עבור לתוכן

איך מתמודדים עם דחייה של בחורה ? נושא רציני

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הכאילו הזה גורם לך להשמע אדיוט.

זה היה כאילו בכוונה.......כאילו חח

עכשיו ברצינות : מי מבזבז מהזמן שלו להתעסק בדברים שלא קשורים אליו ? אם אתה חושב שאני האידיוט סבבה , גם ככה לאין לדעה וירטואלית חשיבות בעניי.

• תגובות 48
  • צפיות 8.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא נותן לאף בן אנוש להוריד את הערך שלי חח אני לא שם על בני אנוש או חוצנים או מי שזה לא יהיה , בכל מקום שהייתי בו בצבא בעבודה וכדומה.

אני בן אדם שלא נפגע משום דבר...אבל פעם ראשונה בחיים שקרה לי שהרגשתי כאילו פגיעה וכאב.

אתה אומר שאתה "בן אדם שלא נפגע משום דבר" ושאתה "לא שם על בני אנוש".

אתה נשמע לי לא אנושי.

תנסה לחשוב על הדברים שאמרת ולבדוק אם אולי חוסר התחושה וחוסר הרגשות בחיים שלך קצת מהווים מכשול בחייך כאשר אתה דווקא רוצה להרגיש ורוצה לדעת מה האדם מולך חושב ושכן אכפת לך ממנו פתאום. אולי מרוב מחסומים שהצבת לרגשות שלך בחיי היומיום שלך, אתה קצת לא רגיל להרגיש. ומניסיון אישי - לבנות יש "רדאר" שתמיד מגלה אוטנטיות ואמיתיות. אולי יכול להיות שהיא הרגישה שאתה קצת מנותק. קצת לא מרגיש אותה. קצת לא נוכח.

תנסה לקחת את הזמן ולחשוב עד כמה זה טוב ולמה אתה כל כך מתגאה בכך שאתה לא נותן לאף אדם להתקרב אליך באמת ולהרגיש ואפילו להפגע לפעמים.

אני חושב שנבהלת מזה שפתאום הרגשת משהו. והבהלה הזו היא זו ששיתקה אותך והורידה לך את הביטחון באותם רגעים.

אולי בגלל זה אתה כועס על עצמך ולא עליה.

פורסם
  • מחבר

אתה אומר שאתה "בן אדם שלא נפגע משום דבר" ושאתה "לא שם על בני אנוש".

אתה נשמע לי לא אנושי.

תנסה לחשוב על הדברים שאמרת ולבדוק אם אולי חוסר התחושה וחוסר הרגשות בחיים שלך קצת מהווים מכשול בחייך כאשר אתה דווקא רוצה להרגיש ורוצה לדעת מה האדם מולך חושב ושכן אכפת לך ממנו פתאום. אולי מרוב מחסומים שהצבת לרגשות שלך בחיי היומיום שלך, אתה קצת לא רגיל להרגיש. ומניסיון אישי - לבנות יש "רדאר" שתמיד מגלה אוטנטיות ואמיתיות. אולי יכול להיות שהיא הרגישה שאתה קצת מנותק. קצת לא מרגיש אותה. קצת לא נוכח.

תנסה לקחת את הזמן ולחשוב עד כמה זה טוב ולמה אתה כל כך מתגאה בכך שאתה לא נותן לאף אדם להתקרב אליך באמת ולהרגיש ואפילו להפגע לפעמים.

אני חושב שנבהלת מזה שפתאום הרגשת משהו. והבהלה הזו היא זו ששיתקה אותך והורידה לך את הביטחון באותם רגעים.

אולי בגלל זה אתה כועס על עצמך ולא עליה.

לא אמרתי את זה , אין מישהו שלא נפגע או שאין לו רגשות. לכל בן אדם יש נשמה , אבל לכל אחד יש את ההגנות שלו והחומות שלו.

כלומר אתה למשל תוכל להעלב ממשהו שאמר לך המוכר מכולת ? או מישהו שאתה לא מכיר ? או אדם ככה וככה בחיים שלך. אני לרוב לא נעלב משום דבר או מרגיש הרגשה רעה או משהו , גם לא יודע אולי לא היו מקרים שאנשים פגעו בי בחיים. וכן יש מצב שאתה צודק , לרוב רוב האנשים לא פותחים את עצמם בפני אנשים או נשארים חסומים כדי לא להפגע. נגיד שאני פוגש בן אדם חדש , אני תוך כמה שניות רק מהסתכלות מעריך אם יהיה לי שווה להיות איתו בקשר או לא.

וכן אתה צודק , מתוך עשרות בחורות שפגשתי גם עם זה במקומות עבודה , שכנות , חברות של אחותי , ידידות וכדומה. לרוב לא הרגשתי כלום. כאילו גם אם ניסיתי אז כלום כלום. ויש מצב שפה פעם ראשונה מישהי מצאה חן בעניי ואז שהתחלתי להרגיש..זה שיתק אותי כזה. אבל אני שמח שחווויתי את ההרגשה הזו , התחושה הזו של דחייה או אכזבה או לא יודע מה זה , זו תחושה אנושית שאף פעם לא חוויתי , כנראה שזה מין הורמון בגוף או משהו. ואני שמח שחוויתי את זה. כי מכל הרגשה וחוויה לומדים ומתחשלים בסך הכל.

פורסם

גם אני הייתי כמה פעמים דחויי, זה דבר טיבעי וכמעט כל גבר סופג את זה..... אז קח את זה באיזי ואל תבוא עם ציפיות שתהייה חבר שלה.

לא רוצה?! סבבה... שלום.

ואז אתה עובר הלאה, עם הזמן אתה רוכש לך ניסיון עד שתגיע לבחורה האולטימטיבית.

אגב, ככל שאתה יותר פעיל בחוץ ובחברה ופחות במחשבים הביטחון העצמי שלך עולה, בדוק.

פורסם

VAZ !

מזל טוב! אתה גבר ויש לך אגו.

מה לעשות זה מין דבר כזה שגורם לך להיפגע בכל פעם שמישהי תגיד לך שהיא לא מעוניינת גם אם זאת מישהי שלא היית יורק לכיוון שלה.

אבל בכל זאת יש כמה דברים שצריך לזכור כדי לא לקחת את החיים קשה מדי.

1. כגודל הציפיה כך גודל האכזבה. אני מניח שבגלל שהיה לכם כל כך הרבה במשותף והיה קליק טוב ברשת, ציפית להרבה, אבל מה לעשות, לדרבי יש חוקים משלו.

2. הרשת היא לא תמיד מקום טוב למצוא את "האחת". ובדרך כלל (ממה שאני ראיתי), כדי למצוא מישהו/י מתאים/ה ברשת צריך להשקיע המון זמן ואנרגיות בחיפושים והפרדת ה"מוץ" מן ה"תבן". ובינינו, לדעתי עדיף כבר לצאת עם החברים שלך לאיזה פאב. אז אל תתפלא אם מישהי אקראית שפגשת בטעות בפייסבוק היא לא "אהבת חייך".

3. הדרך הטובה ביותר להתמודד עם דחייה היא לנסות שוב (אבל לא עם אותה אחת, כן? זה נחשב הטרדה). לאחר שניסית מספיק פעמים ונופנפת, אתה מתחיל לפתח עור של פיל.

4. ונסיים בנימה אופטימית: לכל סיר יש מכסה , אבל אם לא תחפש לא תמצא אותו. אז אל תתבעס ואל תתיאש.

פורסם

טעות

הרשת היא מקום מצויין להכיר נקבות ::ladysman:

אם לא יצא רציני - גם חפיף זה חביב :gorgeous:

ומצטרף לאכזבות מהרשת - מפתחים עור של פיל , מערכות יחסים נופלות על מילה אחת לא במקום , אההה , מתרגלים ומחליקים , יש ימבה כוסיות הלכה אחת באות עשר . ( זו הגישה הטובה ביותר להכרויות ברשת - הן חושבות בדיוק אותו דבר ולא לוקחים ברצינות דייט או שיגול - אם יצא טוב , לא יצא גם בסדר ;) )

פורסם

אל תתבלבל. לא אמרתי שהרשת היא לא מקום טוב להכיר בנות. אמרתי שהיא לא מקום טוב למצוא את "האחת".

פורסם

פותח הדיון - אתה... מוזר משהו.

בפסיכולוגיה תמיד אומרים שהצעד הראשון לפתרו בעיה כלשהי הוא הכרה בקיומה.

אני נכנסתי לדיון הזה בציפייה למשהו כמו "מישהי דחתה אותי! ואני לא מבין למה! הכל היה מושלם!"

אבל זה ממש לא המקרה.

לא רק שתיארת באופן מדוייק לחלוטין את מה שקרה בדייט עצמו(שהוביל ל"דחייה") אלא גם ניתחת בעצמך את כל הבעיות שצצו, גם מכיוונך וגם מכיוונה.

מה זה אומר? זה אומר שאתה יודע בדיוק מה "לא בסדר" איתך בתחום הזה(ולא, זה לא אומר שאתה לא בסדר כבן אדם, פשוט דייטינג ובחורות זה תחום שבו צריך להגביר צדדים מסויימים ולהחליש צדדים אחרים, כמו שלא היית רוצה שעל הדייט הראשון הבחורה תספר לך את כל החששות והפחדים שלה, כך גם היא לא רוצה שתעשה לה, אלא רק אחרי ששניכם בComfot Zone מסויים ושניכם מכירים מספיק, רק אז אפשר להתחיל "להכיר באמת").

זה שאתה יודע בדיוק מה "לא בסדר" אומר גם שאתה יודע בדיוק מה לתקן ואיך.

אתה מרגיש שאתה לא משדר מספיק גבריות? שדר יותר גבריות.

אתה בדיעבד חושב שלא באת מטופח מספיק? בוא מטופח יותר.

הודה לאל שאתה גבר, ושההבדל בין "לא מטופח" ל"מטופח" הוא הבדל של 10 דקות.

מה זה כבר להיות מטופח בשביל גבר? להתקלח, לשים דאורדרנט, להתגלח לשים בושם ולהתלבש כמו בן אדם.

אם היית בחורה, זה היה לוקח כמה שעות טובות - ראית? כבר חסכת זמן רק בגלל שיש לך בולבול.

בקיצור, אתה יודע בדיוק איפה יש בעיתיות, ואתה יודע בדיוק איך לפתור אותן.

גש לעבודה ;)

ואל תפחד לרדת לבחורה, זה מראה על ביטחון וזה גם כיף.

פורסם

אל תתבלבל. לא אמרתי שהרשת היא לא מקום טוב להכיר בנות. אמרתי שהיא לא מקום טוב למצוא את "האחת".

לא היתיחסתי ישירות אל ההודעה שלך - היתיחסתי אל האסוציאציה שעלתה בי לנוכח ההודעה שלך

דבר נוסף - אני לא ממש יודע לגבי האחת ברשת או בפאב - אני משער שכל מקום (+ - ) הוא מקום טוב לפגוש את האחת

פורסם

לא מסכים בעליל.

אפשר גם אפשר למצוא בחורות מצוינות, איכותיות ואף נאות ברשת. המצב היום אינו כשהיה פעם, דהיינו כאשר בחורה "ממוצעת" (ונטולת אקנה) לא ידעה לתפעל מחשב או לגלוש באינטרנט. ניתן לומר שהודות למספר גורמים ובראשם הפייסבוק הידוע לשמצה, כל הטכנופוביות של פעם הן משתמשות מחשב בהווה, וכפועל יוצא מהנחה זו הסיכוי שלך לתפוס את הבחורה העתידית שלך בפורום "מתכונים לעוגת שסק" שקול פחות או יותר לסיכוי שלך לתפוס אותה משוטטת ברחוב.

ולפותח השרשור:

1) תלמד לעבוד על הביטחון העצמי שלך ולפתח מודעות עצמית גבוהה. כזו שיודעת לשדר רגש מסוים באופן שכלתני ולפי דרישה.

2) אל תבוא לפגישה לפני שדיברת איתה בטלפון. זה פשוט שומר את כל המתח לשעת הפגישה הטעונה ממילא, במקום לחלק אותה באופן בריא והדרגתי.

3) תפסיק לשים זין. לא רוצה? שתדחוף. ותמשיך להגיד את זה לעצמך עד שבאמת תשתכנע בכך.

4) תאהב את עצמך (כן, זה הולך ממש טוב עם הסעיף הקודם).

5) אל תהיה ביישן מדי, ואל תהיה אסרטיבי מדי. נסה לשדר Business as usual עם קריצה.

6) תחצין את התכונות הטובות שלך בלי להישמע יהיר או שחצן.

7) מאידך, ניתן להחצין גם את התכונות הרעות שלך כל עוד זה נאמר בהומור (פלוס חשוב: הומור). זה הופך אותך לבנאדם משעשע עם מודעות עצמית גבוהה.

8) ממש, אבל *ממש* אל תטפח את עצמך מעבר למינימום הדרוש (דאודורנט, ג'ינס וחולצה נורמלית). זה יראה לה שאכפת לך, וזה גם מלוקק.

9) אף פעם לא מזיק להזכיר פה ושם את הבחורות שהיו לך. מה, לא היו לך? אין דבר. מהיום קוראים להן רעות ומאיה, שהם גם שמות של כוסיות.

10) שחרר, גבר, שחרר. תגיע רגוע, תזכיר לעצמך ששום דבר לא יכול לקרות -- והכי חשוב? נסה להיות שם ולהינות. זה מקרין החוצה.

בידידות, כן?

פורסם

רעות זה שם של כוסית? מה? Oo

פורסם

אני מצאתי מישהי שאני גר איתה כבר שנה שניה, ויכול לראות את עצמי מבלה את המשך חיי איתה ברשת..

פורסם

אני מצאתי מישהי שאני גר איתה כבר שנה שניה, ויכול לראות את עצמי מבלה את המשך חיי איתה ברשת..

כנ"ל. ובקרוב מאוד אנחנו מתחתנים...

פורסם

הוא אמר תוך כדי שהיא מציצה לו על מסך המחשב ואומרת "מה אתה עושה?"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים