עבור לתוכן

איך מתמודדים עם דחייה של בחורה ? נושא רציני

Featured Replies

פורסם

אחי היא לא שווה את זה, נראה לי שהיא סתם מתוסבכת. אני במקומך כבר הייתי מעיף אותה הרבה קודם.

• תגובות 48
  • צפיות 8.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

טוב קבלו עידכון : מאז היומיים של הפגישה אנחנו עדיין בקשר, כאילו אמרתי לה שנפגעתי וכדומה. והיא הסבירה את עצמה : כלומר היא הרגישה שם שדיברנו אחד לשניה כמו ידידים כזה ושלא היה קליק רומנטי, ושהיא לא חושבת שיש בעיה בי או משהו. שאני נראה לה מאוד חכם ומוכשר וחמוד ובלה בלה. ובכל מקרה היא תשמח אם נמשיך לדבר באיסיקיו כאילו בתור ידידים או משהו לא מוגדר , או לא יודע מה. בכל מקרה אם היא דחתה אותי או לא הרגישה קליק במציאות ? אז למה היא חולקת איתי מין אינטימיות כזו באיסיקיו ? כלומר מאיך שהיא חוזרת מהעבודה היא נכנסת רק כדי לדבר איתי ובלילה עד שהיא הולכת לישון היא מדברת איתי. וזה לא

דיבורים כמו של ידידים. זה על מה אכלת מה עשית מה הרגשת מה בלה בלה , יש הרגשה כזו של אינטימיות ושאכפת לה ממני , ושלי אכפת ממנה. כאילו אם היא דחתה אותי אז למה אכפת לה ממני ? והיא משקיעה שעות של שיחות איתי בצורה וירטואלית ? כלומר מה אני אמור לעשות במצב הזה ? לומר לה שאני מעדיף לא להיות איתה בקשר ? כלומר איך זה הגיוני שהיא חולקת איתי אינטימיות בצורה וירטואלית ובמציאות שידרה לי שלא מתאים ? מה אני אמור לעשות במצב כזה ? נראה לי שהיא נהנית מהחברה שלנו והשיחות שלנו וגם אני נהנה, אבל מה זה עוזר לי אם לא ייצא מזה כלום ? מה אני אמור כאילו לומר לה עכשיו בואי ניפגש עוד פעם וננסה ? או שאני אמור לחתוך מזה לגמריי ? כלומר די נעלבתי להרגיש דחוי , למרות שבתכלס גם אני לא נמשכתי אליה פיזית במציאות. כמו שנמשכתי לתמונות שלה שבהן היא נראתה כזה פצצה עם בגדים צמודים והכל. :nixweiss:

פורסם

התשובה לכל השאלות שלך נורא פשוטה.

כי היא בת. ככה זה.

פורסם

כמו שאמרתי.. מתוסבכת..

די ברור שהיא מעוניינת בך, אבל היא ביישנית ומתוסבכת ונוח לה עם המצב הקיים. לדעתי אתה צריך פשוט להתייחס אליה פחות. עדיין לדבר איתה, אבל לא יותר מדי. אני מאמין שהיא תתחיל לרדוף אחריך, ואז זה יהיה תלוי רק בך.

פורסם
  • מחבר

די ברור שהיא מעוניינת בך, אבל היא ביישנית ומתוסבכת ונוח לה עם המצב הקיים. לדעתי אתה צריך פשוט להתייחס אליה פחות. עדיין לדבר איתה, אבל לא יותר מדי. אני מאמין שהיא תתחיל לרדוף אחריך, ואז זה יהיה תלוי רק בך.

אי אפשר לדעת , אחרי שהפגישה בשני בלילה הסתיימה אחרי שעתיים ככה דיברנו באיסיקיו , וסתם איזה שעתיים רק דיברנו על הסרט שהיא הולכת לצפות בו וגם עזרתי לה למצוא קודקים, ואז קבענו שאחרי הסרט היא תתחבר ונדבר עליו. ואז גם דיברנו עליו איזה שעה. ורק ככה ב2 בלילה שבאנו לישון , והזכרתי כזה שבפעם הבאה אני אביא לה עוד סרטים או שנעשה הליכה כמו שארנו , אז היא אמרה את הקטע הזה שהיא לא הרגישה שהיה קליק ושהיא לא חושבת שיהיה משהו מעבר לפגישה שהייתה או מעבר לזה שנהיה ידידים ושלא נעים לה על הדיסק. ואז ביומיים למחרת היא אומרת שהיא שמחה שבחרתי כן להמשיך לדבר איתה. והיא באה ומתכתבת איתי שעות כאילו שלא קרה דבר ? ז"א אולי לא נעים לה שנפגעתי או שהיא נהנית לדבר איתי סתם כי משעמם לה ? בכל מקרה ההרגשה הזאת של הדחייה כבר ירדה לי. אבל מה זה עוזר לי שאכפת לה ממני והיא חולקת איתי מין אינטימיות דרך המחשב..? כי אולי אני סתם משלה את עצמי שייצא משהו, והיא בעצם סתם מדברת איתי ככה כי היא משועממת או שהיא אוהבת להרגיש שאני רוצה אותה. בכל מקרה אני לא מתכוון להזמין אותה שוב למשהו או להראות לה שהיא שולטת.

פורסם

לצערי אין הרבה דברים בחיים שאני מבין בהם. אבל אחד מהדברים הבודדים שאני מבין בהם זה בנות, ואפשר להגיד שאני מבין לא מעט.

אין סיכוי שהיא דיברה איתך מתוך רחמים. אם היא לא היתה מעוניינת, היא היתה מדברת איתך מקסימום חצי שעה, ובטח שלא עד 2 בלילה. ובטח ובטח שלא ממשיכה לדבר איתך בימים שלאחר מכן. בסבירות מאוד גבוהה, היא אמרה לך שהיא לא הרגישה שהיה קליק כי היא ביישנית ולא רגילה לקשר אמיתי עם בן, ולא כי היא באמת לא מעוניינת בך. הרבה פעמים אנשים ביישנים לא יודעים מה לעשות בסיטואציות שזרות להם ויש להם נטיה לברוח. זה בדיוק מה שהיא עשתה.

ברור שהיא נהנית לדבר איתך. כמו שאמרתי, היא לא בדיוק יודעת מה היא רוצה ובגלל שהיא ביישנית נוח לה כרגע לשמור על הקשר באינטרנט.

עכשיו אתה צריך להראות לה שאתה גבר, ושיש לך עוד דברים בחיים חוץ מהקשר איתה. אל תגיד לה כלום בקשר לזה. תמשיך לדבר איתה כרגיל, ופשוט לפעמים תגיד לה שאתה עסוק ולא כל כך יכול לדבר. צריך מצד אחד לגרום לה להרגיש מספיק נוח איתך, אבל מצד שני לגרום לה להבין שאתה מתקדם בינתיים. אחרי כמה ימים היא תבין שהיא מפסידה, ותנסה להזמין אותך. כנראה שלא ישירות, אבל היא תנסה לרמוז לך.

פורסם

VAZ ידידינו בפורום קודם כל ברוך הבא למועדון הלבבות השבורים, למרות שלפי ההודעה הראשונה אפילו שום התאהבות לא יצאה מזה, רק הפנטזיה שהתפוגגה שזה מאכזב.

היה לי מספיק ניסיון עם בחורות שמעדיפות להישאר ידידות אחרי קשר (במיוחד!) כי לדעתי הם אוהבות להחזיק אותנו בזין שלנו.

פשוט ככה יש להן הרבה גברים כאלה, ידידים, שהן מחזיקות בזין שלהם ומתי שיתחשק להם הן יקפצו לדום ויענגו אותן.

כמובן זה השערה, אבל זה התחושה שהייתה לי מהסוג הזה של הבנות ותמיד היה לי אותו סיפור מחליא של נשאר ידידות-כלומר "נשמיך לזיין לך את השכל כדי שאני לא אהיה בודדה לעולם גם שיש לי שניה אחת פנויה." או "אניח אוהבת שיש לי 7 בנים שמדברים איתי בו זמנית באיי סי קיו" -שוב, כי הן אוהבות להרגיש רצויות, כולם אוהבים את זה-רק שהן מנצלות, בצורה טבעית מטבע היותן בנות כנראה.

אז זרוק אותה כבר, קפל את האגו לתוך הארון לכמה שבועות הקרובים, תלויי במי תפגוש וכמה אתה מוכן להשלים עם זה, ותמשיך הלאה.

יש מקרים הרבה הרבה, הרבה יותר חמורים.

פורסם
  • מחבר

VAZ ידידינו בפורום קודם כל ברוך הבא למועדון הלבבות השבורים, למרות שלפי ההודעה הראשונה אפילו שום התאהבות לא יצאה מזה, רק הפנטזיה שהתפוגגה שזה מאכזב.

היה לי מספיק ניסיון עם בחורות שמעדיפות להישאר ידידות אחרי קשר (במיוחד!) כי לדעתי הם אוהבות להחזיק אותנו בזין שלנו.

פשוט ככה יש להן הרבה גברים כאלה, ידידים, שהן מחזיקות בזין שלהם ומתי שיתחשק להם הן יקפצו לדום ויענגו אותן.

כמובן זה השערה, אבל זה התחושה שהייתה לי מהסוג הזה של הבנות ותמיד היה לי אותו סיפור מחליא של נשאר ידידות-כלומר "נשמיך לזיין לך את השכל כדי שאני לא אהיה בודדה לעולם גם שיש לי שניה אחת פנויה." או "אניח אוהבת שיש לי 7 בנים שמדברים איתי בו זמנית באיי סי קיו" -שוב, כי הן אוהבות להרגיש רצויות, כולם אוהבים את זה-רק שהן מנצלות, בצורה טבעית מטבע היותן בנות כנראה.

אז זרוק אותה כבר, קפל את האגו לתוך הארון לכמה שבועות הקרובים, תלויי במי תפגוש וכמה אתה מוכן להשלים עם זה, ותמשיך הלאה.

יש מקרים הרבה הרבה, הרבה יותר חמורים.

יש מצב שאתה צודק, בכל מקרה ההרגשה של הדחייה כבר ירדה לי. כי אני מסתכל במראה ואני אוהב את עצמי והיא גם אמרה שאין לזה שום קשר למראה או לזה שהתביישתי או למשהו כזה או אחר. בכל מקרה שבחורה מדברת עם 7 אנשים במקביל אתה מרגיש את זה. פה אני מדבר איתך על שיחות שההפסקות היחידות זה ללכת להביא משהו לשתות או להשתין , יענו שאתה כל שניה רואה אותה על typing . מה שכן אני אברר איפה זה עומד בדיוק ואדע איך להתנהג כדי לא לגרום לעצמי להפגע. כיף לי להיות בחברתה אפילו עם זה בצורה וירטואלית, כלומר גם בתור ידידה היא עדיין בן אדם מעניין יחסית לבנות אחרות. והיא לא בחורה כזאת היה לה רק חבר אחד , מגיל 17 עד 18 והיא אמרה שהיא לא הגיעה איתו למשהו ממש אינטימי - מיני.[br]פורסם בתאריך: 11.12.2008 בשעה 01:55:17

לצערי אין הרבה דברים בחיים שאני מבין בהם. אבל אחד מהדברים הבודדים שאני מבין בהם זה בנות, ואפשר להגיד שאני מבין לא מעט.

אין סיכוי שהיא דיברה איתך מתוך רחמים. אם היא לא היתה מעוניינת, היא היתה מדברת איתך מקסימום חצי שעה, ובטח שלא עד 2 בלילה. ובטח ובטח שלא ממשיכה לדבר איתך בימים שלאחר מכן. בסבירות מאוד גבוהה, היא אמרה לך שהיא לא הרגישה שהיה קליק כי היא ביישנית ולא רגילה לקשר אמיתי עם בן, ולא כי היא באמת לא מעוניינת בך. הרבה פעמים אנשים ביישנים לא יודעים מה לעשות בסיטואציות שזרות להם ויש להם נטיה לברוח. זה בדיוק מה שהיא עשתה.

ברור שהיא נהנית לדבר איתך. כמו שאמרתי, היא לא בדיוק יודעת מה היא רוצה ובגלל שהיא ביישנית נוח לה כרגע לשמור על הקשר באינטרנט.

עכשיו אתה צריך להראות לה שאתה גבר, ושיש לך עוד דברים בחיים חוץ מהקשר איתה. אל תגיד לה כלום בקשר לזה. תמשיך לדבר איתה כרגיל, ופשוט לפעמים תגיד לה שאתה עסוק ולא כל כך יכול לדבר. צריך מצד אחד לגרום לה להרגיש מספיק נוח איתך, אבל מצד שני לגרום לה להבין שאתה מתקדם בינתיים. אחרי כמה ימים היא תבין שהיא מפסידה, ותנסה להזמין אותך. כנראה שלא ישירות, אבל היא תנסה לרמוז לך.

יש מצב שכן , כי שליוותי אותה לבית היא כל שניה אמרה "עד פה עד פה" ושלא נעים לה שיש לי הרבה ללכת עד הבית שלי בחזרה. ושהגענו כזה קרוב לבית שלה היא אמרה כזה טוב זהו מספיק כי לא רוצה שישאלו אותה שאלות אחר כך...ההורים שכנים או מי שיראה כי היא ביישנית כזו גם. יש מצב שהיא סתם אוהבת לדבר איתי בזמן הפנוי שלה ושאכפת לה שאני ארגיש טוב ושום דבר מעבר. למשל היא אמרה שהיא תבוא הערב אחרי שהיא הולכת לחברה ונדבר , והיא לא התחברה. סימן שהלילה היא ראתה סרט והלכה ישר לישון בלי לבוא לדבר איתי. לא שאכפת לי כבר אני כבר לא מרגיש פגוע. חוץ מזה אין לי אפילו את הטלפון שלה , האמת שגם לא ביקשתי. רק לפני שנפגשנו נתתי לה את שלי ואמרתי שאם היא לא תמצא אותי או משהו שתתקשר. בקיצור עדיף לי להשקיע במישהי שתשדר לי שהיא רוצה אותי במציאות , ושלא תעשה לי טובות.

פורסם

מכיר את האנשים שאומרים לך "תיהיה עצמך" ?

האנשים האלה מתים רווקים-בתולים.

אין בזה שום היגיון.

תשקיע בעצמך, תפסיק להיות ביישן! - זאת בחורה, לא אלוהים!

תתלבש יפה (ולא "איסיקיו סטייל") - זה נותן רושם רישוני שלא פחות חשוב משאר האקט.

אל תתרגש ממנה, בסה"כ בחורה, אין שום סיבה להתרגש.

הבחורה לא רוצה? שתלך קבינימט.

זרקה אותך? תעבור להבאה!

דחתה אותך? אין לך מה להפגע, במקום לבזבז כוחות מיותרים על "ריגשי"

תמשיך לבחורה הבאה.

לדעתי, שורש הבעיה שלך הוא הסינון שלך, מאד קפדני. (כנראה קפדני מדי)

תנסה להרפות קצת, לנסות תחומים חדשים, להכיר גם אנשים שלא היו איתך בסיס, בחטיבה, יסודי וגן חובה.

לגלות אופקים חדשים.

בהצלחה.

פורסם

פותח הדיון: אתה אמרת בהתחלה שאף פעם לא באמת התחלת עם בחורות, אלא בחורות התחילו איתך וכו' וכו'.

אז סליחה שאני טיפה "פולש" לך לפרטיות, אבל אני שואל ברצינות - האם אתה, היית במערכת יחסים? האם אתה בעל נסיון מיני?

בנוסף על כך, קשה לי להבין למה אתה מתלבט עם כ"כ הרבה שאלות בקשר לבחורה הזו.

כן, היא נשמעת כמו בחורה ממש אחלה, וזה לא משהו שממש קל למצוא(אבל גם לא כזה קשה) - אבל נדמה שאתה לא ממש ממש רוצה אותה, אז למה להתענות עם דברים שאין עליהם תשובה?

רוב הסיכויים שאתה אכן יכול להיות יפה יותר.

רוב הסיכויים שאתה אכן יכול להיות גברי יותר.

מצויין, זה אומר שיש לך לאן לשאוף.

השאלה היא אם היא שווה את זה בשבילך, וכנראה שלא.

אני חושב שאם כיף לך איתה בתור ידידה אז תמשיך באמת בתור "ידיד" שלה, אבל אל "תתמכר" לידידות הזו - כי אז זה יימשך ככה לכמעט נצח נצחים.

צא ממנה טיפה פה ושם ואז או שהיא תבין שהיא רוצה אותך(או לא רוצה אותך) או שאתה תבין מה אתה רוצה - בכל מקרה, אתה מרוויח.

אתה צריך לחשוב כאן אך ורק על עצמך, אז מה עם היא רוצה שתמשיכו להיות ידידים? אם אתה לא רוצה, אתה באמת תישאר בידידות רק בשביל לא לפגוע בה? זו התנהגות הרסנית.

הבחורה הכי טובה שאי פעם תהיה לך היא הבחורה שכל מה שתעשה איתה יתאים בדיוק לרצונות שלך, שעצם זה שאתה איתה זה קודם כל ובעיקר בגלל שאתה רוצה להיות איתה.

פורסם

אחי אתה צריך להפסיק לנתח כל דבר שהיא עושה...תפסיק להגיד היא אמרה ככה סימן שהיא חושבת ככה... היא לא רצתה שאני אלווה אותה זה אומר ש...היא לא עשתה ככה וכו'...

עזוב תעשה STOP תפסיק לחשוב למה "היא" ותתרכז בעצמך וברצונות שלך! ותפעל לפי מה שאתה רוצה.

אתה רוצה אותה אבל מבואס שהיא רק רוצה להיות ידידה ? תגיד לה בפנים בצורה ישירה נגיד... שמעי מצאת חן בעיני אבל אני לא מחפש קשר של ידידות כרגע

מה אתה מתבייש? מה אתה חושב שאם אתה שם את זה על "אש קטנה" אז פתאום היא תשנה את דעתה עוד כמה ימים ותרוץ אליך?

פורסם
  • מחבר

פותח הדיון: אתה אמרת בהתחלה שאף פעם לא באמת התחלת עם בחורות, אלא בחורות התחילו איתך וכו' וכו'.

אז סליחה שאני טיפה "פולש" לך לפרטיות, אבל אני שואל ברצינות - האם אתה, היית במערכת יחסים? האם אתה בעל נסיון מיני?

בנוסף על כך, קשה לי להבין למה אתה מתלבט עם כ"כ הרבה שאלות בקשר לבחורה הזו.

כן, היא נשמעת כמו בחורה ממש אחלה, וזה לא משהו שממש קל למצוא(אבל גם לא כזה קשה) - אבל נדמה שאתה לא ממש ממש רוצה אותה, אז למה להתענות עם דברים שאין עליהם תשובה?

רוב הסיכויים שאתה אכן יכול להיות יפה יותר.

רוב הסיכויים שאתה אכן יכול להיות גברי יותר.

מצויין, זה אומר שיש לך לאן לשאוף.

השאלה היא אם היא שווה את זה בשבילך, וכנראה שלא.

אני חושב שאם כיף לך איתה בתור ידידה אז תמשיך באמת בתור "ידיד" שלה, אבל אל "תתמכר" לידידות הזו - כי אז זה יימשך ככה לכמעט נצח נצחים.

צא ממנה טיפה פה ושם ואז או שהיא תבין שהיא רוצה אותך(או לא רוצה אותך) או שאתה תבין מה אתה רוצה - בכל מקרה, אתה מרוויח.

אתה צריך לחשוב כאן אך ורק על עצמך, אז מה עם היא רוצה שתמשיכו להיות ידידים? אם אתה לא רוצה, אתה באמת תישאר בידידות רק בשביל לא לפגוע בה? זו התנהגות הרסנית.

הבחורה הכי טובה שאי פעם תהיה לך היא הבחורה שכל מה שתעשה איתה יתאים בדיוק לרצונות שלך, שעצם זה שאתה איתה זה קודם כל ובעיקר בגלל שאתה רוצה להיות איתה.

אפשר להבין למה אני לא נמשכתי אליה ישר במציאות. כי זאת הייתה סיטואציה מביכה גם בשבילי וגם בשבילה , והיא גם הייתה עם שיער כזה אסוף ולא עם בגדים כזה צמודים ושיער פזור כמו מה שאני אהבתי שפינטזתי. אין לי הרבה נסיון במערכות יחסים , בתכלס רק בחורה אחת של קשר של 4 חודשים ככה אבל גם בו לא ממש אהבתי אותה , סתם עשיתי כזה הצגה ונתתי לה להרגיש מה שהיא רוצה. היו לי קשרים כאלה עם ידידות שיצא לי לשכב איתן, או בחורות שהכרתי בפאב או ברשת ויצא מזה סקס, אבל לא הרגשתי כלום תוך כדי הסקס. וגם איך שנגמר הסקס כזה נגעלתי מהם לא יכלתי להרגיש שאני אוהב אותם או משהו. כי כמו שאמרתי , אני נמשך קודם כל לאינטילגנציה והמוח זה האיבר הכי מיני בגוף בעקרון. אני לא פוחד לפגוע בה , אם אני לא ארצה לדבר איתה יותר אני אגיד לה. בתכלס היא זו שנתנה לי את ההרגשה של הדחייה. אני לא אתמכר אבל שמישהי עוזרת לך כזה בחיים גם בקשר של ידידות זה יכול להיות טוב. נראה מה יהיה , לילה טוב :]

פורסם

אתה הורג אותי

שתיים וחצי בלילה אתה יושב לדבר על בחורות ?

או שאולי זה על הדרך והלשונית השניה על JDATE ? ( שוק הבשר )

מקום מעולה להכיר ( ולא רק אחת גם יותר ;) )

אין הרבה מה ליטחון בנושא נשים הן נשים ואי אפשר להבין אותם ביגלל העיקרון הפשו , הן אינן מבינות את עצמן וכמה שהן יותר אינטילגנטיות הן מבינות את עצמן פחות .

אחת הולכת עשר באות - רציני , יש להן חוש ריח מפותח :

פורסם

עכביש יש לך ברשת משהו?

(אה תרתי משמע גיחי)

פורסם
  • מחבר

אתה הורג אותי

שתיים וחצי בלילה אתה יושב לדבר על בחורות ?

או שאולי זה על הדרך והלשונית השניה על JDATE ? ( שוק הבשר )

מקום מעולה להכיר ( ולא רק אחת גם יותר ;) )

אין הרבה מה ליטחון בנושא נשים הן נשים ואי אפשר להבין אותם ביגלל העיקרון הפשו , הן אינן מבינות את עצמן וכמה שהן יותר אינטילגנטיות הן מבינות את עצמן פחות .

אחת הולכת עשר באות - רציני , יש להן חוש ריח מפותח :

חח יאללה לילה טוב עכביש. אגב אם כבר אתה ער קח אני אקדיש לך שיר , תקשיב טוב למילים

האמת שזה השיר שאני צריך להקדיש לה חח " Now I just want to thank you

For going insane" תקשיב למילים של השיר הזה , שיר מדהים. לילה טוב :)

http://il.youtube.com/watch?v=wc25xw3s5fE

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים