פורסם 2008 בדצמבר 916 שנים על איזה רכב מדובר בכלל?בכל מקרה, כמו שאמרו באחת התגובות הראשונות - אם זה לא הצבע המקורי של הרכב אתה חייב (לא, לא, באמת, חייב) לשנות את זה גם ברשיון הרכב או שהרכב לא עובר טסט.קח בחשבון שכל שינוי כזה (עד לפני ~3.5 שנים) היה כרוך בלהגיע למשרד הרישוי (הידוע לשמצה) בחולון. וגם זה עולה כמה מאות שקלים...דרך אגב, 3 אלף לצבע במקום מקצועי ומורשה זה כלום כסף.
פורסם 2008 בדצמבר 916 שנים מחבר אני יודע שזה כלום כסףואני יודע שצריך לשנות זה לא הבעיההבעיה הגדולה זה התנורושוב אני ואמר 3 אלף זה הערכה הכי קטנה שלילכו תדעו אם לא ירצו 5 ביכללמדובר בפיאט בראבו שנת 96 כול האוטו עולה 15 מי ישקיע עליו 5 רק לצבע ?או אפילו יותראני חשבתי מקסימום אם אני עושה את זה יוצא לי 1000 שקל פלוס מינוס..
פורסם 2008 בדצמבר 916 שנים אחרי התנור הזה דברים באוטו שלך יתחילו לעוף אחד אחרי השני...החל מחוטי החשמל
פורסם 2008 בדצמבר 916 שנים מחבר אחרי התנור הזה דברים באוטו שלך יתחילו לעוף אחד אחרי השני...החל מחוטי החשמלפרט הסבר ונמק בבקשהלא הבנתי כלום ......
פורסם 2008 בדצמבר 1016 שנים באמת בישביל איזה פיאט שנת 95 כל המאמץ הזה ? פשוט סע איתו גם אם יש לו כמה מכות לא ביג דיל
פורסם 2008 בדצמבר 1016 שנים מחבר היא שנת 96ואין לה מכות ביכלל , כמה תיקונים קטנטניםפשוט אני שונא את הצבע הלבן הזה ....
פורסם 2008 בדצמבר 1016 שנים כל צביעה מיותרת של האוטו-מיותרת.אתה מכניס אותו לתנור->חום למשך דיי הרבה זמן,הרכיבים בפנים שגם ככה כבר לא חדשים מתייבשים עוד יותרולאט לאט הם יפסיקו לעבוד,הדבר הראשון שיתחיל להתפורר ממש זה החוטי חשמל ואח"כ יתחילו לעוף חיישנים ורכיבים אחרים.ככה ש..תסע וזהו,שמור על האוטו נקי מבפנים ומבחוץ ורק תהנה מזה
פורסם 2008 בדצמבר 1016 שנים מחבר תנור במיילה אין ליאז חשבתי לוותר על עניין התנורמה אין איזה צבע המרייט או משהו חחחח?
פורסם 2008 בדצמבר 1016 שנים תנור במיילה אין ליאז חשבתי לוותר על עניין התנורמה אין איזה צבע המרייט או משהו חחחח?תנסה עם לורדים ;D
פורסם 2008 בדצמבר 1016 שנים תנסה בעצמך, ואם לא יילך כמו שצריך, אז לא תהיה לך ברירה ללכת לעשות את זה מקצועי. בכל מקרה, לא חושב שיש לך יותר מדי מה להפסיד (חוץ מהחומרים כשתעשה את זה בעצמך). אבל זה יכולה להיות התנסות סבבה, ולך תדע אולי ייצא טוב. אתה יכול לנסות לארגן כמה תנורי ספירלה בשביל החדר גם. לא חושב שזאת הבעייה הגדולה פה. הבעייה היא העבודה והכלים, אבל נשמע כאילו יש לך את הכלים והידע לעשות את זה, אז למה לא? זאת לא בדיוק מרצדס חדשה גם, לך תתפרע
פורסם 2008 בדצמבר 1016 שנים מחבר תנסה בעצמך, ואם לא יילך כמו שצריך, אז לא תהיה לך ברירה ללכת לעשות את זה מקצועי. בכל מקרה, לא חושב שיש לך יותר מדי מה להפסיד (חוץ מהחומרים כשתעשה את זה בעצמך). אבל זה יכולה להיות התנסות סבבה, ולך תדע אולי ייצא טוב. אתה יכול לנסות לארגן כמה תנורי ספירלה בשביל החדר גם. לא חושב שזאת הבעייה הגדולה פה. הבעייה היא העבודה והכלים, אבל נשמע כאילו יש לך את הכלים והידע לעשות את זה, אז למה לא? זאת לא בדיוק מרצדס חדשה גם, לך תתפרע אני אכן יאמיץ את הגישה הזאת! מה לגבי התנורים? חשבתי באמת לשים כמה תנורים עם מאוררים עלייהם ככה יפזר את החום השאלה כמה מעלות צריך ולכמה זמן? 30 מעלות ל24 שעות ? זה נכון ? למישהו יש מושג?
פורסם 2008 בדצמבר 1016 שנים זה אתה כבר צריך לשאול בעל עסק (או לחפש באינטרנט). ואתה לא צריך מאווררים. שים שניים שלושה תנורי ספירלה קרוב לרכב, יהיה חם יופי.
פורסם 2008 בדצמבר 1016 שנים חייבים מאווררים ע"מ לפזר את החום, שהצבע יאפה עד כמה שאפשר בצורה שווה לאורך כל המרכב, ו-50 מעלות יספיקו, כמו כן לא מומלץ שיהיו יותר מ-40 אחוזי לחות במהלך האפייה.קח בחשבון שעבודת ההכנה לפני הצביעה (ניילונים וסלוטייפים על החלונות, המראות, הצמיגים וכל חלק אחר שלא צריך לקבל צבע) לוקח יותר זמן ממה שזה נראה.
פורסם 2008 בדצמבר 1016 שנים אבירם, במקרה הכי נוראי ולא ילך לך משהו תשנה את העיצוב לאיזה רובטריק ואני מבטיח לך שיהיה לך רכב משוכלל! ;D בנוגע לצבע, כמו שנאמר, תצתרך ליצור איזור שכל התנורים יחממו בצורה שווה שלא יהיה לך קטע שנראה X והחלק השני נראה Y וזה יראה לא משהו. מצד שני כמו שנאמר, לא מדובר במרצדס שעולה איזה 100 ככה שתתפרע! ושוב פעם, כמו שנאמר ולכל הפיזיקאים וסתם לאנשים שיודעים- שחור= יותר חום= בולע את כל הצבעים. אז אם אתה רוצה מכונית חמה חמה בקיץ ובחורף ועוד יותר בישראל היפה והטובה שלנו זו הדרך! יאלה, לך לך תוריד לעצמך מדריך DIY/ מודינג מהאינטרנט שיסביר לך איך צובעים את הרכב בכוחות עצמך.. בהצלחה ויום טוב! נ.ב- כל המילים נכתבו בעת שעת עייפות ומחלה וציניות יתר, אין לקחת ברצינות את הנאמר..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.