פורסם 2008 בדצמבר 916 שנים הייקניתי אוטו ומצב המרכב שלו דיי טוביש כמה מכות קטנות שצריכות בונדומעבר לזה אני רוצה לצבוע את הרכב בשחור(מה שמחייב עבודת פחחות טובה מאוד)מוסך לא בא בחשבון כי הוא רוצה 3 אלף שקלאז חשבתי לעשות את זה בעצמייש למישהו מושג כמה עולה פח צבע לאוטו של נגיד 3 ליטר וצפוי שקוף בערך 3 ליטר?חשבתי לעשות שחור מאט ועליו ציפוי מבריק זה יצא שחור מבריקאגב , מה לגבי פח בונדומה המחירים ?
פורסם 2008 בדצמבר 916 שנים אתה מצחיק אתה חושב שצובעים אוטו ב 500 שקל? שכח מזה ומיד. ואיך חשבת לצבוע אותו? עם מכחול אולי? צבע לאוטו מרססים, יש סיבה שיש לזה עוסקים מורשים. 3000 שקל זה לא כזה מחיר רע, תחסוך לעצמך שטויות, ותעשה את זה. אם תנסה לצבוע בעצמך, אני חותם לך שזה יוצא מגעיל ולא אחיד.
פורסם 2008 בדצמבר 916 שנים צביעה שתראה מקצועית דורש ליטוש הצבע הקיים (נייר זכוכית או התזת חול), צביעת פריימר ורק אז הצבע המיועד (אח"כ כמובן מומלץ לכה), כמובן שהכול צריך להעשות עם קומפרסור.כמו כן, מה שלא תעשה, אל תשכח לשנות ברישיון הרכב את העניין.
פורסם 2008 בדצמבר 916 שנים חח כמו שכבר אמרו צביעה של רכב זה לא לקנות פח צבע ולצבוע במברשת... עושים את זה אך ורק כאשר המשטח חלק לגמרי ע"י שיוף, ואז צובעים בכמה שכבות צבע ורק לאחר מכן ציפוי כלשהו..והצביעה נעשית גם אך ורק בהתזה, עם כלים מתאימים.. הכלים אל כוללים רק את ה"שפריצר" הזה, אלא גם מסכות מגן [הצבע הזה ממש לא בריא ולא מומלץ לנשום אותו] ומקום מוגן המותר על פי חוק ועל פי תקנים מסויימים לשמש לצביעה [גם כדי שהצבע לא יתפזר לסביבה ויזהם, וגם המקום חייב להיות נקי לחלוטים שלא היו לך גושים של אבק או לכלוך אחר בצבע]...מספיק פעם אחת שכבה עבה מדי, ויהיו לך בועות בצבע והתקלפויות תוך חודשים ספורים מהצביעה... זה למה עושה את זה בעל מקצוע... ו3 אלף לצביעה של כל הרכב זה ממש כלום [אלא אם כן האוטו ממש ממש קטן והצבע לא עולה הרבה, וגם זה בתנאי שהפחח ממש ממש זול]... צביעה הכי פשוטה ואפילו הייתי מרחיק לכת ואומר חובבנית עולה לרוב 5 אלף, ויכולה להגיע ל10 ואפילו 15 אלף אצל בעלי מקצוע שנחשבים למומחים בתחום....אלו הם הפחחים בלבד, לא אף סוג אחר של "צבע"...
פורסם 2008 בדצמבר 916 שנים מחבר אתם שלושתכם גנוביםאני יודע את סדר הצביעהיש לי מלטשת גם עגולה וגם רוטטת יש נירות זכוכית בכל המספריםיש חדר צבעאומנם לא בדיוק מיועד למכוניות (מיועד לרהיטים והאוטו נכנס שמה )ויש פיסטולט ויש קומפרסורואתם יודעים גם מה עוד יש?מסנן מים לקומפרסורויש גם דיסק של בוש בישביל הפולישהכלים זה לא הבעיהוגם יש לי נסיון בצבעוגם יש איתי נגר שאני מאחל לכול צבעי לצבוע כמוהו (שאני מאמין שהוא יצבע כי הוא בהרבה יותר טוב ממני)אז עדיין המעשי אומנם יהיה קשה אבל אפשרילכן התחלתי להיתענין בצבע שחור וציפוי שקוףורציתי לדעת את המחיריםואם ביכלל יש שחור מאט ....
פורסם 2008 בדצמבר 916 שנים פח כזה עולה בין 130 ל-300 שקל.אל תשכח לסנן את הצבע לפני שאתה שם אותו במיכל של האקדח.
פורסם 2008 בדצמבר 916 שנים מחבר אז זהושפה הבעיה הגדולהאת הצבע אני יודע שצריך לאפות הבעיה שהחדר צבע הוא סטריליאבל לא חםהוא בטמפ' החדריהיה בעיה רצינית של סדקים וקילופים אם אני לא יעשה בתנור הא?או שאפשר להיתחמק מזה ?מה אתם חושבים ?200 שקל אני חושב שאני ימצא פח סביר זה יהיה נחמד מאודד ....
פורסם 2008 בדצמבר 916 שנים מחבר ההגיון הפשוט אומר שאם לא הצבע לא יתאכה ואז בחום של 40 מעלות (יום קיצי חמים) הצבע יתבקע כמו אדמה של נחל יבש קל וחומר שחור שקולט חום אבל אי אפשר עם צבע אחר? קשה לי לוותר על 3 אלף ועוד שיש לי את האפשרות .....
פורסם 2008 בדצמבר 916 שנים 3 אלף נראה די זול קח בחשבון שהפיגמנט שחור הוא הכי יקראני לא זוכר את היחס אבל שחור עולה פי כמה מלבן
פורסם 2008 בדצמבר 916 שנים מחבר אני אומר 3 אלף כי זה מחיר ממוצע יש גם ב4 וב5 אני מודע לזה פשוט כואב הלב לתת 5 שיש את כול הכלים לעשות את זה מלבד תנור כולה 30 מעלות ל24 שעות אני על סף מאוררים ותנורי חימום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.