתי לוותר על עניין התנור

מה אין איזה צבע המרייט או משהו חחחח?

פורסם

תנור במיילה אין לי

אז חשבתי לוותר על עניין התנור

מה אין איזה צבע המרייט או משהו חחחח?

תנסה עם לורדים ;D

פורסם

תנסה בעצמך, ואם לא יילך כמו שצריך, אז לא תהיה לך ברירה ללכת לעשות את זה מקצועי.

בכל מקרה, לא חושב שיש לך יותר מדי מה להפסיד (חוץ מהחומרים כשתעשה את זה בעצמך). אבל זה יכולה להיות התנסות סבבה, ולך תדע אולי ייצא טוב.

אתה יכול לנסות לארגן כמה תנורי ספירלה בשביל החדר גם. לא חושב שזאת הבעייה הגדולה פה. הבעייה היא העבודה והכלים, אבל נשמע כאילו יש לך את הכלים והידע לעשות את זה, אז למה לא?

זאת לא בדיוק מרצדס חדשה גם, לך תתפרע :)

פורסם
  • מחבר

תנסה בעצמך, ואם לא יילך כמו שצריך, אז לא תהיה לך ברירה ללכת לעשות את זה מקצועי.

בכל מקרה, לא חושב שיש לך יותר מדי מה להפסיד (חוץ מהחומרים כשתעשה את זה בעצמך). אבל זה יכולה להיות התנסות סבבה, ולך תדע אולי ייצא טוב.

אתה יכול לנסות לארגן כמה תנורי ספירלה בשביל החדר גם. לא חושב שזאת הבעייה הגדולה פה. הבעייה היא העבודה והכלים, אבל נשמע כאילו יש לך את הכלים והידע לעשות את זה, אז למה לא?

זאת לא בדיוק מרצדס חדשה גם, לך תתפרע :)

אני אכן יאמיץ את הגישה הזאת!

מה לגבי התנורים?

חשבתי באמת לשים כמה תנורים עם מאוררים עלייהם ככה יפזר את החום

השאלה כמה מעלות צריך ולכמה זמן?

30 מעלות ל24 שעות ?

זה נכון ?

למישהו יש מושג?

פורסם

זה אתה כבר צריך לשאול בעל עסק (או לחפש באינטרנט). ואתה לא צריך מאווררים. שים שניים שלושה תנורי ספירלה קרוב לרכב, יהיה חם יופי.

פורסם

חייבים מאווררים ע"מ לפזר את החום, שהצבע יאפה עד כמה שאפשר בצורה שווה לאורך כל המרכב, ו-50 מעלות יספיקו, כמו כן לא מומלץ שיהיו יותר מ-40 אחוזי לחות במהלך האפייה.

קח בחשבון שעבודת ההכנה לפני הצביעה (ניילונים וסלוטייפים על החלונות, המראות, הצמיגים וכל חלק אחר שלא צריך לקבל צבע) לוקח יותר זמן ממה שזה נראה.

פורסם

אבירם, במקרה הכי נוראי ולא ילך לך משהו תשנה את העיצוב לאיזה רובטריק ואני מבטיח לך שיהיה לך רכב משוכלל! ;D

בנוגע לצבע, כמו שנאמר, תצתרך ליצור איזור שכל התנורים יחממו בצורה שווה שלא יהיה לך קטע שנראה X והחלק השני נראה Y וזה יראה לא משהו. מצד שני כמו שנאמר, לא מדובר במרצדס שעולה איזה 100 ככה שתתפרע! :smile1:

ושוב פעם, כמו שנאמר ולכל הפיזיקאים וסתם לאנשים שיודעים- שחור= יותר חום= בולע את כל הצבעים. אז אם אתה רוצה מכונית חמה חמה בקיץ ובחורף ועוד יותר בישראל היפה והטובה שלנו זו הדרך! ;)

יאלה, לך לך תוריד לעצמך מדריך DIY/ מודינג מהאינטרנט שיסביר לך איך צובעים את הרכב בכוחות עצמך.. :lol:

בהצלחה ויום טוב! :xyxthumbs:

נ.ב-

כל המילים נכתבו בעת שעת עייפות ומחלה וציניות יתר, אין לקחת ברצינות את הנאמר..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים