עבור לתוכן

תליית הספק עם אזיקונים, האם זה בטוח? + מה לעשות עם הקירור?

Featured Replies

פורסם

שלום, החוטים של הספק שלי HEC 400W לא מגיעים לכניסות בלוח אם. תליתי את הספק :

91674326wz4.jpg

w640.png

65925560bg4.jpg

w640.png

35810444kp7.jpg

w640.png

האם זה בטוח?

2. מול הספק יושבים 2 מאוררים של 80MM שמוציאים חום מהכוננים קשיחים, איפה למקם אותם עכשיו?

פורסם

בגדול כן, אבל איך שעשית את זה לא.

שמת אזיקונים מהסוג הכי קטן שיש, מנסיון הם לא מחזיקים כלום, טלטלה למחשב והם יפתחו, שים גדולים יותר.

פורסם
  • מחבר

אז חוץ מהעובי של האזיקונים הרעיון הכללי הוא סבבה לגמרי?

אין שום בעיה עם זה? עם אני אחזק את זה יותר ואחליף את האזיקונים זה פתרון טוב מאוד ושואף למצוין?

מה החסרונות?

פורסם

חשבת לקנות אולי סט הארכה ולחבר את הכל כמו שהוא תוכנן?

פורסם

כמו כן, מכיוון שגב הספק נמצא למעשה בתוך המארז, מומלץ להתקין מאווררים על הרשת המסומנת.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

shuy שני מאווררים של 80MM או אחד?

מה לעשות עם החור שמתחתיו?

ושוב אני חוזר האם יש חסרונות לזה?

Igrosh - היכן אפשר לקנות כזה דבר, כמה זה עולה ואיך אני מחבר? עם מלחם? אם אין לי ניסיון עם זה אבל יש לי ידיים טובות, זה אפשרי?

שאלה שלא קשורה בשביל שלא אפתח דיון בנפרד, האם חיבור מאוורר ללוח אם צריך להתחבר ללוח אם וגם לספק? או: או ללוח או לספק?

------------------------------עריכה------------------------------

שמתי לב ששכחתי לחבר כבל אחד ללוח אם של ה4PIN, והוא לא מגיע גם אחרי התלייה :-\

אני אחזור לרעיון של Igrosh איפה אני משיג סט ארכה, ואיך אני עושה את זה בדיוק? אני מר''ג.

פורסם

מספיק אחד שיכניס אוויר (אבל 2 טובים מן האחד...), מאוורר מתחבר או ללוח האם או לספק, לא לשניהם ביחד.

פורסם

אם החור אוורור שלו נמצא בצד שמאל, אני חושב שחשוב לשים שרוול ליציאה, ומקסימום להוסיף עוד מאוורר אחד בסופו (שיוציא את האוויר החם מהמארז)

אם החור נמצא למטה/למעלה, אז תדאג שהוא יהיה למטה, שים שם מאוורר שחודף אוויר, ואז בצד תוסיף את מה שכתבתי למעלה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות והיצירתיות.

אבל זה כבר לא רלוונטי, שכחתי לחבר את ה4PIN ללוח ועכשיו שמתי לב שהוא לא מגיע, או שאני אעשה הארכה רק לו או כבר להכל, בכל מקרה איפה אני מוצא \עושה\קונה\ מכין כזה דבר "הארכה" לחוטים של הספק.

תודה!

שוב אני מאזור ר''ג, גם ת''א טוב לי, אז עם מישהו מכיר חנות\בן אדם\ מדריך שיוכל לעזור לי ... אשמח.

פורסם

לדעתי, תעזוב אותך מקיטים ושטויות, התחלת ב-DIY ותמשיך בזה, קח ספק שרוף (אם אין לך כזה, כנס לאחת מחנויות המחשבים השכונתיות, הם ישמחו לזרוק עליך את כל הספקים השרופים שלהם), ובעזרת החוטים שאתה לוקח משם, תאריך את הצמות של הספק שלך.

אל תשכח בידוד מתכווץ ולא להתבלבל בין החוטים.

פורסם
  • מחבר

שי - הלכתי איתך, סובבתי את הספק שה4PIN בקושי בקושי מגיע למקום שהוא אמור להגיע, ואכן הוא הגיע. זה קצת מתוח אבל זה יתרגל וישתחרר.

זה קצת לא יפה על הלוח כי הוא מתוח לאורכו באלכסון :

dsc01796to0.jpg

dsc01797rl4.jpg

dsc01799od1.jpg

בקשר לרעיון שלך, אין לי מושג בעיניין אני מפחד להרוס, וגם אין לי זמן לזה חוץ מאחה''צ בקושי. (לקחת ספק שרוף וכו')

פורסם

מאד מאד מאד לא ממליץ על חיבור כבל מתוח... קיט הארכה עולה בחול עד 5$ כולל משלוח לישראל

פורסם
  • מחבר

מאד מאד מאד לא ממליץ על חיבור כבל מתוח... קיט הארכה עולה בחול עד 5$ כולל משלוח לישראל

לפי התמונות הכבל מאוד מאוד מתוח?

בחו''ל עולה 5 דולר, בארץ אין דבר כזה?

פורסם

אני לא רואה בעיה עם זה, הפלסטיק (בית החיבור) לוקח את רוב העומס, ככה שכמעט אין שום לחץ על הפינים עצמם שעל לוח האם או על ההלחמות בספק.

פורסם

הפלסטיק מחובר בעצמו ללוח אם.

זה לא מקצועי וזה לא בטיחותי שכבל יהיה מתוח ככה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים