פורסם 2008 בדצמבר 1016 שנים אכן גמני חושב שלא כדאי לשים את זה בלחץכמו שנאמר כבר אתה לכול ללכת לחנות מקומית או אפילו להחליף או להאריך את החוטים הספק שלךיש צמה של 20 פיןאתה חותך אחד מארילך אותו מחבר ואז חותך עוד אחד מאריךל אותו מחבר ואז ככה הלאה עד שסיימת הכוללהשאיר אותם מתוחים זה לא כזה בריא לך תדע אם החיבור פים לא יקרע מהלוח יסדוק אותו או משהוזה עבודה של גג שעהשווה את השקט הנפשי ואת המראה הסופי של זה......
פורסם 2008 בדצמבר 1016 שנים מחבר איך אני יודע איזה חוטים אני צריך לקנות.באיזה חנות אני צריך לקנותוזהו? אני חותך כל חוט מחבר אליו (פשוט ככה? מחבר את הסיבים זה לזהבסיבוב כזה?) לכל צד?
פורסם 2008 בדצמבר 1016 שנים כןמזה איזה חוט?חוט חשמל רגיללא מהדקים האלה רקאם יש לך אפשרות(זה יהיה עדיף)תביא איזה ספק מסריחתחתוך ממנו חוט נגיד שחורתחתוך לו את כול החוט תחשוף אותוואז בספק שלך אתה עושה חיתוך באמצע מחבר את החוט מהספק הישן שם קצת איזולירבנד וזהו
פורסם 2008 בדצמבר 1016 שנים מחבר אין לי מאיפהלהשיג ספק ישן.וזהו אני פשוט מחבר ? לא צריך לעשות כמו תינוק לפי צבעים..או שזה לא משנה?
פורסם 2008 בדצמבר 1216 שנים ברור שמשנה.אתה לא רוצה שהפינאוט יהיה שונה. אתה רוצה את אותו הפינאוט.אם אתה לא רוצה להסתבך:http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/7497/cat/42למרות שאני חושב שזה יקר מדי. (כאשר הייתי צריך הארכה חיפשתי לקנות בוספו של דבר הכנתי כבלים משלי)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.